Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

O Αλκοολικός και πάλι στα ασημί;


Στην φωτογραφία ο άνθρωπος που δεν σπαταλάει την σαμπάνια, για να την πιει, με τον τρισμέγιστο και χιλιοτραγουδισμένο του οποίου το όνομα δεν μπορώ να πω καθώς δεν πλύθηκα, ως γνωστόν στον Ιορδάνη.

Το σημερινό φύλλο της βρετανικής εφημερίδας Mirror ταράζει τα νερά στη Formula 1, αφού κάνει λόγο για προσύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στον Kimi Raikkonen και τη McLaren-Mercedes! Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη είναι συνέπεια της πρόθεσης της Ferrari να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία της με τον Φινλανδό, που για το 2010 περιλαμβάνει αποδοχές που πλησιάζουν τα… 40 εκατομμύρια ευρώ.
Ο συντάκτης του άρθρου επικαλέστηκε πηγές στα paddock που ανέφεραν ότι τα παραπάνω θα ισχύσουν μόνο εφόσον η ιταλική ομάδα καλύψει το μισθό του για την επόμενη σεζόν και παράλληλα του χαρίσει την ελευθερία του. Αν συμβεί αυτό, θα ξεκινήσει η δεύτερη θητεία του 29χρονου στη McLaren, αφού οδηγούσε για λογαριασμό της από το 2002 έως το 2006.
Μάλιστα, η μεταγραφή αυτή συνδέεται με εκείνη του Nico Rosberg στην Brawn GP. Ο Γερμανός βρισκόταν με το ένα πόδι στο Woking, αλλά ελέω της επικείμενης εμπλοκής της Mercedes στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας του Ross Brawn, μάλλον θα φορέσει λευκή στολή. Έτσι, θα πρέπει να βρεθεί άλλος οδηγός για να αντικαταστήσει τον Heikki Kovalainen, που όλα δείχνουν ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν που διανύουμε.
Και για τη McLaren, ο Raikkonen φαντάζει ιδανικός. Για το αντίστροφο δεν είμαι σίγουρος… (MsFree)

Mr.Kaya

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 π.μ.  

ti egine apantate ws "anagnostis" pleon stis katagelies tis agapimenis sas panagiotarea?