Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

NEW AMY WINEHOUSE

Όπως δήλωσε περήφανα και ο μπαμπάς της, η μικρή Αmy απέκτησε καινούριο στήθος!
Φαίνεται μεν ψεύτικο, αλλά ισχυρίζεται πως την κάνει να νώθει καλύτερα..
Ό,τι πείτε!


Ολόκληρο το άρθρο

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πρώτη μετάδοση έκαναν taxalia.
Ελπίζουμε να μην πειράζει που θα το "δανειστούμε"!

Άλωνα, Αμύνταιο, Αετός, Ανταρτικό, Βεύη, Λέχοβο, Πισοδέρι, Νυμφαίο, Ιτιά, Ξινό Νερό...
μερικά από τα χωριά του ομορφότερου νομού της Μακεδονίας.
Ο ακριτικός νομός, στα σύνορα της Μακεδονίας με την Αλβανία και τη FYROM, προσφέρει εικόνες ομορφιάς, είτε αυτές ανάγονται στο παρόν, είτε στο παρελθόν..




Ολόκληρο το άρθρο

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Βρέθηκε νεκρός Υποσμηνίας.

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος Υποσμηνίας, τα ξημερώματα, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία σε μονάδα της Αττικής.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Δικαστικές Αρχές.


Ολόκληρο το άρθρο

Οι Foo Fighters θα δώσουν συναυλία στο Facebook.


Οι U2 το έκαναν, οι Foo Fighters έρχονται! Μετά την online συναυλία που έδωσαν οι U2 στο Youtube, σειρά παίρνουν οι Foo Fighters που θα δώσουν συναυλία αυτή τη φορά στο Facebook.
Έτσι λοιπόν, ξημερώματα Σαββάτου(4 το πρωί) όποιος αντέξει μπορεί να μπει στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook στο http://www.facebook.com/foofighters και να παρακολουθήσει live την μπάντα από το στούντιό τους.



Ολόκληρο το άρθρο

Βόμβα εξερράγη έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας της Μ.Γιαννάκου.


Αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη στις 4:30 τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει η Μ. Γιαννάκου. Πρίν από την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο Alter και στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο και σε ένα όχημα που βρισκόταν μπροστά από την είσοδο.



Ολόκληρο το άρθρο

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

U2: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ

Καλημέρα!
Επιστρέφω στο θέμα που με..καίει αυτές τις μέρες.
Βρήκα το σχεδιαγραμμα που δείχνει ποια εισιτήρια αντιστοιχούν σε ποιες θέσεις.
Διαλέγουμε λοιπόν!





forget-me-not

Ολόκληρο το άρθρο

Εκτός κινδύνου ένας εκ των αστυνομικών που χτυπήθηκαν σοβαρά.

Ανακοίνωση τύπου από το ΓΕΣ βεβαιώνει ότι ο 22χρονος δόκιμος ειδικός φρουρός έχει διαφύγει τον κίνδυνο.


"Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ), ο Γενικός Αρχίατρος κ. Σέργιος Γκιζάρης, Διευθυντής Χειρουργικού Τομέα, ανέφερε ότι: Την 27 Οκτ 2009, περί της 22:00, ο Δόκιμος Ειδικός Φρουρός Γ.Τ., 22 ετών, διεκομίσθη στο 401 ΓΣΝΑ, με τραύματα πυροβόλου όπλου στην κοιλιακή χώρα και στην αριστερή κνήμη. Ο τραυματίας εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο για ερευνητική λαπαροτομία, όπου δεν κατεδείχθη τρώση ζωτικών οργάνων. Επακολούθησε ολόσωμη αξονική τομογραφία για επανέλεγχο. Ακολούθως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου και μέχρι τώρα η πορεία του δεικνύει ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του. Θα συνεχίσει να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση για την εμφάνιση τυχόν όψιμων επιπλοκών".




Ολόκληρο το άρθρο

Θα κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός. Ο Πανσερραϊκός τραγικό λάθος στο τέλος του αγώνα.

Σήμερα θα μιλούσαμε για μια μεγάλη νίκη του Πανσερραϊκού επί του Ολυμπιακού. Κυριολεκτικά τον έσβησε από τον αγωνιστικό χώρο. Όμως το λάθος του προπονητή του Πανσερραϊκού να διαλέξει να κάνει αλλαγή και να βάλει έκτο ξένο παίκτη στα τελευταία λεπτά του αγώνα θα του στοιχίσει την πρόκριση καθώς ο Ολυμπιακός εξετάζει να κάνει ένσταση.

Η υπόθεση θυμίζει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλαμαριά την περίοδο 2007-08, που πήρε το μάτς στα χαρτιά με την Καλαμαριά και αργότερα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μια από τα ίδια και φέτος.




Ολόκληρο το άρθρο

Οι δυο αστυνομικοί σοβαρά. Έπεσαν 90 σφαίρες!


Σοβαρά οι δυο δόκιμοι αστυνομικοί μετά την επίθεση που δέχθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής. Οι υπόλοιποι τέσσερις αστυνομικοί είναι ελαφρά χτυπημένοι και ίσως πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο.

Η κοπέλα αστυνομικός που χτυπήθηκε πιο σοβαρά, νοσηλεύεται στην εντατική και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μέχρι τώρα.

Μετά από μια πληρέστερη έρευνα στο αστυνομικό τμήμα, κάποιοι κάνουν λόγο για "Λωρίδα της Γάζας". 90 σφαίρες περίπου έχουν μετρήσει μέχρι τώρα.



Ολόκληρο το άρθρο

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ...

Τρομοκρατική επίθεση είχαμε πριν από λίγες ώρες στην Αθήνα.
Τρομοκράτες που επέβαιναν σε μηχανές γάζωσαν το αστυνομικό τμήμα Αγ. Παρασκευής την ώρα που γινόταν η αλλαγή βάρδιας.
5 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα. Ένας ακόμη κύριος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή έπαθε σοκ και λιποθύμησε.
Δυο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση και υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Και ενώ υπήρχε όλη η αναμπουμπούλα, βγήκε ο κόσμος να κατηγορήσει το Λαζόπουλο.
Αυτός έφταιγε και δεν το κατάλαβα; Αυτός ήταν το θέμα; Με εκείνον έπρεπε να ασχοληθούμε; Από πότε θεωρείται ο αντιπρόσωπος του λαού, του δικαίου, των αδυνάτων κτλ κτλ και δεν το θυμάμαι; Τη δουλειά του κάνει και τίποτα παραπάνω. Ούτε θα σώσει κανέναν απο εμάς, ούτε θα γιατρευτούν οι τραυματίες αν το πει αμέσως ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του.

Αυτά.

Ολόκληρο το άρθρο

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Απαλλαγή από τις πειθαρχικές ποινές

Καλά νέα για τους τιμωρημένους οπλίτες. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της εορτής της 28ης Οκτωβρίου, απαλλάσσει όλους τους τιμωρημένους αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως επίσης και τους σπουδαστές αυτών των σχολών, από την έκτιση του υπολοίπου των πειθαρχικών ποινών που τους έχουν επιβληθεί. Η απαλλαγή ισχύει από τη Δευτέρα και για όλες τις επιβληθείσες ποινές. Δεν τους χάλασε..


Ολόκληρο το άρθρο

"10 τηλεθεατές σήμερα θα κερδίσουν 8 κιλά κρέας"....που φτάσαμε!



Αυτή η φράση ήταν σήμερα το πρωί "σουπεράκι" σε εκπομπή! Στο λόγο μου, τρόμαξα!


Τι έγιναν τα δώρα ταξίδια; Τι έγιναν τα δώρα, όπως σιδερώστρες, τηλεοράσεις κτλ, κτλ! Τώρα θα μου πείτε αυτά δεν τρώγονται...


Έτσι λοιπόν, μάλλον, ξεκίνησαν να μοιράζουν τα τρόφιμα σύντροφοι. Θα μου πείτε και καλά κάνουν, αλλά ρε παιδιά δε μας φτάνει που έχουμε τις "μαύρες" μας....θα ξυπνάμε και θα μας το θυμίζουν; Εγώ θέλω το πρωί να ξυπνάω, (εντάξει όχι με την καλή χαρά), αλλά πως να το πω...να ακούσω και μια καλή είδηση τουλάχιστον. Εντάξει, να μην το κάνουμε πανηγύρι! Ήρεμα πράγματα... ξέρεις...(Σάαακηηη....λιμουζίνες, ξανθιές με μπικίνι, σαμπάνια...σ' έχω κάνει Θεό).

Σημείωση: Αν σας κούρασα με τις παρενθέσεις... που να δείτε παρακάτω. Έχω ξενυχτήσει και οι σκέψεις μου έρχονται όπως να' ναι...(όχι, γιατί άλλες φορές γράφω normal).

Και ξανά, στα της εκπομπής. Είπαμε, έχουμε κρίση, πεινάμε, λεφτά δεν έχουμε αλλά λίγη αισιοδοξία δεν έβλαψε κανέναν! Φυσικά και δεν κατακρίνω...ένα σχόλιο κάνω! Γιατί υπάρχουν και άλλες εκπομπές, που πραγματικά δεν θα έπρεπε να ...υπάρχουν.

Ναι, ναι, ναι, θα ρίξω "φαρμάκι" για αυτό μαζέψτε τα παιδιά από τις οθόνες, γιατί τσούζει τα μάτια.



Love bites...δηλαδή...δείξτε τσόντα καλύτερα! Τα υπονοούμενα και τα σχόλια που ακούγονται στην εκπομπή είναι άθλια έως στημένα!( Ποιος το είπε αυτό;). Συγκεκριμένα, σε ένα επεισόδιο έπρεπε 4 κοπέλες (καλές, συνετές, αθώες...όοοχι ξέκ@λ@) να μαγέψουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες...έναν έγχρωμο μαντραχαλά από τα βάθη της Βραζιλίας(μάλλον).

Καλά πλάκα μας κάνουν; Αυτός παραλίγο να της πηδήξει on air!!! Και να σου, οι χοροί και να σου τα πιασίματα από τη μέση(και λίγο κάτω από τη μέση μη σου πω)... Όταν ήρθε η ώρα να καθίσουν και να φάνε, ο Βραζιλιάνος έφαγε το φαγάκι του και η κοπέλα(είπαμε, καλή, συνετή,αγία...), είχε φάει... τον Βραζιλιάνο με τα μάτια της! Μάζεψαν όλα τα "λιγούρια" και τα έβαλαν στην εκπομπή;;;;Έλα παραδέξου το, δεν ήρθες εδώ για να μεγειρέψεις!!!

Φυσικά οι ατάκες που ακούγονται...δεν υπάρχουν!






Ολόκληρο το άρθρο

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Τεστ διαστροφής!

Tabyblue: Εντάξει το παραδέχομαι! Έχω πονηρό μυαλό! Εμένα, άλλα είδαν τα ματάκια μου...



Παρατηρείστε τη φωτογραφία...Τι είδατε;




Η λύση στο Kosmonews που μας το έστειλαν.

Ολόκληρο το άρθρο

ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!!


Χθες οι U2 σε συνεργασία με το YouTube έδειξαν live μια μεγάλη συναυλία τους στο Rose Bowl Stadium. Η μεγαλύτερη σκηνή στο κόσμο.
Επειδή για εμάς ήταν 5:30 το πρωί όταν έγινε η ζωντανή μετάδοση, μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρη τη συναυλία.
Δείτε κόσμος....
Αν πουν και στην Αθήνα το "The Unforgettable Fire" .. θα κλαίω...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Update: ήδη 34 εκατομμύρια views...
forget-me-not

Ολόκληρο το άρθρο

Θεσμικό πλαίσιο έκδοσης επαγγελματικών δικαιωμάτων


Ελπίζουμε οι προεκλογικές δεσμεύσεις να γίνουν πραγματικότητα και να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοκρατεία.

Το πρώτο μεγάλο ΒΗΜΑ της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, περιμένουμε και συνέχεια...


Η Υπουργός Παιδείας μετά τη συνάντηση της με την ΟΣΕΠ – ΤΕΙ ανακοίνωσε ότι τα τεχνολογικά ιδρύματα είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ελληνική οικονομία και την ελληνική αγορά εργασίας.Ανέφερε χαρακτηριστικά "Συζητήσαμε το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων, που έχει δύο διαστάσεις. Την άμεση με τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και θα τα συζητήσουμε πολύ γρήγορα κοιτάζοντας τα 25 αυτά προεδρικά διατάγματα που είναι σε εξέλιξη και το δεύτερο και πιο σημαντικό που συζητήσαμε είναι το νέο θεσμικό πλαίσιο έκδοσης επαγγελματικών δικαιωμάτων στη χώρα, που πρέπει να αλλάξει ριζικά και αυτό αφορά και το σύνολο της Κυβέρνησης, αφορά, τους επαγγελματικούς φορείς αλλά και τα τεχνολογικά ιδρύματα και τα πανεπιστήμια"

Diorismos.gr

http://blog-tou-fititi.blogspot.com


Ολόκληρο το άρθρο

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ...!



Είδα δυο γλυκύτατες φατσούλες και πώς να μην σας τις δείξω!!
Ο νεογέννητος πιτσιρίκος της Νικόλ Ρίτσι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την αδερφή του και τους γονείς του.
Ο μικρός είναι φοβερός.!!





Ολόκληρο το άρθρο

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ...

Aθήνα 1842
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Γάλλο αριστοκράτη Ζοζέφ Ζιλπέρ Zιρό ντε Πρανί και πιθανολογείται ότι πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Ελλάδα. Απεικονίζει τον ναό του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα. Αποτελεί δε μια απ' τις ακριβότερες φωτογραφίες του κόσμου, καθώς πουλήθηκε σε δημοπρασία του Οίκου Kρίστις στον Σεΐχη του Kατάρ, έναντι 789.000 ευρώ!

Αθήνα 1929

Η φωτογράφος Nelly's (Έλλη Σουγιουλτζόγλου Σεραϊδάρη) προκαλεί σκάνδαλο στην
συντηρητική κοινωνία της εποχής αλλά και στους συντηρητικούς αρχαιολόγους και
δημοσιογράφους, όταν φωτογραφίζει να χορεύουν γυμνές στην Ακρόπολη την Mona Paeva (πάνω) και την Ουγγαρέζα χορεύτρια Nikolska (κάτω).

15 Ιουνίου 1945

Ο Άρης Βελουχιώτης παγιδευμένος από την Εθνοφυλακή αυτοκτονεί.
Αποκεφαλίζεται και 3 ημέρες αργότερα το κεφάλι του, μαζί μ' αυτό του συντρόφου του Τζαβέλα, βρίσκονται στα Τρίκαλα όπου και κρέμονται σε έναν φανοστάτη της κεντρικής πλατείας σε δημόσια θέα για 2 ημέρες.



11 Ιουνίου 1963

Ο βουδιστής μοναχός, Thich Quang Duc, αυτοπυρπολείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταπίεση των βουδιστών απ' την κυβέρνηση του Βιετνάμ. Καθόλη την διάρκεια της αυτοπυρπόλησης δεν κουνήθηκε καθόλου απ' την θέση του.



Νότιο Βιετνάμ 1966

Ένα τεθωρακισμένο των ΗΠΑ σέρνει έναν νεκρό Βιετκόνγκ.



Απρίλιος 1980

Ένας ιεραπόστολος κρατά το σκελετωμένο χέρι ενός παιδιού που λιμοκτονεί στην Ουγκάντα.



30 Οκτωβρίου 1983

Η Kezban Ozer κλαίει μπροστά στα 5 νεκρά παιδιά της, θύματα του καταστροφικού σεισμού στην ανατολική Τουρκία.



Νοέμβριος 1992

Μια Σομαλή μητέρα σηκώνει στα χέρια της το άψυχο σώμα του παιδιού της,
το οποίο πέθανε από ασιτία.


23 Ιουνίου 2002

Μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Ιράν, ένα παιδί περιστοιχισμένο από χωρικούς και στρατιώτες, κάθεται μπροστά από τον τάφο του πατέρα του και κλαίει, κρατώντας στα χέρια του ένα κομμάτι απ' το παντελόνι του. Η φωτογραφία τραβήχτηκε απ' τον τον Eric Gregorian..



ΗΠΑ 2004

Ο μικρός Ιρακινός Saleh, ο οποίος έχει ακρωτηριαστεί από αμερικανική βόμβα στο Ιράκ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Όκλαντ, στην Καλιφόρνια, για να πραγματοποιηθούν διορθωτικές επεμβάσεις. Τα άλλα παιδιά, αρχίζουν να τον κοροϊδεύουν για την εμφάνισή του και ο μικρός αναστατώνεται. Οι νοσοκόμες για να τον ηρεμήσουν δένουν πάνω στο ακρωτηριασμένο του χέρι, ένα μολύβι. Ο μικρός Saleh τότε ζωγραφίζει ένα αεροπλάνο που ρίχνει βόμβες. Η φωτογραφία ελήφθη από την Deanne Fitzmaurice και τιμήθηκε με βραβείο Πούλιτζερ το 2005.



Ιούλιος 2008

Μια φωτογραφία ντροπή. Σε μια παραλία της Νάπολι στην Ιταλία, δυο νεαρές Αθίγγανες, η 14χρονη Βιολέτα και η 16χρονη Χριστίνα, βούτηξαν στη θάλασσα για να δροσιστούν. Πνίγονται όμως καθώς δεν γνωρίζουν κολύμπι. Τα πτώματά τους μεταφέρονται και παραμένουν για 3 ώρες στην παραλία. Οι λουόμενοι που βρίσκονται εκεί κοντά, ατάραχοι και απαθείς, συνεχίζουν το μπάνιο τους και την ηλιοθεραπεία τους, σαν να μην πρόκειται για πτώματα ανθρώπων, αλλά για φύκια που ξέβρασε η θάλασσα.



Ολόκληρο το άρθρο

CSI ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Επιτέλους και κάτι από την πλευρά μας!

Τελικά όσο πιο μακρυά ζουν οι Έλληνες από την Ελλάδα, τόσο περισσότερο την αγαπούν...

Το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου της δημοφιλέστερης αμερικανικής αστυνομικής σειράς μυστηρίου CSI (που μεταδίδεται μάλιστα σε 74 χώρες) έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη...

Γράφτηκε απ΄την συμπρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σήριαλ Ελληνοαμερικανίδα κ.Μελίνα Κανακαρίδη και είναι γεμάτο από αναφορές στην Μακεδονία, την Ελλάδα και τα Μακεδονικά σύμβολα!

Τα σκηνικά που έχουν στηθεί υποτίθεται πως παριστάνουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ γίνονται αναφορές σε θρύλους της Μακεδονίας αλλά και σε ένα απ΄τα μεγαλύτερα μυστήρια της αρχαιότητας,τον τάφο του Μεγ. Αλεξάνδρου!
Οι σκοπιανοί βέβαια ήδη κατακλύζουν το διαδίκτυο με μυνήματα εναντίον της σειράς...

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα του επεισοδίου, στο video που ακολουθεί:





Άλλη Άποψη
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: 100 χρόνια πολέμου και εξάρτησης

Απο το Foreign Press




Το 2009 σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών σηματοδοτεί «το τέλος του πρώτου αιώνα της μάχης του ελέγχου και περιορισμού των ναρκωτικών", καθώς εκτιμάται, ότι όλα ξεκίνησαν στη Σαγκάη το 1909. Σήμερα η παγκόσμια παράνομη αγορά των ναρκωτικών, έχει καταστεί μια τρομακτική βιομηχανία κέρδους που φθάνει τα 320 δις δολάρια ετησίως. Η βιομηχανία αυτή έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε κάθε σημείο του πλανήτη.
Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένες καταπληκτικές, αλλά παράλληλα πολύ "σκληρές" φωτογραφίες από τον "δρόμο χωρίς επιστροφή" των ναρκωτικών.
_____________




Ο Ganamgul είναι εξαρτημένος από την ηρωίνη 17 χρόνια. Βρίσκεται μόλις δύο ημέρες στο κέντρο απεξάρτησης της Καμπούλ στο Αφγανιστάν και νοιώθει αφόρητους πόνους. Το κέντρο άνοιξε το Μάιο του 2009 και το πρόγραμμα αποτοξίνωσης που ακολουθεί διαρκεί για 45 ημέρες. Έκθεση στελέχους του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για το 2009, αναφέρει ότι υπάρχουν περίπου δύο εκατομμύρια χρήστες ναρκωτικών στο Αφγανιστάν, ενώ τουλάχιστον 50-60.000 τοξικομανείς βρίσκονται μόνο στην Καμπούλ.





Ο εθισμός του οπίου έχει εδραιωθεί σε εκατοντάδες ορεινά, απομακρυσμένα χωριά του Αφγανιστάν.Σε πολλές περιπτώσεις όλο το χωριό -από τα μωρά μέχρι τους πιο ηλικιωμένους-είναι εξαρτημένο από το όπιο. Στη φωτογραφία, στο χωριό Sarab στην επαρχία Badakhshan, ο παππούς Beg προσφέρει στον εγγονό του όπιο.





Οι γυναίκες της οικογένειας του παππού Beg καπνίζουν όπιο.
Ολόκληρο το άρθρο

Τριπλή εμπρηστική επίθεση.


Μέσα σε δέκα λεπτά άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στα γραφεία του κ. Βούγια, Καστανίδη και Χρ. Αράπογλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αναστατώθηκε όλο το κέντρο καθώς η αγορά ήταν ακόμα ανοιχτή εκείνη την ώρα. Αυτή την ώρα έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία για τον εντοπισμό των αγνώστων που τοποθέτησαν τα γκαζάκια. Η περιοχή γύρω από το σημείο έχει αποκλειστεί.

Ολόκληρο το άρθρο

Ξύλο σε νοσοκομείο για ένα τηλεκοντρόλ!

ΓΟΝΕΙΣ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ

Πιάστηκαν στα χέρια για ένα τηλεκοντρόλ! Ο λόγος για δύο νέους μπαμπάδες οι οποίοι κατάφεραν να σηκώσουν στο πόδι τη Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, όπου λίγες ώρες νωρίτερα είχαν γεννήσει οι γυναίκες τους! Οι δύο λεχώνες μοιράζονταν τον ίδιο θάλαμο και τα «σύννεφα» στη σχέση των δύο ανδρών φάνηκαν από την πρώτη στιγμή.

Το αποκορύφωμα της αμοιβαίας αντιπάθειας σημειώθηκε προχθές το βράδυ, όταν διαφώνησαν για το πρόγραμμα της τηλεόρασης! Οι φωνές τους ξεσήκωσαν το νοσοκομείο, ενώ οι μαρτυρίες κάποιων που βρέθηκαν στο περιστατικό έκαναν λόγο για άγριο καβγά, με τον έναν άνδρα να κυνηγά τον άλλο με ένα νυστέρι! Βλέποντας την κατάσταση να έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο οι δύο άνδρες είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν. Από την κλινική δεν έγινε καταγγελία κι έτσι οι ευτυχείς μπαμπάδες θα μπορούν να επιστρέψουν στο νοσοκομείο, εφόσον προηγουμένως καλμάρουν τα νεύρα τους.

Ολόκληρο το άρθρο

Όχι, δε με πάτησε το τρένο!!!

Είπα και ΄γω για λίγο να μην γράψω στο blog, να κάνω λίγο αποτοξίνωση και μου την έπεσαν όλοι και ρωτούσαν, "Τί έπαθες; Τα παράτησες;".

Βρε κουτά! Κόβεται το blogging;(sex)...

Δεν κόβεται. Και να 'μαι πάλι εδώ. Άντε να ξεκινήσουμε.

Τώρα τι έκανα τόσο καιρό και δεν έγραφα...Ε, είπαμε έχουμε και δουλειές! Να κάνουμε και κανά ταξιδάκι, να χαθούν και οι μαύρες "σακούλες" κάτω από τα μάτια! Αυτό που πραγματικά ευχαριστήθηκα ήταν ο ύπνος! Τα προβατάκια που μέτρησα, δεν τα έχει μετρήσει ούτε ο Jeffrey σε ψήφους!

Εδώ με βλέπετε σε στιγμές χαλάρωσης...αποκλειστικά!(Ε, τι να μην έχουμε και εμείς ένα αποκλειστικό;)

TABYBLUE



Ολόκληρο το άρθρο

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ U2!!



Τα καλύτερα νέα του κόσμου!
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στηθείτε έξω από εκδοτικά και περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας μέχρι να πάρετε εισιτήριο.

Αναλυτικά:

Η προπώληση των εισιτηρίων για την «U2 - 360˚ Tour» στην Αθήνα, ξεκινά τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009, στις 10:00 το πρωί.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Zώνη: Αγορά με Μετρητά/Αγορά με Πιστωτική Κάρτα

PL4: 33€ /36,30€
PITCH: 65€ /71,50€
PL3: 65€ /71,50€
PL2: 100€ /110,00€
PL1: 165€ /181,50€

RED ZONE: Online Sales Only/302,50€
VIP PACKAGE: 330€/363,00€
Θα υπάρξει όριο έξι (6) εισιτηρίων ανά αγορά.

Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας

TICKET HOUSE

Αθήνα:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού για τις 5 πρώτες ημέρες προπώλησης των εισιτηρίων των U2 (από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου), το Ticket House της Αθήνας θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένα ταμεία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η είσοδος για τα ταμεία θα βρίσκεται στην Σπύρου Λούη – Πύλη Α.
Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 - 20:00 καθημερινά
Στα ταμεία του Ticket House στο Ολυμπιακό Στάδιο θα πωλούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα εισιτήρια για την συναυλία των U2. Επιπλέον στο χώρο θα υπάρχει εγκατάσταση με free Internet access για όσους επιθυμούν να αγοράσουν on line τα εισιτήρια τους.

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από το Ticket House στην Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608366
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30 | Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00 | Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη:

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Ticket House, στην Μητροπόλεως 102.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30 | Σάββατο: 10:30 – 15:00

Για online αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους εγγεγραμμένους στο επίσημο fan club των U2 (www.u2.com) θα προηγηθεί, ξεκινώντας α πό την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί έως και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

forget-me-not

Ολόκληρο το άρθρο

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ

Εκεί που έλεγα να γράψω κάτι σοβαρό, μου στέλνουν αυτό το βιντεάκι και με ρίχνει ξανά στα βαριά.

Κλασσικά, έχουμε όλοι μας δει, την πολύ καλή διαφήμιση με το παριζάκι Υφαντής.
Κάπου εδώ, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην διαφημιστική ομάδα που έφτιαξε το συγκεκριμένο σποτ, καθώς πρόκειται για τεράστια επιτυχία. Όταν είσαι ενημερωμένος με το τι γίνεται στο ίντερνετ, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Το βίντεο λοιπόν, είναι παρωδία της διαφήμισης.
Απευθύνεται στους gangsta wannabe.




Στίχος της χρονιάς: στα παπάρια μου σε γράφω, είμαι 8 και κάνω μπάφο
.
Ολόκληρο το άρθρο

Δεν είναι όλοι ηλίθιοι τελικώς.

Επιτέλους, κάτι που διαφέρει από τις αισχρές δημοσκοπήσεις των καναλιών της τηλεόρασης που βγάζουν τη Ντόρα νικήτρια, με αέρα μάλιστα. Αντιγράφω από τη zougla.gr τα αποτελέσματα και σχολιάζω στο τέλος της δημοσκόπησης. Αυτό, ευτυχώς το ανέβασαν εγκαίρως:

Τα πρόσωπα και οι πρωταγωνιστές

Αν και η παραίτηση του Κώστα Καραμανλή από την αρχηγία του κόμματος της ΝΔ είναι γεγονός, σε αυτήν την ψηφοφορία συμπεριλάβαμε
το όνομά του σε μία από τις ερωτήσεις που αφορούν στη δημοφιλία των στελεχών που διεκδικούν την προεδρία. Το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον και σε συνάρτηση με τα ποσοστά που λαμβάνουν τα υπόλοιπα κομματικά στελέχη, προσφέρεται για πολιτικές εκτιμήσεις και σχόλια.


Ο Κώστας Καραμανλής έρχεται πρώτος στις εκτιμήσεις των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας με 30,6%, αφήνοντας τον Αντώνη Σαμαρά δεύτερο με 23,8% και την Ντόρα Μπακογιάννη μόλις τρίτη με μεγάλη μάλιστα διαφορά και ποσοστό 16%. Αν κανείς συνεκτιμήσει πως οι πολίτες που επιλέγουν τον Αντώνη Σαμαρά, σε ένα σημαντικό ποσοστό, ανήκουν κατά τεκμήριο στο «κλίμα» Καραμανλή και πάντως όχι σε αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη, τότε το μπλοκ που αποτελείται από τη λεγόμενη Λαϊκή Δεξιά και από αυτό στο οποίο βασίστηκε ο Κώστας Καραμανλής, φαίνεται να διαθέτει αξιόλογη, αν όχι ισοπεδωτική, δυναμική. Χαρακτηριστικά χαμηλό είναι το ποσοστό του Δημήτρη Αβραμόπουλου που θεωρητικά ανήκει στο ίδιο ιδεολογικό μπλοκ με την Ντόρα Μπακογιάννη. Μεϊμαράκης και Άρης Σπηλιωτόπουλος έρχονται αθροιστικά να καλύψουν ένα 11,4%, ποσοστό καθόλου αμελητέο, το οποίο θα μετακινηθεί προς κάποιον από τους υποψηφίους, τουλάχιστον όσον αφορά στους μηχανισμούς επιρροής της βάσης της Νέας Δημοκρατίας. Ήδη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με πολύ πρόσφατες δηλώσεις του δείχνει εμμέσως πλην σαφώς να συστοιχίζεται με το μπλοκ της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Εντύπωση προκαλεί και το ποσοστό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, που ανήκει και αυτό στη συντηρητική πτέρυγα της Νέας Δημοκρα
τίας και που παραδοσιακά εναντιώνεται στα εκσυγχρονιστικά εγχειρήματα αλλά και που είναι ριζωμένο στα συντηρητικά προσφυγικά λαϊκά στρώματα του ελληνικού βορρά.

Σαμαράς ή Μπακογιάννη;


Οι απαντήσεις στην επόμενη ερώτηση είναι ακόμη πιο διαφωτιστικές, αφού αφορούν στα πρόσωπα που επίσημα διεκδικούν το χρίσμα στη Νέα Δημοκρατία.

Ο παρακάτω πίνακας αφορά αποκλειστικά στους ψηφ
οφόρους της Νέας Δημοκρατίας και είναι σταθμισμένος.


Ο Αντώνης Σαμαράς με μία διαφορά της τάξης του 12,1% προηγείται της Ντόρας Μπακογιάννη, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να περιορίζεται στο 13,2% και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να φθάνει πολύ ψηλά και να διεκδικεί τον ρόλο του τελικού ρυθμιστή. Αν αυτή η εικόνα διατηρηθεί έως τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, τότε ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να αισθάνεται ήσυχος, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα διεκδικήσει στο δεύτερο γύρο την αρχηγία με αντίπαλο την Ντόρα Μπακογιάννη, όπου οι συμμαχίες θα είναι δεδομένες και για τις δύο πλευρές.

Τι ψηφίζουν τα άλλα κόμματα

Έστω κι αν ακούγεται παράξενο, ο παρακάτω πίνακας καταδεικνύει τις προτιμήσεις των μη ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας ως προς τους διεκδικητές. Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς είναι πιο δημοφιλής σε όλο το
φάσμα των κοινοβουλευτικών κομμάτων για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν και που, εν πάση περιπτώσει, δεν είναι ανιδιοτελείς. Βεβαίως, το μεγαλύτερο ποσοστό δημοφιλίας του βρίσκεται στο κόμμα του ΛΑΟΣ και αυτό είναι φυσικό από τη στιγμή που το βασικό σύνθημα του Αντώνη Σαμαρά είναι «Για την πατρίδα», σύνθημα αρκούντως πατριωτικό, αν όχι και διακριτικά εθνικιστικό, για να καλύπτει τις ιδεολογικές ανησυχίες του χώρου που επηρεάζεται από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Δημοφιλέστατος στα άλλα κόμματα είναι και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά ακόμη δημοφιλέστερος είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που στο κόμμα του ΛΑΟΣ βρίσκει θερμότατη υποδοχή λόγω της πολιτικής φρασεολογίας του στα λεγόμενα εθνικά θέματα και κυρίως το Σκοπιανό.



Mr.Kaya
: Δεν εννόησα ποτέ γιατί κάποιος νοήμων νεοδημοκράτης να επιλέξει τη Ντόρα στην ηγεσία του κόμματος. Ακόμα και για ιστορικούς σκοπούς, ή για το επίθετο της οικογένειας που ανήκει, το "Μητσοτάκης" θα έπρεπε να είναι ότι το ασήμι ή το σκόρδο για τα βαμπίρ του Μπλέιντ. Ως υπουργός Εξωτερικών δεν απέδωσε στο ελάχιστο, παραμένοντας ολικά αδρανής, και εκτελώντας μόνο τα υπερατλαντικά ταξίδια σε χώρες με μεγάλα εμπορικά καταστήματα. Εάν αυτό σημαίνει ο τίτλος "Υπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας", καλύτερα να ζητήσουμε να τον αναλάβουν ο Δούσης ή η Τσόκλη, που κάνουν και ψαγμένα ταξίδια. Μετά τις Μακεδονικές Αερογραμμές που κατέβηκαν στην Κέρκυρα, ας έρθουν να την παραλάβουν για καμιά Νέα Υόρκη, όπου και ανήκει, για να πίνει χαλαρά τα Μανχάταν της μπροστά από ένα λαπτοπ που θα της επιτρέπει να χειρίζεται το εκπληκτικά ηλίθιο και "αμερικάνικο" dorabak.gr με τη DoraWeb TV. Προτιμώ μια πολιτική άνοιξη της Νέας Δημοκρατίας...
Ολόκληρο το άρθρο

Ο διάδοχος


Τα reality πουλούν ακόμα...
Και αυτή τη φορά βεβηλώνουν τον χώρο του "μεταφυσικού".
Ο διάδοχος του Uri Geller, παλληκάρια μου,
εδράζει κάπου στην ελληνική Βουλή.
Λυγίζει τους συνταξιούχους,
βγάζει από το καπέλο του φόρους,
εξαφανίζει μισθούς, συντάξεις και λοιπά έσοδα.
Και από υποψήφιους, ξεκινήστε την καταμέτρηση:
Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Μαγγίνας, Σουφλιάς και λοιπά λαμόγια.


Mr.Kaya

Ολόκληρο το άρθρο

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΜΑ..?

Σήμερα σας έχω δυο καλές διασκευές γνωστών τραγουδιών. Ντάξει η πρώτη ίσως σας φανεί λίγο αστεία, αλλά μεταξύ μας , μόνο έτσι ακούγεται αυτο το τραγούδι ! ! !

My number One




Gimme Gimme Gimme



Ολόκληρο το άρθρο

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Κάτι από παλιά:
Και μιας και είναι επίκαιρο το θέμα Εκκλησία-Αρχαίος Πολιτισμός και οι σχέσεις; μεταξύ των δύο...Ιδού λοιπόν πώς γκρεμίστηκε ο Ναός της Αρτέμιδος, ένα από τα 7 Αρχαία Θαύματα...(κλικ για μεγαλύτερη εικόνα)

(φωτό: Ελληνάκι)

Όπως είπε ένας φίλος ανώνυμος σε σχόλιο:

"pisteuw pws einai kairos na ginei kanonikh brisia...na leme dld "eisai k polu megalos papas aderfaki mou!!!" ola ta alla perriteuoun, oi kinhseis miloun apo mones tous.."

Ορίστε και ένα απόσπασμα από το κόμικ Άγιος Νικόλαος:




Ολόκληρο το άρθρο

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Φιμωμένη Δημοσιογραφία


Απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, το κλιματιστικό λιβανίζει τον χώρο, η οθόνη σου καίει τα μάτια.
Διάλειμμα για τηγάνι, επιβίωση στον κόσμο των φοιτητών. Πριν αναχωρήσω για την εμπόλεμη ζώνη, ανοίγω το κουτί του σατανά, έτσι, για παρέα, όπως η γιαγιά μου τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Μοναδική διαφορά, εγώ πάνω στην συσκευή έχω μόνο σκόνη, ενώ η γιαγιά ένα απελπιστικά λευκό σεμεδάκι που κρύβει το ένα τρίτο της οθόνης.
Στον διάλογο των χιλιοτραγουδισμένων σειρών του Φώσκολου, το κενό στη μέση των πρωταγωνιστών που μουρμουρίζουν, κάλυπτε με αξιώσεις το κομμάτι της προίκας μου. Το μοναδικό μας πρόβλημα ήταν όταν κάποιος έκανε μονόλογο. Το ύφασμα ενώνονταν με αυτό της γραβάτας.
Μετά το χιλιοστό εξακοσιοστό ενενηκοστό δεύτερο επεισόδιο, καταλάβαινε ακόμα και τους κομπάρσους από τη φωνή. Άρα το σεμεδάκι έμεινε ηρωικά στη θέση του, για να αποδεικνύει στις γειτόνισσες, ποιος κυριαρχεί στη σταυροβελονιά.
Κρατική τηλεόραση, εκπομπή πολιτικού σχολιασμού, παρουσίαση Μανώλης Κοττάκης. Ακόμα βασανίζω το μυαλό μου, πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να διαθέτει δερμάτινη πολυθρόνα στο βασίλειο της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης.
Κυβερνητικοί αυλικοί. Αυτοί που έβαψαν τα μάτια τους με χρώματα, και κατόρθωσαν να καπαρώσουν καρέκλες στα τραπέζια της εξουσίας. Στην ΕΤ3 της πρακτικής, οι ιδέες σου δεν οφείλουν να κοστίζουν. Το κόστος σε οδηγεί στον κουβά.
Πατώντας πλήκτρα σε ένα δαιμονισμένο τηλεκοντρόλ, αλλάζεις στρατόπεδα. Ιδιώτες. Αντικειμενικοί επιχειρηματίες: κάτι πέρα από οξύμωρο.
Εξουσία και κανάλια. Κανάλια και κόμματα. Δημοσιογράφοι και κόμματα. Δημοσιογράφοι του κώλου. Αλήτες που πετούν λάσπη στο σώμα μιας τέχνης και μοιράζουν τη ρετσινιά του ρουφιάνου, του γλοιώδη, του κομματικού εκπροσώπου που ντύνει μια κατευθυνόμενη καθημερινότητα.
Σκοτάδι.
Για να δοθεί νέα πνοή στη δημοσιογραφία, πρέπει να πεθάνουν οι προηγούμενοι. Και αυτοί, θα κατορθώσουν να μολύνουν τους πιτσιρικάδες πριν μας αφήσουν καιρούς.
Αυτούς με την πρακτική στην πλάτη, με την πένα στο λαιμό και τις βουτιές στην λογοκρισία.


Ολόκληρο το άρθρο

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Αγαπητέ φίλαθλε της Πρέμιερ Λιγκ,

Και μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η Λίβερπουλ, χθες από τη Σάντερλαντ...


Και μετά ακούω γιατί χάνονται πρωταθλήματα...
Ο κανονισμός είναι σαφής και ακυρώνει το γκολ. Ωστόσο, μέτρησε εις βάρος των Κόκκινων.

Mr.Kaya

Ολόκληρο το άρθρο

O Jenson Button πρωταθλητής της Formula 1


Ο Βρετανός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Formula 1, αποδεικνύοντας πως η Honda έκανε την πιο αποτυχημένη επιχειρηματική, και όχι μόνο κίνηση, των τελευταίων ετών, καθώς κλείνοντας μία ακόμα ομάδα στην F1, την άφησε ορφανή για να κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών στο πιο ακριβό και απαιτητικό πρωτάθλημα του πλανήτη. Η ανακάλυψη του sir Frank Williams, ίσως του μεγαλύτερου εγκεφάλου στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κατόρθωσε να τερματίσει στην πέμπτη θέση του Grand Prix Βραζιλίας, που στάθηκε αρκετή για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο. Σε ένα άθλημα που λείπει ο βασιλιάς, Μίκαελ Σουμάχερ, ο ανταγωνισμός ανθεί και όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Συγχαρητήρια στον Βρετανό που τραγουδούσε "We are the Champions", στον γύρο του θριάμβου του...
H Brawn - Mercedes, άξια πρωταθλήτρια κατασκευαστών.


Mr.Kaya

Ολόκληρο το άρθρο

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΓΙΑ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Θετικοί στον ιό της γρίπης των χοίρων βρέθηκαν οι Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Kώστας Παπανικολάου. Oι δύο παίκτες επέστρεψαν από τις HΠA με τα συμπτώματα της νέας γρίπης και την Πέμπτη υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Tα αποτελέσματα βγήκαν χθες και αμφότεροι ήταν θετικοί.

Παρ’ όλα αυτά, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους δύο αθλητές, οι οποίοι παρακολουθούνται από γιατρούς και το πιθανότερο είναι πως απλώς θα μείνουν εκτός από τα παιχνίδια με Oρλεάν και Aρη για την πρεμιέρα της Eυρωλίγκα και του ελληνικού πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Ολόκληρο το άρθρο

Γενίτσαροι


Δρόμοι υγροί. Προσπαθώ να παρκάρω στην όχθη. Τα φώτα πολλαπλασιάζονται, τα φανάρια τυφλώνουν, τα λάστιχα ουρλιάζουν σαν αλλάζεις πορεία. Ρυθμοί αλλόκοτοι, φωνές της νύχτας, άνθρωποι μασκαρεμένοι με μάσκες πολύχρωμες, χλωμές και τόσο ίδιες...
Διασχίζω το πλακόστρωτο. Το παλιό λιμάνι. Η σκάλα εκφόρτωσης. Οι γραμμές του τρένου. Σκουριασμένες ευθείες που καταλήγουν στον κόσμο που έφτιαξε την πόλη. Σε μερόνυχτα μιας τίμιας ιστορίας, τίμιας δουλειάς, τίμιου ιδρώτα. Λιμανίσια αρχιτεκτονική. Φάμπρικες πλάι στην ομίχλη.
Εδώ ξύπνησαν τη ζωή του σούρουπου. Εδώ την πότισαν καφέ, αλκοόλ, κρασί και εκείνη έπιασε. Και στέγασε τους ρέμπελους. Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες. Η βιομηχανική άποψη. Αυτή που φωνάζει ματσωμένους δίπλα σε τούβλα και σωλήνες. Αυτή που ονομάζει τέχνη τη δουλειά και παύει τον ειρμό της. Ένα ποτήρι κρασί με τον Κώστα ανάμεσα σε κείνους. Πολλή σιωπή, πολλές ανάσες, από τις βαριές, σκέψεις για ένα μέλλον ζοφερό και γκρίζο. Μαζεμένα λόγια, μετρημένα χρήματα και ο δρόμος του γυρισμού.
Και έξω από την αποθήκη, ένα κοπάδι πιτσιρίκια. Και οι βοσκοί, ντυμένοι με την πράσινη φορεσιά τους πια, σφυρίζουν τον σκοπό της τρέλας. Τα πρόβατα τρέχουν, το φαγητό τους βγαίνει από τη φωτιά και η μυρωδιά τους προκαλεί. Υποσχέσεις. Μυρίζει υποσχέσεις και δανεικά όνειρα. Μυρίζει αλκοόλ και γέλιο πρόωρο, Πρόωρο και προσωρινό. Υποδοχή των νεοσύλλεκτων σε μια παιδεία που τυφλώνει... Στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Εκείνο το βράδυ έφυγα τρέχοντας απ' το λιμάνι.




Ολόκληρο το άρθρο

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Δικαιοσύνη...

Ούτε τα προσχήματα δε κράτησαν στη Βραζιλία. Σε παιχνίδι που κρινόταν η άνοδος στην πρώτη κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας μεταξύ της Βιάνα με τη Τσαπαντίνια, οι γηπεδούχοι χρειάζονταν νίκη με διαφορά εννιά γκολ. Και ξαφνικά λες και οι παίκτες της Βιάνα είχα πιει το μαγικό ζωμό, στα δέκα τελευταία λεπτά του αγώνα σημείωσαν τα εννιά γκολ, όσα δηλαδή χρειάζονταν, κι επικράτησαν με 11-0 και πανηγύρισαν την άνοδο.
Όπως ήταν φυσικό, η εξέλιξη του αγώνα ανάγκασε την ομάδα που έχασε την άνοδο, η Μότο Κλαμπ, η οποία την ίδια ώρα είχε κάνει και αυτή τα "μαγικά" της, κέρδιζε με 5-1, με τρία πέναλτι, της αντιπάλου της, έκανε επίσημη καταγγελία στην ομοσπονδία για στημένο αγώνα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βιάνα, Ζοσέ Κάρλος Κόστα, έκανε τον «Κινέζο», ενώ ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του. «Για μας αυτό είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα», τόνισε… έκπληκτος και εξήγησε: «Στο τέλος νικήσαμε εμείς αλλά θα μπορούσε να νικήσει και η Τσαπαντίνια. Απλώς κατέρρευσαν όταν δέχτηκαν το τρίτο και το τέταρτο γκολ».



Πηγή

Ολόκληρο το άρθρο

Όλα για τον παρά.

Λοιπόν,
ως κλασικός Έλληνας, έριξα τη διαδικτυακή μου βόλτα πρωινιάτικα
και είδα κάτι που τράβηξε την
προσοχή.
Στον ιστοχώρο του Sport-fm.gr, που θεωρ
ώ ιδιαίτερα αγαπητό,
γιατί έχω την ευκαιρία να διαβάζω τον εξαιρετικό Πανούτσο με το υπέροχο μυαλό,
τον πρακτικότατο και εφευρετικό Κα
ρπετόπουλο και
γιατί γελάω απίστευτα με τον τραγικό Χριστόγλου,
που ντεμέκ αρθρογραφεί σαν οπαδίσκος του Ολυμπιακού
(Χριστόγλου ανήκεις στον Πρωταθλητή, ντροπιάζεις την εφημερίδα σου, σκάσε),
είδα αυτό:


Εάν στην αρχική σελίδα
τολμήσεις να επιλέξεις τις διαθέσιμες κατηγορίες:



Η διαφήμιση παραμένει πάνω τους!!!




Όλα για τη διαφήμιση ρε γαμώτο.
Θυσιάστε τα πάντα.
Πρόβατα.

Mr.Kaya


Ολόκληρο το άρθρο