Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Δικαιοσύνη...

Ούτε τα προσχήματα δε κράτησαν στη Βραζιλία. Σε παιχνίδι που κρινόταν η άνοδος στην πρώτη κατηγορία τοπικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας μεταξύ της Βιάνα με τη Τσαπαντίνια, οι γηπεδούχοι χρειάζονταν νίκη με διαφορά εννιά γκολ. Και ξαφνικά λες και οι παίκτες της Βιάνα είχα πιει το μαγικό ζωμό, στα δέκα τελευταία λεπτά του αγώνα σημείωσαν τα εννιά γκολ, όσα δηλαδή χρειάζονταν, κι επικράτησαν με 11-0 και πανηγύρισαν την άνοδο.
Όπως ήταν φυσικό, η εξέλιξη του αγώνα ανάγκασε την ομάδα που έχασε την άνοδο, η Μότο Κλαμπ, η οποία την ίδια ώρα είχε κάνει και αυτή τα "μαγικά" της, κέρδιζε με 5-1, με τρία πέναλτι, της αντιπάλου της, έκανε επίσημη καταγγελία στην ομοσπονδία για στημένο αγώνα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βιάνα, Ζοσέ Κάρλος Κόστα, έκανε τον «Κινέζο», ενώ ήταν χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του. «Για μας αυτό είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα», τόνισε… έκπληκτος και εξήγησε: «Στο τέλος νικήσαμε εμείς αλλά θα μπορούσε να νικήσει και η Τσαπαντίνια. Απλώς κατέρρευσαν όταν δέχτηκαν το τρίτο και το τέταρτο γκολ».



Πηγή