Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΠΟΛΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ Π-Σ-Κ

Φαίνεται πως η απουσία των εκδρομέων από την πόλη επέτρεψε στους ληστές να δρουν εύκολα και ανενόχλητα.

Την Παρασκευή 24/7 στις 20:30, στην περιοχή του κέντρου, κατά τη διάρκεια Αστυνομικού ελέγχου που έγινε σε δύο ημεδαπούς, ηλικίας 28 και 30 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν στην κατοχή τους 5 βιβλιάρια καταθέσεων, 990 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι, μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό, 47 παλαιά χαρτονομίσματα και 13 παλαιά κέρματα δραχμών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο άντρες είχαν διαρρήξει την ίδια ημέρα διαδοχικά κατάστημα, γραφείο οργανισμού και γραφείο εκτελωνισμού, από όπου αφαίρεσαν το ανωτέρω ποσό και τα προαναφερθέντα αντικείμενα.

Το Σάββατο 25/7 στις 06:30, ένας 26χρονος ημεδαπός εισήλθε σε θάλαμο του νοσοκομείου ‘’Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ’’ και αφαίρεσε από τσάντα 28χρονης μικροποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Ο 26χρονος εντοπίστηκε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο και συνελήφθη από περιπολούντες Αστυνομικούς.

Επίσης, στις 16:10, στην περιοχή Άνω Πόλης, ένας 27χρονος ομογενής διέρρηξε ΙΧΕ αυτοκίνητο και αφαίρεσε από αυτό μια ηλεκτρονική συσκευή πλοήγησης. Έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη.

Την ίδια τύχη είχε και ένας ένας 24χρονος ημεδαπός που αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα στον Εύοσμο. Αστυνομικοί που βρισκονταν σε περιπολία τον ακολούθησαν και τον συνέλαβαν.