Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ! ! !

Αυτή είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hottest Heads of State η πιο Σέξυ Αρχηγός κράτους του πλανήτη! Μεταξύ μας δεν είναι και άσχημη... Είναι η Πρωθυπουργός της Ουκρανίας (ε φυσικά από το Ανατολικό μπλοκ! από που αλλού;)

Τελευταία αυξάνουν τα κρούσματα και ο πόλεμος Ομορφιάς εναντίον Ικανότητας μαίνεται άγριος. Στο πρόσφατο παρελθόν θυμόμαστε μια υποψήφια των βουλευτικών εκλογών του Βελγίου να υπόσχεται...πεντάλεπτο στοματικό σε όποιον την ψηφίσει! Δυστυχώς δεν ξέρω αν βγήκε και αν τήρησε την υπόσχεσή της...

Έτσι είναι. Σου λέει ο άλλος "εμένα με νοιάζει να είναι ικανός. Δεν με νοιάζει πόσο όμορφος είναι." Και πάει και ψηφίζει τον Μητσοτάκη το '90!Αργότερα με το ίδιο επιχείρημα ψηφίζει τον Σημίτη και μετά τον Καραμανλή. Τώρα παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αρκετή φωτογένεια. Ωστόσο η πλειοψηφία την βλέπει θετικά από τις εξαγγελίες της. Είναι η μπιρμπιλομάτα Μπιρμπίλη , η θεά Γκερέκου , ο γόης Γερουλάνος και η σκληρή Μπατζέλη. Ακόμη και ο Γιωργάκης διατηρεί το προφίλ του φιτ. Η μόνη παραφωνία στο μέσο όρο της κυβέρνησης είναι τα δυο -κυριολεκτικά- βαρίδια:Πάγκαλος και Βενιζέλος.

Πίσω στο θέμα μας. Μπορεί η ομορφιά να σου προσθέσει πόντους ικανότητας ή πειθούς; Ή μήπως ανάλογα με την ικανότητά σου ομορφαίνεις ή ασχημαίνεις με τον καιρό;Αναρωτιέμαι δηλαδή αν κάποια στιγμή γίνει πρωθυπουργός η Ντόρα, τι θέση θα πιάσει στη λίστα αυτή..

Για να σας ολοκληρώσω λοιπόν το παζλ σχετικά με το σεξαπίλ των πολιτικών του κόσμου να σας θυμίσω: Μπιλ ο ατακτούλης , η πονηρή Σάρα , ο Καβαλάρης Καβαλιέρε,η ανέκφραστη Άγγελα , η σέξι υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας με το νόθο παιδί. Και ο κατάλογος συνεχίζει. Ίσως αυτή είναι στις μέρες μας η τάση. Ίσως η ομορφιά εξισώνει τον "πόνο" της κάθε διακυβέρνησης .Το μότο "αν δεν μπορείς να το αποφύγεις , τουλάχιστον απόλαυσέ το" μοιάζει να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Περισσότερα ονόματα της λίστας:

2η θέση: Πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γιενς Στόλτενμπεργκ
3η θέση: ο βασιλιάς του Μπουτάν Τζίγκμε Κεσάρ Ναμγκιουέλ Γουάνγκτσουκ


Την «hot» δεκάδα συμπληρώνουν οι Ανρί, δούκας του Λουξεμβούργου, Ρούζβελτ Σκέριτ, πρωθυπουργός της Δομινικανής Δημοκρατίας, Γκλόρια Μακαπάλ-Αρόγιο, πρόεδρος των Φιλιπίνων και Μπάμιρ Τόπι, πρόεδρος της Αλβανίας, που φέρνει τα Βαλκάνια σε διακεκριμένη θέση.

Ο Κάρολος Παπούλιας στην 33η θέση!

Ο λιγότερο σέξι ηγέτης του πλανήτη: Ο τίτλος ανήκει στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Τζονγκ-ιλ, τον οποίο ακολουθεί σε μικρή απόσταση ο Πάπας.Κοντά στο τέλος της λίστας, συναντούμε τους Ραούλ Κάστρο της Κούβας, Χαμίντ μπιν Χαλίφα του Κατάρ και Ρόμπερτ Μουγκάμπε της Ζιμπάμπουε.
(πληροφορίες: ΤΑ ΝΕΑ)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

1 σχόλια:

Panbeautiful21 14 Οκτωβρίου 2009 στις 10:09 μ.μ.  

Όλα ωραία και καλά. Η απορία μου είναι η εξής: Ο Κάρολος Παπούλιας γιατί να κατέχει θέση ανάμεσα στους πιο σέξι πολιτικούς; Από ποιούς θεωρείται σέξι;;;