Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ!


Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή, στη διάρκεια της λεγόμενης «Μαύρης Παρασκευής», ενός εθίμου κάθε χρόνο μετά την γιορτή των Ευχαριστιών, όταν οι έμποροι κάνουν ασυνήθιστα μεγάλες εκπτώσεις σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό κι εν όψει της εορταστικής περιόδου.

Στη νότια Καλιφόρνια, σε ένα κατάστημα παιχνιδιών της αλυσίδας Toys R Us στην πόλη Παλμ Ντέζερτ η διένεξη ανάμεσα σε δύο πελάτισσες οδήγησε σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πυροβολισμοί άρχισαν όταν υπάλληλοι επιχείρησαν να επέμβουν για να διαλύσουν τον καυγά των δύο γυναικών, που χειροδικούσαν και αλληλοϋβρίζονταν.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα The Los Angeles Times ότι και οι δύο γυναίκες συνοδεύονταν και ο ένας εκ των ανδρών έβγαλε όπλο. Τον ακολούθησε ο δεύτερος, και οι δύο άνδρες αλληλοεξοντώθηκαν.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του καταστήματος σημειώνει ότι το επεισόδιο μοιάζει να οφείλεται σε «προσωπική διένεξη».

Παράλληλα, στο Λονγκ Αϊλαντ ένας υπάλληλος της αλυσίδας πολυκαταστημάτων Wal-Mart έχασε τη ζωή του όταν μια ομάδα ανυπόμονων πελατών όρμησε στο κατάστημα, έσπασε τις πόρτες και κυριολεκτικά ποδοπάτησε τον 34χρονο.


Τέσσερις από τους πελάτες, περιλαμβανομένης μιας 28χρονης εγκύου, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα και κατάγματα.
(in.gr)

Αυτό θα πεί Killer Sales! Εκπτώσεις που σκοτώνουν!Αλήθεια όμως μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο κόσμος για μια καλή τιμή; Τιμή στα πάντα.Στα τρόφιμα, στα ρούχα , στα σχολεία ,στην αξιοπρέπεια,στην υγεία,στα φάρμακα ακόμα και στις κηδείες!Επιτρέψτε μου να κάνω μια υπόθεση ανατριχιαστική: Τί θα συνέβαινε σε παρόμοια περίπτωση στην Ελλάδα;Όταν σε ένα μανάβικο η κυρία Μαρία συναγωνιζόταν με την κυρία Φρόσω για το φτηνό μπρόκολο;Ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ...Το ευτύχημα είναι ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνουν τέτοιες θανατηφόρες εκπτώσεις.Ίσως είναι καλύτερα έτσι.Κάτι μου λέει ότι θα δυσκολέψει όμως...Τα τρόφιμα ακριβαίνουν,το νερό λιγοστεύει...Ένας στίχος μου έρχεται στο μυαλό: "Ζήσε μαζί μου στον αέρα , στη φωτιά, στη βροχή.Μας περιμένουν άδειες μέρες, ραγισμένοι ουρανοί.Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή."Πολύ μπροστά από την εποχή του ο Γιάννης...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ