Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ζουμ τριαλαριαρό



Μία πρόταση που θα δώσει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές στη ΝΔ είναι να παραιτηθεί άμεσα ο Καραμανλής και να γίνει πρόεδρος η Μπακογιάννη-Μητσοτάκη-Κουβέλη.
Για να νικήσει μετά το ΠΑΣΟΚ να κάνει άμεσα πρόεδρο τον Βενιζέλο και να φύγει ο υιός Μαργαρίτας.
Προσοχή, όχι ότι έτσι θα είναι καλύτερα για εμάς και πως θα σωθούμε. Αλίμονο αν υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που περιμένουν από αυτούς να μας σώσουν.
Εκτός αν είστε κομματόσκυλο, γυμνοσάλιαγκας γλείφτης και χαμερπής, από αυτούς τους σιχαμερούς ανθρώπους που παρακαλάνε για να τους βολέψουν ή ζητάνε ρουσφέτια.
Ντόρα από τη μια, Βενιζέλος από την άλλη, έτσι και τα δύο κόμματα θα νικήσουν.
Πως θα γίνει αυτό?
Μα ελάτε τώρα, εδώ στο παρελθόν ψήφισαν δέντρα και πεθαμένοι, κουβάλησαν μετανάστες, αλλοδαπούς και ξενιτεμένους με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να ψηφίσουν.
Άλλωστε οι εκλογές είναι μια τυπική διαδικασία. Το είπε και ένας φίλος σας, αν με τις εκλογές μπορούσε κάτι να αλλάξει τότε θα τις είχαν καταργήσει.
Για χάρη της βιτρίνας, του εντυπωσιασμού και του εφησυχασμού μπορούν να γίνουν τα πάντα.
Εδώ έχουμε δημιουργήσει υπουργείο βορείου Ελλάδος, το οποίο δεν έχει λόγω ύπαρξης και αντικείμενο.
Υπάρχει μόνο για να βολεύονται οι βλαχοψηφοφόροι και να μοιράζονται χαρτζηλίκια.
Σκανδαλώδες αλλά ποιος τολμάει να θίξει τέτοια θέματα?
Το υπουργείο δημοσίας τάξης έχει συγχωνευθεί, υπουργείο τουρισμού ή πολιτισμού για χρόνια ήταν παρακλάδι κάποιου άλλου, αλλά το υπουργείο βορείου Ελλάδος παραμένει σταθερό στη θέση του.
Έργο? Μηδενικό
Αρμοδιότητες? Έλα ντε! Προφανώς υπάρχει για να συντονίζει. Δηλαδή αν δεν υπήρχε τι θα έμενε ορφανό και θα είχε ανάγκη συντονισμού?
Προφανώς στα πλαίσια των υπεράριθμων δημιουργήθηκε και συντηρείται και αυτό.
Υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι, υπεράριθμοι εξωτερικοί συνεργάτες του δημοσίου, υπεράριθμοι βουλευτές ( ναι, 300 βουλευτές για μια χώρα 11 εκατ. είναι πολλοί, δείτε πόσους έχουν οι άλλες χώρες αναλογικά!), υπεράριθμα υπουργεία, όλα αυτά καταλήγουν σε υπεράριθμες μαλακίες από πλευρά των πολιτών.
Για να μη ξαναναφέρω ότι η Ελλάδα έχει υπεράριθμους ψηφοφόρους...