Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ζαχοπουλειάδας παρελκόμενα



Εγώ πάντα υποστήριζα τους μεγάλους άντρες. Καραμανλής & Παπανδρέου, Κωστίκας & Γιωρίκας, Χοντρός & Λιγνός, όπως θέλετε τους λέτε, πρέπει να είναι "τσακάλια" για να μπορούν να κοροϊδεύουν τόσους πολλούς ανθρώπους για τόσο πολύ καιρό.
Αλλά η μεγαλύτερη μαγκιά τους είναι ότι δε λένε ψέμματα στο λαό. Ό,τι μαλακίες έχουν κάνει, έχουν αποκαλυφθεί και όσες δεν έχουν δει το φως της ημέρας μπορείτε να τις φανταστείτε και να τις φωνάξετε.
Τελικά σε όλα έχει πέσει "άπλυτο" φως .
Δε θα σας διαψεύσει κανείς, διότι όλα μπορείς πλέον να τα περιμένεις από αυτούς.

Ένα πράμα όμως μένει ακόμα μυστικό. Η ζημιά που τους προκάλεσε ο Ζαχόπουλος. Όχι πολιτική ζημιά, σε τέτοιες είναι συνηθισμένοι. Ξέρουν ότι μετά από μερικές ημέρες δεν ασχολείται κανείς ,για αυτό και ο σταρχιδισμός που δείχνουν.
Ένας φόβος μόνιμος τους έχει δέσει όχι μόνο τα χέρια αλλά και το πουλί. Ο φόβος της κρυφής κάμερας, όχι του Τριανταφυλλόπουλου ή του Ευαγγελάτου αλλά της κάθε γκόμενας και γραμματέας που μπαίνει στο γραφείο τους.
Το μεγάλο ζόρι το τραβάνε οι στρέητ πολιτικοί,. Αυτοί που γουστάρουν αγοράκια (ενεργητικοί & παθητικοί) έχουν ήσυχο το κεφάλι τους.
Σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι ομοφυλόφιλοι δεν κάνουν τέτοιες ¨πουστιές", εκβιασμούς με μέσο το κορμί τους.
Πολλοί λοιπόν λιγούρηδες βουλευτές δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν τα σάλια τους αλλά δε τολμάνε να απλώσουν και το χέρι για να χουφτώσουν.
Ξαφνικά όλοι έχουν γίνει καλοί οικογενειάρχες και άσσοι στο φτύσιμο των δεκάδων προτάσεων που δέχονται από τις γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω τους, οι οποίες γοητεύονται από τη θέση τους, την εξουσία τους και τα λεφτά τους.
Σιγά μη γουστάρουν το κορμί τους. Οι γυναίκες είναι ¨πνευματικά¨όντα. Έχουν "υψηλά" ιδανικά, δεν τις ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, μόνο ο εσωτερικός κόσμος και λοιπές ωραίες εκφράσεις.
Σεξουαλικά στερημένοι δηλαδή οι πολιτικοί μας. και αυτό, όπως και να έχει, βγαίνει προς τα έξω, φαίνεται.
Πως το καταλαβαίνεις?
Μα, το έχουν ρίξει όλοι στη μαλακία.The masturbation goes cloud, Ευρωπαϊστί...
Αμφιβάλλει ουδείς?

kommatoskyla.blogspot.com