Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

BROADCASTING JOKES

Σήμερα αποφάσισα στην ώρα του broadcasting να σας γράψω δυο ανέκδοτα, κατά τη γνώμη ωραία. Χωρίς περιττά λόγια λοιπόν ορίστε τα ανέκδοτα. Ελπίζω να σας αρέσουν:




Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας ζούσαν φτωχικά σε ένα χωριό. Κάποια στιγμή ο Κωστίκας αποφασίζει να τα βροντήξει όλα και να φύγει.Όντως πήγε στη μεγάλη πόλη. Δούλεψε σκληρά και κατάφερε να μεγαλουργήσει. Πολλά λεφτά, σπίτια, αμάξια. Ο καημένος ο Γιωρίκας πάλευε ακόμα στο χωριό. Ώσπου μια μέρα το καλοσκέφτηκε και είπε να πάει να βρει τον Κωστίκα. Όλο και κάποια δουλειά θα είχε να του δώσει. Πήγε λοιπόν στην πόλη. Ο Κωστίκας σαν πραγματικός φίλος, του έδωσε δουλειά, του έδωσε σπίτι με όλες τις ανέσεις και αμάξι. Κάποια στιγμή οι δυο φίλοι συζητούσαν για γυναίκες.
"Πόσο καιρό έχεις να πας με γυναίκα Γιωρίκα;" ρώτησε ο Κωστίκας. Ούτε που θυμόταν ο Γιωρίκας. Δεν ήταν καλός στο καμάκι. Καθόλου καλός. Οπότε ο Κωστίκας του έδωσε να διαβάσει κάποια βιβλία.
"Τί είναι αυτά" ρώτησε γεμάτος απορία ο Γιωρίκας.
"Αυτά είναι Άρλεκιν" είπε ο Κωστίκας," Αυτά διαβάζουν οι γυναίκες. Διάβασέ τα προσεκτικά και μόλις τα έχεις τελειώσει θα είσαι έτοιμος για καμάκι."
Έτσι λοιπόν και έκανε ο Γιωρίκας. Τα διάβασε όλα από 2 φορές και αφού τα έμαθε καλά βγήκε ένα βράδυ να βρει γυναίκα. Μπήκε σε ένα μπαρ και πήρε ποτό. Απέναντι καθόταν μια νοστιμούλα μόνη της. Τον κοίταξε. Του χαμογέλασε. Αυτό ήταν. Ο Γιωρίκας πήρε το ποτό του και πήγε και κάθισε δίπλα της. Χωρίς να χάσει την αυτοπεποίθησή του άρχισε να της μιλάει:
"Βλέποντας μια τόσο όμορφη παρουσία να κάθεται μόνη της πήρα το θάρρος να έρθω και να κάτσω πλάι της. Αν θέλεις και εσύ μπορούμε να συζητήσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα,πράγμα που θα το ήθελα πολύ, και να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ μαζί.
Είπε ο Τζον."




Ο Χριστός με τους δώδεκα μαθητές του στο μυστικό δείπνο. Το φαΐ έχει τελειώσει. Ο Χριστός αρχίζει να στρίβει ένα τετράφυλλο με μαριχουάνα. Το ανάβει και την πέφτει πίσω,χαλαρός και αφηρημένος καπνίζοντας το θεϊκό τσιγάρο του. Κάποια στιγμή σε ανύποπτο χρόνο και έχοντας καπνίσει ήδη το μισό λέει στους μαθητές του:
"Σήμερα κάποιος από εσάς θα με προδώσει" για να ξαναγείρει πίσω και να συνεχίσει το κάπνισμα. Προκλήθηκε ταραχή ανάμεσα στους μαθητές του. Όλοι σαστισμένοι
με αυτό που άκουσαν μαζεύτηκαν γύρω του για να μάθουν περισσότερα.
Πρώτος ο Πέτρος πλησίασε.
"Δάσκαλε τί είναι αυτά που μας λες; Μήπως θα σε προδώσω εγώ;"
Ο Χριστός πήρε την τελευταία τζούρα. Τον κοίταξε με τα θολά και κόκκινα μάτια του και απάντησε "Ναι εσύ!"