Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ! ! !

"Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετάδοσης του νέου ιού της γρίπης από την θεία κοινωνία. Τα κουταλάκια που χρησιμοποιούνται είναι ασημένια και το ασήμι σκοτώνει όλα τα μικρόβια. Επιπροσθέτως σύμφωνα με την πίστη μας με την θεία κοινωνία δεν μεταδίδεται καμιά ασθένεια". Μ. ΑΝΘΙΜΟΣ (seleo.gr)Έτσι είναι. Πρέπει με κάποιον τρόπο να διαφημίσει το προϊόν του ο "άνθρωπος". Δεν δίνω δεκάρα για το πόστο που έχει (αυτό για όσους σας προσβάλαμε τον Μητροπολίτη!)


"Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου" και "λάβετε φαγετε" το νέο μας σύνθημα! Η κρίση χτύπησε την καμπάνα της εκκλησίας προκαλώντας πολλαπλά κύματα ηλιθιότητας και τυμπανισμού του δεξιού ημισφαιρίου του μυαλού, με αποτέλεσμα οι μαλακία να πέφτει σύννεφο ως μάννα εξ'ουρανού! Το νέο εμβόλιο βρέθηκε αδέρφια!

Μετά την επιτυχία του αλουμινίου στα ειδεχθή, αλλά κατά τα άλλα διάσημα Βαμπίρ, έρχεται τώρα με νέα χρήση να λύσει όλα μας τα προβλήματα!Το θέμα εδώ δεν είναι η πίστη ,καθώς ο Άνθιμος δεν έχει το Θεό του! Σε λίγο θα διοργανώσει και πάρτυ γρίπης γιατί -και αυτός- "μας πάει".

Σώμα ,αίμα και αντισώματα Θεού λοιπόν! Ευλόγησον Δέσποτα!
Άφεσ'ημίν τα φτερνίσματα ημών! Και μη εισενέγκες ημάς εις γρίπην, αλλά ρύσαι ημάς από του βήχα.Αμήν.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  17 Ιουλίου 2009 - 12:32 μ.μ.  

Δηλαδη ρε Ανθιμε αμα σου ριξω στη θεια κοινωνια κανα μπουκαλακι μολυσμενο αιμα με ειητζ θα το πιεις;

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!