Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΟΪΛ

Η Σούζαν Μπόιλ, η 48χρονη Σκοτσέζα που έγινε ξαφνικά βεντέτα χάρη στην «αγγελική» φωνή της και στο Ίντερνετ, θα διεκδικήσει τη νίκη στον τελικό της τηλεοπτικής εκπομπής μουσικών ταλέντων που την ανακάλυψε, αφού ψηφίστηκε και πάλι χθες Κυριακή από τους Βρετανούς τηλεθεατές.

Το βιντεοκλίπ της ερμηνείας της τον περασμένο μήνα στο «I Dreamed A Dream», ένα τραγούδι από το μιούζικαλ «Οι Άθλιοι», στην εκπομπή «Βρετανία έχεις ταλέντο» (British got talent), δέχθηκε 60 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα YouTube.

Επονομαζόμενη πλέον «ο μαλλιαρός άγγελος» (Hairy Angel), η Σούζαν Μπόιλ ψηφίστηκε και πάλι από το κοινό στον ημιτελικό της Κυριακής, όπου ερμήνευσε ένα τραγούδι («Memory») από το μιούζικαλ «Cats».

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου. Ο νικητής θα λάβει μια επιταγή 100.000 στερλινών και θα έχει το δικαίωμα να εμφανιστεί αργότερα φέτος ενώπιον της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όταν είχε ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή τον περασμένο μήνα, η Σούζαν Μπόιλ είχε δεκτή με καγχασμούς από το κοινό για τη βαριά σκοτσέζικη προφορά της και για το παρουσιαστικό της. Αυτό συνέβη πριν η ερμηνεία της καταπλήξει και αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα στο Ίντερνετ.(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ)