Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Μόλις τα χίλιασα! Ώρα να πω λίγα λόγια.


Αυτό ήταν, είμαι ο Γκάνταλφ! Αφού κατάφερα να τα χιλιάσω πάλι καλά! Για να πω την αλήθεια δεν το πήρα χαμπάρι. Προετοίμαζα μια ανάρτηση για σήμερα και ξαφνικά βλέπω ότι θα είναι η χιλιοστή μου ανάρτηση...Συγκινήθηκα! Αυτή είναι η χιλιοστή πρώτη! (Τςςς μεγαλεία!).

Εντάξει δεν είναι και σημαντικό κατόρθωμα...Αλλά για εμένα που ξεκίνησα για την πλάκα μου, δεν περίμενα να τα χιλιάσω τόσο σύντομα. Ακόμα δεν έκλεισε χρόνο το μπλόγκ.

Δηλαδή τώρα, πρέπει να περιμένω μέχρι τις 2000 αναρτήσεις; (Κούραση...). Και τώρα που το θυμήθηκα, πολύ κούραση τελικά το blogging. Ω, ναι!

Φυσικά, (για να σοβαρευτούμε λίγο), όσες αναρτήσεις και να κάνω δεν σημαίνουν τίποτα μπροστά στη μεγαλοφυΐα του Σγουραμάλλη, την προκλητικότητα του Mr.Kaya, τις γνώσεις του Προμηθέα, την κουλτούρα του Tom Sawyer, την ευθύτητα του Dr. Koul και την τσαχπινιά της Forget me not! Και γαμώ τις ομάδες...σε λέω! Αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι το blogging δεν είναι μοναχικό "άθλημα". Γίνεται και με πολλούς...κοινώς "παρτούζα". Και μέσα στη "παρτούζα" όλα επιτρέπονται. Λίγο πολύ, αυτό ισχύει για όλα τα blogs! Διαφορετικοί άνθρωποι καθημερινά είτε μόνοι τους, είτε σαν ομάδες γράφουν και "αποτυπώνουν" την άποψή τους ελεύθερα (Τ'ακούς ΕΥΠ;...όχι που δε θα άκουγες!)

Έτσι πάει το παιχνίδι. Κάτι γράφεται, κάποιος διαφωνεί και κάποιος συμφωνεί. Γιατί πάτε να μας χαλάσετε το παιχνίδι; (Κακά παιδάκια, να φύγετε να πάτε αλλού!).




1 σχόλια:

Dr.Koul,  21 Ιουλίου 2009 στις 4:48 μ.μ.  

Aντε και 10.000 taby μας.
Στηλοβατη. Συνεχισε ετσι οπως αρχισες.