Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Έκλασε η Μπιγιονσέ...σχόλασε ο γάμος!


Και ξαφνικά "ανακάλυψαν" όλα τα κανάλια το γκλάμουρ...όπως κάνουν και στις ΗΠΑ.

Έβλεπα και 'γω όλη σχεδόν την ελληνική "γκλαμουριά" να περνάει από το κόκκινο χαλάκι που πέρασε και η μια(;), θεϊκή(;), ανεπανάληπτη(;), εκστασιακή(;), bootylicious με δυο χιλιόμετρα ποπό, Μπιγιονσέ!

Σώπα ρε, εντάξει είπαμε ήρθε μια γνωστή φυσικά και φωνάρα(δεν μπορώ να το αρνηθώ) τραγουδίστρια στην Ελλάδα. Και για να μην το ξεχάσω, ήταν από ότι ακούω, κυρία. Ούτε πολλά εφέ, προσγειωμένη...ήρθε τα είπε και έφυγε!

Αλλά όπως ήταν φυσικό το κάναμε θέμα! Και τι θέμα. Από το πρωί μέχρι και...τώρα, είναι πρώτο θέμα! Άντε πάλι, για μια βδομάδα οι συντάκτες των εκπομπών έχουν να γεμίσουν τη θεματολογία τους! Τυχερούληδες!

Και άρχισαν οι συγκρίσεις.....

Την μια τη σύγκριναν με τη Μαντόνα(πιπέρι στο στόμα) και την άλλη, με άλλους Έλληνες καλλιτέχνες και πρόσωπα της showbiz. Που πα ρε καραμήτρο! Λοιπόν...σπαζοκεφαλιά . Βάλτε στο μυαλό σας την Μπιγιονσέ...και σε μια άλλη άκρη του μυαλού σας(έστω σε κάποια γωνία) βάλτε κάποια άλλη τραγουδίστρια, Ελληνίδα. Ωραία...βρείτε τι ήθελα να ρωτήσω!

Αλλά είμαστε όμως, ε; Λαχταράμε λίγο από την λάμψη κάποιου διεθνούς φήμης καλλιτέχνη.(Όχι εγώ) Αυτοί που βρέθηκαν στο prive party. Βγήκαν και το διαλαλούσαν παντού! "Ήμουν και εγώ στο prive party!!!".(Πάρτε ασπιρίνη) Αν τυχόν ήταν σε κάποιο κότερο..., θα σου 'λεγα τι θα 'καναν.

Και άφησα τελευταίο την επιθυμία της Μπιγιονσέ(καλά εντάξει Μπιγιόνσε) να επισκεφτεί την...Ακρόπολη. Αλλά έλα όμως που ήταν εκεί ο φύλακας και έφαγε πόρτα!!! Είσαι καλά ρε φύλακα;;; Πόρτα στη Μπιγιονσέ επειδή άργησε λίγο και δεν σας πέτυχε ανοιχτούς; Κάνε μια εξαίρεση ρε μάστορα, από την Αμερική μας ήρθε το κορίτσι. Καλά μιλάμε εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού κοιμούνται;




1 σχόλια:

Panbeautiful21 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:02 μ.μ.  

Καλέ ναι! Σου λέει τι Beyonce ακούς, τι Δέσποινα Βανδή το ένα και το αυτό είναι!! Ρε ούστ, ξυπνάτε ζωαααααααά!!!!