Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

O Prost στην Formula 1;

Ο Briatore, που κατόρθωσε με δουλειές της Μαφίας, της Κόζα Νόστρα και του ξαδέρφου του Σταλόνε να ντύσει 2 (δύο) φορές πρωταθλητή τον Αλόνσο είναι εκτός Formula 1. Ποιον; Τον Αλόνσο! Ενώ έτρεχε ο γιγάντιος που δεν τολμώ να πιάσω το όνομά του στο στόμα μου, γιατί δεν πλύθηκα με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό.
Διαβάζω τα εξής πλέον:

Η 21η Σεπτεμβρίου είναι ημέρα κομβικής σημασίας για τη Renault. Η γαλλική ομάδα αντιμετωπίζει το φάσμα μιας πολύ βαριάς τιμωρίας από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που μπορεί να φτάσει και μέχρι την αποβολή της από τη Formula 1. Αν όμως δεν συμβεί αυτό, και η Renault συνεχίσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα χρειαστεί νέο επικεφαλής. Ο Flavio Briatore αποτελεί πλέον παρελθόν -πιθανώς οριστικά- και ήδη αναζητείται ο διάδοχός του, ο οποίος στη γαλλική ομάδα ελπίζουν να είναι ο Alain Prost.
Την αποκάλυψη αυτήν έκανε η βρετανική εφημερίδα The Mail on Sunday, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του 4 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή: «Είναι απίστευτο αυτό που έχει γίνει αλλά και οι συνέπειές του. Το πρόβλημα ξεκινά όταν έχεις έναν επικεφαλής ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί ένα μεγάλο κατασκευαστή όπως η Renault και είναι ταυτόχρονα και μάνατζερ οδηγών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας νέος οδηγός σαν τον Piquet είναι πολύ εύθραυστος και ασκείται πάνω του μεγάλη πίεση. Ο Piquet το παράκανε αλλά αυτό που έγινε μπορεί να ξανασυμβεί. Αν θέλουμε να κρατήσουμε τις αυτοκινητοβιομηχανίες στη Formula 1, πρέπει το σπορ να είναι πιο καθαρό και με μεγαλύτερη ακεραιότητα. Οι επικεφαλής δεν πρέπει να μανατζάρουν οδηγούς».
Ο Prost δήλωσε επίσης ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τ
ους Pat Symonds και Flavio Briatore να ξαναβρούν δουλειά στη Formula 1: «Σε όλη μου την καριέρα δούλεψα με ακεραιότητα και η Formula 1 χρειάζεται απεγνωσμένα να ξαναβρεί το ήθος της. Θα είναι δύσκολο για τους Briatore και Symonds να επιστρέψουν αλλά σε αυτό το σπορ ποτέ δεν ξέρεις. Σε έναν κανονικό κόσμο θα ήταν αδύνατο».


Ο Alain Prost έχει μεγάλη εμπειρία από τη διοίκηση μιας ομάδας Formula 1, καθώς από το 1997 έως το 2002 είχε τη δική του ομάδα στο grid, την Prost Grand Prix. Η ομάδα προέκυψε όταν ο Γάλλος εξαγόρασε τη Ligier και άντεξε 5 σεζόν στη Formula 1 προτού τα χρέη την αναγκάσουν να κλείσει οριστικά. (MsFree)

Περιμένω post από έναν "γνώστη"
...

Mr.Kaya