Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Παιδικές μεν, σοβαρές δε

Περί αποριών το ανάγνωσμα, όχι φαιδρών όπως "Πόσα α..ίδια χωράει ο σάκκος" ή "Πως το τρίβουν το πιπέρι" αλλά καθημερινών τις οποίες έχουμε ανάγκη όσο ποτέ τις απαντήσεις.

Από τί κινδυνεύει περισσότερο ο Έλληνας? Από τον ιό των χοίρων ή από τον υιό του Ανδρέα?

Αν ισχύει ότι οι παχύσαρκοι είναι και συμπαθητικοί, γιατί δεν τον παχαίνουν τον Καραμανλή μήπως και σταματήσει ο κόσμος να τον γιουχάρει?

Γιατί για να αναρριχηθείς σε μια μεγάλη επιχείρηση πρέπει να έχεις αποδεδειγμένα διοικητικές ικανότητες, εμπειρία σε κατώτερες θέσεις και να είσαι καλός γλύφτης και δεν ισχύει το ίδιο και στη πολιτική, παρά μόνο το τρίτο προσόν?
Σκέλος Β' Αν κάποιος στο βιογραφικό του αναφέρει ότι ήταν καθηγητής, δικηγόρος ή πρόεδρος επιτροπών είναι ικανός για πρωθυπουργός και υπουργός αλλά ακατάλληλος για διευθυντής έστω και σε σουπερμάρκετ? Τόσο εύκολο είναι τελικά να κυβερνάς ένα κράτος?

Που βρήκε τις εκατό χιλιάδες της εγγύησης ο Τσουκάτος? (ρητορική ερώτηση, από τις οικονομίες του βεβαίως βεβαίως)

Γιατί η Ελλάδα χρωστάει της Μιχαλούς παντού και οι βουλευτές πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους?

Τι εννοούν τα κόμματα όταν λένε "άπλετο φως"? Που θα χυθεί?
άπλετος -η -ο [ápletos] E5 : (για φωτισμό) άφθονος, διάχυτος, λαμπερός: Άπλετο φως. άπλετα EΠIPP. [λόγ. < αρχ. ἄπλετος `τεράστιος΄]

Γιατί στην υπόλοιπη Ευρώπη αν κάποιος τολμήσει να αποκαλέσει ΚΛΕΦΤΗ & ΑΠΑΤΕΩΝΑ έναν πολιτικό θα γίνει χαμός, μηνύσεις, έρευνες και παραιτήσεις και εδώ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ τους καταγγέλουμε και δε κινείται φύλλο?


Αν με θεωρείτε εμένα ή οποιονδήποτε άλλο, αναξιόπιστο & ψεύτη, φταίτε εσείς ή εγώ?

Γιατί ψηφίζετε αυτούς που βρίζετε?


Γιατί δε χρησιμοποιείτε τη λογική σας και στις εκλογές?

kommatoskyla.blogspot.com