Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ(;)


Ποιος ΟΟΣΑ και κουραφέξαλα! Ούτε που ήξερα ποιος είναι ο ΟΟΣΑ. Είναι ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ)....Αυτός λοιπόν μας βάζει φωτιές! Ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΟΟΣΑ δήλωσε ότι το επόμενο τρίμηνο που μας έρχεται θα είναι το χειρότερο μέχρι τώρα! Όχι δεν είναι αυτή η δήλωση σόκ.....

Αυτός ο ΟΟΣΑ έκανε πρόταση, για να βγούμε από την κρίση, να μειωθούν οι μισθοί ακόμα περισσότερο, πιο κάτω και από τον βασικό μισθό που ισχύει σήμερα (600)!!!! Και να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης!!! Πόσο ακόμα ρε καριόληδες;;;; Ποιος πανέξυπνος το σκέφτηκε αυτό; Μπράβο στο παλικάρι! Όταν θα πάει 99 χρονών και θα περιμένει ακόμα για να βγει στη σύνταξη, να έρθει να μου το ξαναπεί Αλλά τώρα θα μου πεις αυτός δεν έχει ανάγκη. Ανήκει φαίνεται στην τάξη των Golden Boys!!!

Γιατί ρε καλόπαιδα, δεν κόβετε τους εξωφρενικούς μισθούς που παίρνετε εσείς; Έχω ακούσει ακόμα και για 40.000 ευρώ μισθό!!!! Δηλαδή με 10 χιλιαρικάκια θα μου πεις ότι δεν μπορεί να ζήσει; Ένας που παίρνει 15.000 ευρώ αν του κόψουν μερικά χιλιάρικα και πέσει στα 10, θα του πέσει βαρύς ο μουσακάς; Με τα πέντε που θα κόψουν σε αυτόν...θα μπορέσουν να ζήσουν άλλοι 5 , μη σου πω και παραπάνω! Ας αφήσουν λοιπόν τα θεατριλίκια και ας κάνουν μια σωστή δουλειά! Στο κάτω-κάτω της γραφής, τα Golden Boys φταίνε για την οικονομική κρίση. Αυτοί και οι όμοιοί τους, που κυβερνούν και παίρνουν μίζα από παντού! Το έχω ξαναπεί....θυμάστε κάτι να έγινε, σημαντικό, κάποια καταστροφή, κάποιος πόλεμος έτσι ώστε να έρθουμε στα σημερινά χάλια; ΌΧΙ Άρα κάτι από μέσα παίχτηκε. Μεταξύ τους έκαναν κομπίνα και δεν τους βγήκε. Έσκασαν όλες οι "φούσκες" στο χρηματιστήριο και χάθηκαν οι μίζες!

ΟΟΣΑ........ΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

TABYBLUE