Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Εδώ και τρεις μέρες αντί να «χτυπήσουν» τον γάιδαρο χτυπούνε το σαμάρι…

Με την ευκαιρία της εξάρθρωσης μιας επικίνδυνης ομάδας κακοποιών, βαλθήκαν «κάποιοι» να χτυπάνε τους εργαζόμενους στις φυλακές, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα χρόνια προβλήματα στις φυλακές.

Μαϊντανοί και «μαϊντανοί», αυτόκλητοι τηλεαστέρες αλλά και παραδοσιακοί τηλεπαραθυράκηδες, το μόνο που επαναλαμβάνουν ως παπαγαλάκια είναι ότι: «ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ»



Το είπαμε και παλιότερα το λέμε και τώρα: οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι, -αυτοί που κάποιοι τους λένε ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ, εμείς όμως είμαστε ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ούτε βάζουμε ναρκωτικά ούτε κινητά τηλέφωνα,

1) γιατί κανένας μας στη σκληρή εποχή της ανεργίας και της καταπάτησης των εργατικών δικαιωμάτων, που οποιαδήποτε στιγμή λόγω δήθεν «υπηρεσιακών αναγκών» ο κάθε Διευθυντής μας στέλνει με απόσπαση, δεν θα έκανε ένα τόσο ηλίθιο λάθος.

2) όλοι οι εργαζόμενοι κατά την είσοδο μας περνάνε από μεταλλική «γαλαρία» που εντοπίζει κάθε μεταλλικό αντικείμενο

3) βεβαίως ΟΧΙ ΟΛΟΙ, μόνο ο Διευθυντής, οι Αρχιφύλακες και ο Πρόεδρος του σωματείου δεν περνάνε τον έλεγχο. Αλλά έχουν και το δικαίωμα να βάζουν μέσα το κινητό τους (?)



Δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκαν κινητά στην έρευνα, παραδόθηκαν στους «αρμόδιους» και μετά από κάποιο καιρό ξαναβρέθηκαν.



ΜΗΝ ΧΤΥΠΆΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

http://panellinio.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html