Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ JAMES ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τρεις συνεχόμενες μέρες ο κόσμος της Θεσσαλονίκης τραγουδούσε και χόρευε στους ρυθμούς των James.Του συγκροτήματος από το Manchester που αποδεικνύει με κάθε αφορμή πως πρόκειται για μια τεράστια μπάντα.
Ξεκίνησαν στις 16 του Ιουλίου και συνέχισαν με άλλες δυο στις 17 και 18.Και στις τρεις ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχοι. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε,παραπάνω από 17,000 δεν σταμάτησε να τους υποστηρίζει ένθερμα, κάτι που φάνηκε έτσι και αλλιώς με τις 2 πρώτες sold out εμφανίσεις.
Αρχικά εμφανίζονταν οι transistor περίπου στις 8:30,το ελληνικό συγκρότημα από την Αθήνα όπου ξεσήκωσε το κοινό.
Το πρόγραμμα των james ξεκινούσε με τον τραγουδιστή Τim Booth να κατεβαίνει μαζί με τον κιθαρίστα και τον τρομπετίστα από την κορυφή του θεάτρου Γης προς τα κάτω τραγουδώντας το <>.
Ακολούθησαν κλασσικές επιτυχίες όπως , Sit down, Come Home, Seniorita, Sometimes, Laid, Getting away with it, Say Something, Tomorrow, Destiny Calling, Out to get you αλλά και από το καινούργιο άλμπουμ «Hey Ma».
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του τρομπετίστα, την δεύτερη μέρα όπου εμφανίστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα!
Το μόνο παράπονο των θεατών είναι η λάθος επιλογή χώρου, με την έννοια πως δεν μπορούσε να μεταδοθεί τόσο εύκολα ο παλμός μιας rock συναυλίας με το μεγαλύτερο μέρος των θεατών να κάθονται.
Όπως και να χει, ο κόσμος περιμένει να κρατήσουν την υπόσχεση τους και να τους ξαναδεί σύντομα.