Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Δημιουργία παρουσιάσεων στο Power Point - Μάθημα Πρώτο


Σήμερα καλά μου παιδιά θα ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε παρουσιάσεις στο Power Point. Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους χρήστες και έχουν αποσκοπούν στο να μάθουμε να φτιάχνουμε , για αρχή , απλές παρουσιάσεις για τον χαβαλέ μας και στην πορεία για περισσότερο επαγγελματικές. Το κλειδί της υπόθεσης, όπως και για όλα τα προγράμματα, είναι, εκτός του διαβάσματος, η πρακτική εξάσκηση. Ακολουθήστε λοιπόν τις οδηγίες , κάντε δοκιμές και σας εγγυόμαστε πως σύντομα θα φτιάχνετε τις δικές σας παρουσιάσεις εύκολα και γρήγορα!

Το Power Point είναι ένα πρόγραμμα που εμπεριέχεται στο συνολικό πακέτο του Microsoft Office. Μας βοηθάει στο να ετοιμάζουμε παρουσιάσεις είτε για επαγγελματικό σκοπό είτε για ψυχαγωγικό. Μια παρουσίαση μπορεί να περιέχει απλό κείμενο, εικόνες, κείμενο και εικόνες, μουσική, γραφήματα , βίντεο ή το συνδυασμό όλων των παραπάνω.

Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος πάνω στα οποία θα δουλεύουμε είναι οι διαφάνειες ή αλλιώς "Slides". Οι διαφάνειες δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο χώρος μέσα και πάνω στον οποίο θα δουλεύουμε. Θα πρέπει να θυμόμαστε πως κάθε σελίδα στην οποία δουλεύουμε αποτελεί και μια ξεχωριστή διαφάνεια...

Διαβάστε τη συνέχεια στο pchands.blogspot.com