Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ CHEMTRAILS - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (ΜΕΡΟΣ 1ο)

Τι είναι τα chemtrails;














Τι είναι τα chemtrails;


"Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα"
Άλντους Χαξλεϋ

Τα Chemtrails ή αλλιώς χημικές ουρές είναι αγγλική λέξη που παράγεται από τα συνθετικά Chemical Trails και χρησιμοποιείται πλέον διεθνώς για να περιγράψει τις επίμονες ουρές ψεκασμού χημικών στοιχείων, όπως μικροσωματιδίων αλουμινίου και αλάτων βαρίου, από –συνήθως λευκά και χωρίς διακριτικά- αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος, οι οποίες δεν διαλύονται όπως οι κλασικές γραμμές συμπύκνωσης υδρατμών από τα καυσαέρια αεροπλάνων (contrails) μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, αλλά αντίθετα απλώνονται σχηματίζοντας επίπεδα τεχνητά νέφη που μπορεί να καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό μίας περιοχής. Συνήθως είναι λευκές, αλλά έχουν παρατηρηθεί και κοκκινωπές ή μαύρες γραμμές chemtrail. Σύνηθες στη διαδικασία φαινόμενο είναι η επίμονη διέλευση αεροπλάνων, ακόμη και από περιοχές που δεν ανήκουν στους «κλασικούς» διαδρόμους εναέριας κυκλοφορίας, και ο σχηματισμός παράλληλων, χιαστί ή κυκλικών σχηματισμών από λευκές χημικές ουρές πολλών χιλιομέτρων. Πολλές φορές η επιχείρηση ψεκασμού γίνεται αντιληπτή μόνο από την περίεργη «ψευτο-ομίχλη» που καλύπτει τον ουρανό και τον ήλιο, επειδή ο ψεκασμός έλαβε χώρα σε στιγμή που τα αεροσκάφη δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή συννεφιάς. Η επιχείρηση chemtrails, θεωρείται, πως ακολουθεί την πατέντα Welsbach του Edward Teller, η οποία παρουσιάστηκε ακόμη και στο IPCC (Διακυβερνητικό Πάνελ Κλιματικών Αλλαγών) ως μέθοδος της Γεωμηχανικής, με σκοπό τη δημιουργία πλανητικής ηλιακής ασπίδας, Shield, ώστε να μειωθεί η ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται στη Γη.

Διαφορές με contrails


Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι). Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα συνήθως εντός δευτερολέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος.Όμως στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή. Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή.Και συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «χημικά ουράνια τόξα» (chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, εξ’ αιτίας της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα μεταλλικά σωματίδια.Επίσης τα chemtrails σβήνουν και επανεκινούν τις μηχανές τους.Πρόκειται λοιπόν, κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.

Σκοπός των chemtrails

Η ιδέα: ο ψεκασμός μίας μίξης αλουμινίου στη στρατόσφαιρα, θα μας σώσει από την
Καταστροφή του Κλίματος.Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει και στην Αμερική, ψεκάζουν συστηματικά κάποια είδη ψυχοφαρμάκων ώστε όλοι οι κάτοικοι να μην αντιδρούν στις εξωφρενικές ενέργειες των κρατούντων τα ηνία των κρατών. Οι καταγγελίες έχουν γίνει στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι κυβερνήσεις διαφόρων κρατών προβαίνουν σε εξωφρενικές ενέργειες και οι λαοί παθητικά δέχονται χωρίς καν να ερωτηθούν και βεβαίως χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Επίσημη παραδοχή ή καταγγελία δεν έχει γίνει. Καταγγέλθηκε επίσης ότι ψεκάζονται ιοί για να κρατούν τους πληθυσμούς σε διαρκή καταστολή, καθώς και εμβόλια για να δουν το χρόνο αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με βιολογικά όπλα ή στην περίπτωση βιολογικού πολέμου. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει γίνει επισήμως αποδεκτό.Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος.Οι αεροψεκασμοί γίνονται απ' ευθείας με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, που δεν καίγονται και φεύγουν στην ατμόσφαιρα με τα καυσαέρια απο τιςεξατμίσεις των αεροπλάνων.

Ποιοι θέλουν να μας δηλητηριάσουν και γιατί;

Εύλογο είναι το για ποιο λόγο γίνονται οι ψεκασμοί και ποιοι τους πραγματοποιούν. Τα σενάρια που έχουν επικρατήσει να ακούγονται είναι πάμπολλα, ωστόσο επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα, επικεντρώθηκαν σε τρία:

· Πρώτο σενάριο είναι ο έλεγχος του καιρού. Από στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα στις Η.Π.Α. συνάγεται ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του καιρού. Η πρόθεση αυτή τωνΗ.Π.Α. δεν είναι καινούργια. Υπήρξε μια πρώτη εισήγηση το 1977 από τον Έντουαρντ Τέλερ, «πατέρα» της βόμβας υδρογόνου και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α., επιστήμονα που είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο κατοπινός πρόεδρος της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέιγκαν.

· Μαζικοί εμβολιασμοί. Υποτίθεται ότι οι κυβερνήσεις με τους ψεκασμούς προβαίνουν σε μαζικούς εμβολιασμούς για να προστατέψουν τον κόσμο από ασθένειες που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου. Αν είναι έτσι όμως, για ποιο λόγο οι άνθρωποι νοιώθουν δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας, μετά τους ψεκασμούς.

· Ο έλεγχος των φυσικών φαινομένων (π.χ. σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι κ.α.) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P.

Επιπτώσεις στο περιβάλλον


Ατμοσφαιρική Ρύπανση και Chemtrails
Είναι γνωστό πως οι αεροπορικές πτήσεις συμβάλλουν κατά μεγάλο ποσοστό στη μόλυνση της ατμόσφαιρας. Για το λόγο αυτό επεβλήθησαν στις αεροπορικές εταιρίες
από το 1999 πολύ αυστηρές οδηγίες σχετικά με τις εκπομπές καυσαερίων από την Διεθνή Υπηρεσία Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). Η διεξαγωγή του Πρότζεκτ ψεκασμών δεν μοιάζει να συμβιβάζεται όμως με αυτούς τους περιορισμούς, αφού προσθέτει στην ατμόσφαιρα – πέρα από τα επικίνδυνα σωματίδια- ένα τεράστιο όγκο καυσαερίων σε καθημερινή βάση. Υπολογίζεται πως για τους αεροψεκασμούς χρησιμοποιούνται τουλάχιστον 1000 air tankers σε καθημερινή βάση. Κάθε ένα από αυτά απαιτεί 3000-5000 λίτρα καυσίμου ανά ώρα, σε μία τρίωρη πτήση τους καταναλώνουν τουλάχιστον 10.000.000 λίτρα. Οι εκπομπές καυσαερίων όλων αυτών των αεριωθουμένων αποτελούν μία μεγάλη πρόσθετη επιβάρυνση και όχι «λύση» του Φαινόμενου του Θερμοκηπίου. Προφανώς δεν είναι δυνατόν να θεωρείται το πρότζεκτ πιθανή «λύση» για την πρόληψη καταστροφής του κλίματος, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο πυροδοτεί μία άλλη καταστροφή. Τα chemtrails επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα με τα σωματίδια που ψεκάζουν.
Η αλλαγή του κλίματος είναι γεγονός:
· Η συγκέντρωση CO2 στην ατμόσφαιρα έχει ανέβει από την, για τουλάχιστον 400.000 χρόνια σταθερή τιμή των 280ppm, στα 380ppm.
· Για την άνοδο αυτή υπεύθυνος είναι ο άνθρωπος και την προκάλεσε κυρίως με τη χρήση των ορυκτών καυσίμων, αλλά και με στην καταστροφή των δασών (για ξυλεία,
οικοπεδοποίηση κτλ).
· Το CO2 είναι κλιματολογικά ενεργό αέριο: η άνοδος του προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας.
· Το κλίμα κατά τον 20ο αιώνα έγινε θερμότερο. Η άνοδος του μετριέται παγκόσμια με ένα μέσο όρο 0,6οC. Ενώ η τελευταία δεκαετία είναι η θερμότερη από την έναρξη των
μετρήσεων της θερμοκρασίας, τον 19ο αι.
· Η άνοδος της θερμοκρασία του πλανήτη οφείλετε κυρίως στην άνοδο του CO2, αλλά και σε άλλα ανθρωπογενή αέρια. Ένα μικρό μόνο μέρος της ανόδου οφείλετε σε φυσικά αίτια όπως π.χ. αλλαγές στην ηλιακή ακτινοβολία.

Στις 29 Ιανουαρίου, λίγες μόνο ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση της νέας Έκθεσης του
Διακυβερνητικού Συμβουλίου Κλιματικών Αλλαγών (IPCC), η οποία χαρακτηρίζει επίσημα πλέον ως «κατά 90% ανθρωπογενή» τη ραγδαία αλλαγή του κλίματος, ακούσαμε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων κρατικού καναλιού, πως η Ουάσιγκτον προτείνει επίσημα την προώθηση της Γεωμηχανικής. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Bush, ο οποίος εμφανιζόταν μέχρι τώρα ως υπερασπιστής της οικονομίας των ΗΠΑ και αρνητής της ύπαρξης περιβαλλοντικού και κλιματολογικού προβλήματος, συνεχίζει να μην συμφωνεί με την ανάγκη δέσμευσης των ΗΠΑ με το Πρωτόκολλο του Κιότο για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, δηλώνει όμως, πως «έχει πεισθεί για την ύπαρξη περιβαλλοντικού προβλήματος» και προτίθεται να χρηματοδοτήσει με αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια τη Γεωμηχανική και συγκεκριμένα την κατασκευή γιγαντιαίου κατόπτρου σε τροχιά γύρω από τη Γη και τη διασπορά μικροσωματιδίων μετάλλων στην ατμόσφαιρα, για την αντιμετώπιση του.

Οι προτάσεις αυτές, όπως και όλες οι προτάσεις της Γεωμηχανικής, δεν έχουν ως στόχο την μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, που θεωρητικά τουλάχιστον είναι η βασικότερη αιτία της ανόδου της θερμοκρασίας, αλλά στοχεύουν μόνο στη μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας και θερμότητας που φτάνει στη Γη. Καμία από αυτές τις «λύσεις» δεν αγγίζει το πρόβλημα στη ρίζα του. Καμία δεν έχει ως στόχο να σταματήσει ή να περιορίσει τις εκπομπές CO2. Ο στόχος όλων αυτών των εφαρμογών που κατά καιρούς παρουσιάζονται δημόσια ως «τρελές ιδέες για την σωτηρία του κλίματος», είναι ένας: να μην σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, λιγνίτη, φυσικό αέριο). Ο λόγος είναι προφανής. Τα μεγάλα οικονομικά κέρδη των εταιριών που πωλούν ή χειρίζονται τις παραπάνω μορφές ενέργειας, σε παγκόσμια κλίμακα, δεν πρέπει να απειληθούν ή να αλλάξουν χέρια. Και αυτό το σημείο θα έπρεπε να μας προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί είναι ευκολονόητο, πως αυτοί που ελέγχουν την ενέργεια που χρησιμοποιούμε, ελέγχουν και μεγάλο μέρος της ζωής μας θέτοντας τους δικούς τους όρους στο παιχνίδι. Δεν είναι περίεργος ο όρος «προστασία του κλίματος», όταν αυτός που πραγματικά χρειάζεται προστασία από τις κλιματικές αλλαγές είναι ο άνθρωπος; Ο πλανήτης μπορεί να αντεπεξέλθει και να ξεπεράσει –το έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν- οποιαδήποτε κλιματική αλλαγή. Αυτός που ίσως δεν αντέξει τα αποτελέσματα του τεχνοκρατικού πολιτισμού του, είναι ο άνθρωπος. Ας μη γελιόμαστε. Ο πλανήτης θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμη και χωρίς εμάς…

Επιπτώσεις στον άνθρωπο


Επιπτώσεις και συμπτώματα
Όλες αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται καταλήγουν κάποια στιγμή σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί άλλες έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα ή εισπνέονται και άλλες καταλήγουν στο έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα. Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας. Σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τα τοξικά και καρκινογόνα αυτά μεταλλικά σωματίδια περνούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το βάριο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό, αλλά συγκεντρώνεται συνήθως στις
αρθρώσεις και τους μύες και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. Το δε αλουμίνιο, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ιατρικές έρευνες, συνδέεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάϊμερ. Εικάζεται μάλιστα πως η ραγδαία άνοδος της νόσου Αλτσχάϊμερ, συνδέεται άμεσα με της παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις ψεκασμών.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο σε ευρεία χρήση, που γίνεται και στα μαγειρικά σκεύη, όταν υπερβαίνει το φυσιολογικό του επίπεδο στο αίμα, γίνεται τοξικό, δημιουργεί πολλα προβλήματα στο σώμα του ανθρώπου και των ζώων. Οι αθένειες που προκαλούνται απο την τοξίνωση με αλουμίνιο μπορεί να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό, ενώ έχει επιπτώσεις και στην εντερική δραστηριότητα. Επίσης έχει σχέση με το φούσκωμα, τους κολικούς, την ξηροδερμία, πόνους στα οστά, πρόωρη οστεοπόρωση και έντονους πονοκεφάλους. Η αύξηση της ασθένειας του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοδισμός, η αναιμία, η νεφρική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκισον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια, σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα. Παράλληλα οι ίνες πολυμερών υλικών που ψεκάζονται, οι οποίες λειτουργούν σαν ένας τεράστιος ιστός αράχνης, ώστε να συγκρατούν για μεγαλύτερο χρόνο τα μεταλλικά σωματίδια στον ουρανό, συμπαρασύρουν κατά την πτώση τους μαζί με τα μικροσωματίδια μετάλλων και οτιδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια τους, όπως τους μικροοργανισμούς που ζουν στη Στρατόσφαιρα. Τόσο ο ανθρώπινος οργανισμός, όσο και όλοι οι άλλοι οργανισμοί που ζουν στην επιφάνεια της Γης, δεν είναι προετοιμασμένοι να καταπολεμήσουν ιούς, βακίλους και βακτηρίδια της ανώτερης ατμόσφαιρας. Τα νανοβακτηρίδια συγκεκριμένα, «είναι μορφές νάνων βακτηριδίων, που έχουν το ένα χιλιοστό του όγκου ενός φυσιολογικού βακτηριδίου και είναι αναπτυγμένα σε πολύ μεγαλύτερους σχηματισμούς Στην περιοχή Οντάριο του Καναδά, και ιδιαίτερα γύρω από την πόλη Espanola, όπου ξεκίνησαν οι ψεκασμοί το 1998, οι κάτοικοι υπέφεραν από έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, ζαλάδες, έντονες κρίσεις άσθματος, φλεγμονές των ματιών (επιπεφυκίτηδες), αλλεργικά συμπτώματα, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης και συμπτώματα όμοια με αυτά της γρίπης, αλλά δίχως πυρετό. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού στην περιοχή έδειξαν υπολείμματα αλουμινίου επτά φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Τα ίδια συμπτώματα εμφανίζονται πλέον σε όλες τις περιοχές της υφηλίου, όπου διενεργούνται οι επιχειρήσεις chemtrails.

Ασθένεια morgellons


" Μία περιβαλλοντική ασθένεια αναδύεται,της οποίας οι επιπτώσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον,θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές του DDT, του PCB's και του ασβέστη"

Μία νέα ασθένεια με την ονομασία Morgellons εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ αλλά και αλλού. Οι ειδικοί παρ' όλες τις έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα αίτια που την προκαλεί, όμως υπάρχουν υποψίες πως συνδέεται με τα chemtrails ή/και με την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.Για τις επικίνδυνες επιπτώσεις των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails) στην ανθρώπινη υγεία, γινόταν λόγος εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόκειται για μία -κατά κύριο λόγο- δερματολογική ασθένεια που χτυπά με ρυθμούς επιδημίας τις ΗΠΑ, αλλά και άλλες περιοχές του πλανήτη μας.Τη συγκεκριμένη ονομασία την οφείλει στη βιολόγο Mary Leitao, οποία
δημιούργησε το 2002 και το αντίστοιχο ίδρυμα - Morgellons Research Foundation (MRF) ώστε να προωθηθούν οι σχετικές επιστημονικές έρευνες, αλλά και να προσφέρει συμβουλές στα μέλη-ασθενείς που πάσχουν από Morgellons.Ένα χρόνο πριν ο δίχρονος τότε γιος της βιολόγου, ανέπτυξε ξαφνικά μία ανοιχτή πληγή στο δέρμα, ακριβώς κάτω από τα χείλη, από την οποία προέβαλαν κόκκινες, μπλέ, μαύρες και λευκές ίνες. -Τις ίνες αυτές ανακάλυψε με τη βοήθεια του μικροσκοπίου της.- Περισσότεροι από 8 γιατροί εξέτασαν τότε το παιδί, χωρίς να μπορούν ούτε να διαγνώσουν κάποια συγκεκριμένη ασθένεια, αλλά ούτε και να το βοηθήσουν. Οι πληγές αυτές εν τω μεταξύ είχαν αρχίσει να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα του παιδιού.Στην πορεία αποκαλύφτηκε πως χιλιάδες ακόμη άνθρωποι εμφανίζουν αυτά τα συμπτώματα.Οι ασθενείς, πέρα από εμφανείς πληγές σε όλο το σώμα, αναφέρουν πολύ έντονη φαγούρα, "τσιμπήματα" στο δέρμα και την αίσθηση "σαν να περπατάνε ζωύφια" κάτω από το δέρμα.Όπως αρκετοί απο αυτούς εξομολογούνται, η ζωή τους γίνεται μαρτυρική και δεν μπορούν να ζήσουν πλέον σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Το 2006 είχαν εγγραφεί στο Ίδρυμα -Morgellons Research Foundation (MRF)- 2.000 οικογένειες, μέλη των οποίων έπασχαν από τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Μέχρι το Μάιο του 2008 ο αριθμός τους έφτασε τις 12.000, ενώ οι ειδικοί πιστεύουν πως αυτή είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου.

Μπλε του κοβαλτίου, κόκκινες, λευκές και μαύρες άγνωστες ίνες οι οποίες κάτω από ειδικό φως έμοιαζαν να φωσφορίζουν. Δεν μπόρεσαν να ταυτίστουν με καμία γνωστή ίνα.Στα εργαστήρια του FBI προσπάθησαν επίσης να αποκαλύψουν την ταυτότητα των ινών, καίγοντας δείγματα σε θερμοκρασία 370 βαθμών Κελσίου, για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για κάποιο από τα 85.000 γνωστά οργανικά υλικά ή ενώσεις τους.Μηδενικό υπήρξε το αποτέλεσμα, αφού οι μπλε ίνες δεν καιγόταν σε αυτή τη θερμοκρασία.Σοβαροί και ανεξάρτητοι ερευνητές συνδέουν άμεσα τα Morgellons με τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails). Aυτό πιθανόν να εξηγεί και το γεγονός πως δεν έχουν εμφανιστεί θύματα αυτής της ασθένειας σε υπανάπτυκτες χώρες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εργαστηριακών ελέγχων, πρόκειται για ΝΑΝΟ-Ρομπότ
-μικρότερα σε μέγεθος και από τους 150 γνωστούς ιούς- τα οποία ενώνονται με τον ανθρώπινο ιστό σε κάτι εντελώς καινούργιο.Είναι αυτόνομα αναπτυσσόμενα συστατικά νανοτεχνολογίας, φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι. Τέτοια χρησιμοποιούνται στην παρασκευή φαρμακευτικών,σκευασμάτων, χημικών βιολογικών υλικών, συνθετικών νεύρων ή εγκεφάλων, από "ψευδοδέρμα" και στην μοριακή ηλεκτρονική. Ναι, φτιάχτηκαν αντιγράφοντας τα πολλά θαύματα της φύσης, είναι όμως 100% φτιαγμένα από άνθρωπο. Ελευθέρωσαν το νανο-μείγμα από το δοκιμαστικό σωλήνα της επιστήμης και το άφησαν να τυραννά ανύποπτους και αθώους.Τα μικροσκοπικά πολυμερή (υλικό που ψεκάζεται για να διατηρεί τα υλικά των ψεκασμών chemtrail για μεγαλύτερο διάστημα στον αέρα) όπως και άλλα άγνωστα στοιχεία μπορούν να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς δεν αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα, και εκεί ενώνονται με υλικά του ίδιου του σώματος δημιουργώντας μια εντελώς νέα μορφή "τερατο-παρασίτων" που μοιάζουν με μικροσκοπικά σκουλήκια ή "νανο-ρομπότ", τα οποία φαίνονται σαν "ελαστικές κινούμενες πλαστικές ίνες''

1 σχόλια:

GEORGE 6 Ιουνίου 2012 στις 11:22 π.μ.  

Καλησπέρα σας! Είμαι απο την Πάτρα. Είμαι τελειόφοιτος Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών. Εχω επισκεφτεί παλιότερα το μοναστήρι σας (πριν χρόνια)... Ασχολούμαι με αγροτικά καθότι έχουμε αρκετά χωράφια (σε προάστιο της Πάτρας) και ασχολούμαι εδώ και πάνω απο χρόνο με τα chemtrails. Βλέπω τα δέντρα μας ειδικά τα εσπεριδοειδή να μαραζώνουν.. δεν ξερω εκεί αλλά εδώ οι πορτοκαλιές οι λεμονιές και οι μανταρινιές χάνουν τα φύλλα τους και τα περισσότερα απο αυτά που μένουν κιτρινίζουν.. επίσεις οι ελιές μας χάνουν τα φύλλα τους κι αυτές, και εχω δει αρκετά μαραζωμένα κυπαρίσσια τελευταία... Χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους του Θεού που ασχολούνται με το θέμα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι να έχουμε καλές εξελίξεις στο θέμα με τη χάρη του Θεού πάνω απ' όλα! (σχόλιο φίλου: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com )