Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Γιατί κλάνουν οι εφημερίδες


Κλάνουν, κλείνουν και τα δύο ισχύουν.

Κλάνουν επειδή υπάρχουν μύτες που γουστάρουν να μυρίζουν με τα μάτια και όχι με τη μύτη τις πορδές που συχνά πυκνά αφήνουν. Για να στρέφει ο κόσμος αηδιασμένος το κεφάλι σε άλλα πράγματα και να έχουν το πεδίο ελεύθερο.

Κλείνουν όχι επειδή δεν τους διαβάζει κανένας αλλά επειδή δεν έχουν αρκετά έσοδα από (κρατικές κυρίως) διαφημίσεις. Πολλές εφημερίδες πουλάνε 500 και 100 φύλλα αλλά συνεχίζουν ακάθεκτες.

Κλάνουν επειδή οι ιδιοκτήτες τους είναι χωμένοι στο βούρκο και στα σκατά μέχρι το λαιμό οπότε όλη αυτή τη δυσωδία που αναπνέουν και καταπίνουν, κάπως, κάπου, σε κάποιους πρέπει να την αποβάλλουν. Μαντέψετε σε ποιους

Κλείνουν για τον ίδιο λόγο που είχαν ανοίξει. Για να εξυπηρετήσουν φίλους και κόμματα, να εκβιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Κλάνουν επειδή γνωρίζουν ότι εδώ στη χώρα της φαιδρής πορτοκαλέας είσαι ό,τι δηλώσεις, ή αλλιώς μας αρέσει να βάφουμε με πορδές αυγά.

Κλείνουν γιατί δεν τους έγιναν ή γιατί έπαψαν να τους γίνονται τα χατίρια Ποια ενημέρωση προς τον πολίτη και ποια δεοντολογία στην υπηρεσία του πολίτη.

Κλάνουν προς τα κάτω επειδή ταυτόχρονα γλύφουν προς τα πάνω. Είναι θέμα ισορροπίας

Κλείνουν επειδή κλάνουν, δηλαδή δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Για αυτό και είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως σε αριθμό εφημερίδων, πολιτικών και αθλητικών.

Τόση δημοκρατία και ελευθεροτυπία δεν αντέχεται!!!