Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

KRIEG MACHT FREI




Θα περίμενε κανείς πως ο κύριος της φωτογραφίας θα είχε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή. Το ίδιο και οι πράξεις και η ιδεολογία του. Οι εβραίοι που, όπως ισχυρίζονται, είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες θα έπρεπε πρώτοι να δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς προς τους "εχθρούς;;;" τους. Το μόνο που καταφέρνουν τόσα χρόνια είναι να στρέφουν ( ναι, να στρέφουν) με τις πράξεις τους όλο τον κόσμο εναντίον τους. Όλη η ιστορία τους είναι γεμάτη με διωγμούς, κατατρεγμούς και εξορία.
Επειδή ΟΠΟΥ εγκαταστάθηκαν ΔΕΝ προσπάθησαν να συμβιώσουν με τους ιθαγενείς αλλά ΠΑΝΤΑ προσπαθούν να επιβληθούν με την δύναμη του χρήματος που τους εξασφαλίζει και ισχυρούς συμμάχους.
Δεν είμαι αντισημίτης, ούτε αντιπαπανδρεϊκός κλπ.
Δεν συμπαθώ καμία φυλή, γενικά και αόριστα και ούτε μπορώ να μισήσω ένα έθνος.
Αλλά τις ευθύνες για την "ρετσινιά" που χαρακτηρίζει τις μεγάλες μάζες ομοϊδεατών ανθρώπων τις μοιράζονται και έχουν υποχρέωση αυτοί οι ίδιοι να τις αλλάξουν.
Όσο οι ισραηλινοί θέλουν ως σύνολο, συσπειρωμένοι να βλέπουν παντού εχθρούς, τότε μόνο εχθρούς θα βλέπουν.
Τον Χίτλερ πολλοί εμίσησαν, τον Χιτλερισμό ουδείς. Και οι σημερινοί εβραίοι είναι από τους καλύτερους εκφραστές του.
Όσο συνεχίζουν να φέρονται με τόσο αλαζονικό και απάνθρωπο τρόπο, τόσο πιο πολλοί άνθρωποι θα στρέφονται όχι υπέρ των Παλαιστίνιων αλλά εναντίον του ψευδοκράτους του Ισραήλ.
Και επαναλαμβάνω ότι το ισραήλ είναι ΤΟΣΟ ισχυρό σε όλα τα επίπεδα ( Οικονομική, στρατιωτική, παραστρατιωτική, κατασκοπία κλπ) που είναι αστείοι οι ισχυρισμοί ότι φταίει η Παλαιστίνη που δεν μπορούν να βρούνε λύση.
Κλείνοντας, να επισημάνω ότι από όλες τις χώρες του κόσμου, μόνο οι πολιτικές της Τουρκίας και του ισραήλ έχουν καταφέρει να κάνουν εχθρούς τους όλες τις γείτονες χώρες.
Και αυτό σημαίνει πολλά.