Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΘΕΝΕΙΑ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ...

"Επικίνδυνη έξαρση της «ασθένειας» του Διαδικτύου εντοπίζει η Ελληνική Παιδοψυχιατρική Εταιρία.

Πρωταθλητές αναδεικνύονται διεθνώς τα Ελληνόπουλα στο διαδικτυακό εθισμό, ενώ εξίσου «κολλημένα» εμφανίζονται και με τα video games.
Tο συμπέρασμα που προκύπτει από πρόσφατη έρευνα της Ελληνικής Παιδοψυχιατρικής Εταιρίας αποκτά ακόμα πιο ανησυχητικές διαστάσεις,
αν ληφθεί υπόψη ότι στη χώρα μας η διείσδυση του Iντερνετ ειδικά στη νεολαία παραμένει χαμηλή σε σχέση με την υπόλοιπη
Ευρώπη αλλά και τους αναπτυσσόμενους ασιατικούς «γίγαντες», όπως η Κίνα."

-Αυτά διαβάζουμε σε σχετικό άρθρο στον Ελεύθερο Τύπο. Αλλά πώς να μην είμαστε πρωταθλητές στα video games όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας είναι grand master στην τέχνη του PsP? Όσο για την "ασθένεια" , όπως λέει το δημοσίευμα , του διαδικτύου θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Δείτε πως
με τι συνδέουν το ίντερνετ :

"«Βλέπουμε πως τα Ελληνόπουλα βγαίνουν πιο εύκολα στις διαδηλώσεις για να τα σπάσουν σε σχέση με τους εφήβους των άλλων χωρών», διαπιστώνει ο παιδοψυχίατρος Δημήτρης Γεωργιάδης, πρόεδρος της Παιδοψυχιατρικής Εταιρίας Ελλάδος, που προσθέτει: «Αλλά και όσοι δεν σπάνε βιτρίνες στους δρόμους υιοθετούν μια εξίσου ακραία συμπεριφορά, αφού μένουν στο σπίτι και σερφάρουν με τη μοναξιά τους στο Ιντερνετ»."

-Όπως καταλαβαίνετε μας αποκαλούν εν δυνάμει προβλήματα της κοινωνίας , αυτής της όμορφης και ήσυχης κοινωνίας που ζούμε.Ακολουθεί και ψηφοφορία με ύπουλη ερώτηση: Αν πιστεύουμε ότι πρέπει οι γονείς να εφαρμόζουν " πολιτική προστασίας" απέναντι στην απεριόρτιστη χρήση του ιντερνετ. Προσοχή σε αυτά που σας σερβίρουν να διαβάσετε.