Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

AC/DC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. HELL YEAH!

Ένα από τα συγκροτήματα που έχουν ταυτίσει την παρουσία τους στην παγκόσμια σκηνή με τη ροκ μουσική είναι οι AC/DC. Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες τώρα, οι αδερφοί Young βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας! Με τραγούδια όπως το Back In Black, Hell's Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock, το σημαντικότερο κιθαριστικό δίδυμο στην ιστορία της ροκ έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη μουσική συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων, ανεξάρτητα των μουσικών προτιμήσεων τους.

Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά Rock n' Roll σκηνική παρουσία τους! Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά…μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την σχολική στολή του αεικίνητου Angus Young.

Οι Angus Young, Malcolm Young, Brian Johnson, Phill Rudd και Cliff Williams θα βρεθούν στην Αθήνα στις 28 Μαΐου για να μεταδώσουν λίγο από το… «ρεύμα» τους στους χιλιάδες οπαδούς τους.


Όσοι βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ θα έχουν την ευκαιρία απολαύσουν αυτούσιο το show της παγκόσμιας περιοδείας «Black Ice World Tour» και να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα μουσικής και εικόνας, χάρη στα μοναδικά σκηνικά του Mark Fisher που υπογράφει την παραγωγή της σκηνής και των ειδικών εφέ για το tour των AC/DC.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε κάθε περιοχή που εμφανίζεται το show, το staging είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο που έχει σχεδιαστεί για συναυλιακό γεγονός τα τελευταία χρόνια, ενώ ορισμένα παραδείγματα της δουλειάς του Mark Fisher είναι το The Wall των Pink Floyd και οι περιοδείες των The Rolling Stones, U2, Robbie Williams και άλλων γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Η Black Ice World Tour, που είναι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία των «ηλεκτροφόρων παιδιών» της hard rock σκηνής μετά το 2001, ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου με σκοπό να ταξιδεύει σε πάνω από 60 προορισμούς σε Ευρώπη και Αμερική, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί σε όλους από αυτούς. Μάλιστα, όταν στις 10 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της περιοδείας τους, 18 shows έγιναν αυτόματα sold out, σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η «Chicago Tribune», το show της Black Ice World Tour είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε ό,τι κάνει το Rock n' Roll μοναδικό. «Το Black Ice είναι το καλύτερο άλμπουμ των AC/DC μετά από δεκαετίες», γράφει η Washington Post. Ενώ το People magazine σχολιάζει πως «Το Black Ice βρίσκει τους Αυστραλούς rockers στην καλύτερη μουσική φάση τους».


Το Black Ice Τour των AC/DC μετράει 49 ευρωπαϊκές συναυλίες και εισιτήρια υπάρχουν ακόμα μόνο για τρεις από αυτές. Ευτυχώς για τους Έλληνες φίλους του συγκροτήματος, στη μικρή αυτή λίστα των χωρών βρίσκεται και η Αθήνα (μαζί με το Βελιγράδι και τη Λισσαβόνα).

Για να προμηθευτείτε εισιτήρια για το show στο ΟΑΚΑ, επισκεφθείτε τα Ticket House σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και on line την σελίδα: www.ticketpro.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

90€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα

80€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

70€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.

60€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.

Oι The Answer θα ανοίξουν τη συναυλία.
H τετραμελής ιρλανδέζικη μπάντα, που ήδη περιοδεύουν μαζί τους σε όλη την Black Ice Tour, μετά από μια πορεία εννέα χρόνων στα μουσικά δρώμενα και έχοντας παίξει σε μεγάλα headlining tours σε Μ. Βρετανία, Ιαπωνία και Αυστραλία μαζί με γκρουπ όπως οι Rolling Stones, The Who και Aerosmith, θα εμφανιστούν πριν τους AC/DC στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με δύο άλμπουμ αριστουργήματα, οι «The Answer» έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις! O frontman, Cormac Neeson είναι ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο με «βαριά», εκφραστική φωνή και μοναδική ερμηνεία. Ο Paul Mahon παίζει κιθάρα με εντυπωσιακό τρόπο, έχοντας επηρεαστεί από το blues και την rhythm n' blues.(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ)