Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΚΑΘΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Έφυγε και ο Τζάκσον. Άφησε την Γη και πέταξε ψηλά. Όπως το έκανε πολλές φορές με τις φιγούρες του. Λογικά δεν θα υπάρξει άλλος. Ξέρετε τι με στεναχωρεί περισσότερο από το θάνατο,τα ψεύτικα λόγια και τις διαφημίσεις γύρω από το θάνατο του βασιλιά της ποπ μουσικής;Ότι δεν θα υπάρξει άλλος.




Αυτή η σιγουριά μου!Δεν πάμε μπροστά μουσικά. Είμαστε απόλυτα στάσιμοι. Κυρίως σε τούτη δω τη χώρα. Στο εξωτερικό γίνονται κάποια βηματάκια μπροστά αλλά σαν μωρού παιδιού,ασταθή και χωρίς κάποιο στόχο. Εδώ όμως η κατάσταση είναι βασανιστική. Δεν φαίνεται μέλλον στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή. Καμιά μουσική παιδεία. Εδώ έχουν την "ευκαιρία" τους μόνο τα γεμάτα σουτιέν,οι κοντές φούστες και όποιος ανοίξει περισσότερο τα γεμάτα στρας και διαμάντια πουκάμισα του. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι εφημερίδες δίνουν δώρα μουσικά σι-ντι καλλιτεχνών που τώρα ή έχουν πεθάνει ή κοντεύουν.




Ψάχνω μανιωδώς να βρω καινούργια αξιόλογα συγκροτήματα,που να μην μιμούνται,να είναι πρωτοπόροι. Σχεδόν μάταια. Καλλιτέχνες και γκρουπάκια που έχουν όλη τη καλή διάθεση να προσφέρουν ,οι δισκογραφικές εταιρείες όμως τους σταματούν τα χέρια,τους φιμώνουν τις φωνές,γιατί δεν πουλάνε. Και συ που το ξέρεις ρε παπάρα και γιατί πρέπει να σκέφτεσαι μόνο τα χρήματα;




Ήξερε κανείς όταν οι doors έβγαζαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο the doors θα έφταναν να αλλάξουν όλη τη ροκ μουσική;Ή μήπως ήξερε κανείς όταν οι beatles έβγαζαν το μαγικό please please me θα δημιουργούσαν την ποπ και την ροκ.




Άχρηστοι άνθρωποι με κλειστά αυτιά κόβουν φωνές και νότες δίχως δισταγμό με μόνο στόχο τη μουσική. Όταν δεν θα έχετε να ακούσετε καμία καινούργια μπάντα και βαρεθείτε να ακούτε τις παλιές να δω πως θα εκφραστείτε. Γελοίοι.








Υ.Γ:Σήμερα είναι η μέρα κατά των ναρκωτικών. Όσοι παίρνετε ουσίες να ξέρετε πως αν δεν τις κόψετε θα πεθάνετε.Απλά.Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Όσοι έχετε για ναρκωτικά άλλα σταφακια όπως εγώ τη μουσική κάψετε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα με αυτά!

4 σχόλια:

Σγουραμαλης,  27 Ιουνίου 2009 στις 12:39 π.μ.  

Αν ,όπως λες, ψάχνεις μανιωδώς και δε βρίσκεις, αυτό δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν αλλά ότι δε ψάχνεις καλά

Ανώνυμος,  27 Ιουνίου 2009 στις 1:18 π.μ.  

file pisteyw oti oso k na psakseis osh ma osh praospatheia k na kaneis dyskola tha vreis kati to anatreptiko kati to kainourgio ... eidika shmera den tha vreis oute tous doors oute tous beatles para mono sta palia vinylia....

MR. KAYA,  27 Ιουνίου 2009 στις 3:59 π.μ.  

Πόσο χαίρομαι ρε μικρέ που ξέρεις τι έκαναν οι Beatles...
Αξεπέραστοι.

Tom Sawyer 27 Ιουνίου 2009 στις 5:45 π.μ.  

Λοιπόν,κ.κ. Σγουραμάλη πιστέψτε με ψάχνω αρκετά.Μάλιστα γνωρίζω και που να ψάξω απλά σχεδόν δεν υπάρχουν(ελληνικά) συγκροτήματα που να βγάζουν πρωτοπόρα μουσική και όχι ένα σι-ντι.Να έχουν μια κάποια διάρκεια!Αυτό είναι μπάντα.
Δηλάδη(ς) συμφωνώ με τον κ.Ανώνυμο.
Ρε MR.Kaya δεν υπάρχει άνθρωπος να μην ξέρει τι έκαναν τα σκαθάρια!Άπλά το θυμίζουμε!