Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Συνέντευξη του Αντώνη Καρατζίκου στο OurGreekTv.


Μιας και μπαίνουμε σε ρυθμούς Eurovision, εξασφαλίσαμε αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του επίσημου φαν κλαμπ της Γιουροβίζιον (OGAE), Αντώνη Καρατζίκου, και την αφιερώνουμε σε όλους τους φαν του θεσμού. Τον ρωτήσαμε για όλα όσα σχετίζονται με τον διαγωνισμό και ελπίζω να το απολαύσετε όσο εμείς!!!
(Βγαίνουν και ειδησούλες...)

ΟGTV: Είναι μεγάλη μας χαρά που «φιλοξενούμε» συνέντευξη του πρόεδρου του επίσημου φαν κλαμπ της Eurovision, Αντώνη Καρατζίκου, του «ειδικού» του θεσμού, όπως τον λέω εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη για την τιμή.
A.K: Εγώ ευχαριστώ γαι τον τίτλο του «ειδικού»! Είναι και δική μου τιμή που σου μιλάω!

ΟGTV: Ξέρω ότι διαβάζεις όποτε προλαβαίνεις το blog και έχεις προσέξει πως ασχολούμαστε όσο μπορούμε με τον αγαπημένο σου θεσμό!!
A.K:Το διαβάζω προσεκτικά κι έχετε πέσει μέσα σε πολλά πράγματα! Χαίρομαι που αγαπάμε το ίδιο πράγμα.
ΟGTV: Αλήθεια πόσα χρόνια παρακολουθείς τη Eurovision;
Φέτος κλείνω 33 χρόνια! Η πρώτη μου Eurovision ήταν το 1977 με το «Μάθημα Σολφέζ».

ΟGTV: Πώς αποφασίσατε οι φαν να…επισημοποιήσετε την αγάπη σας για το θεσμό και να δημιουργήσετε πλέον το επίσημο φαν κλαμπ της Eurovision?
A.K: Κάτι που ίσως δεν ξέρεις είναι οτι ο OGAE Greece υπάρχει από το 1988! Απλά τα τελευταία χρόνια που απέκτησε μεγαλύτερη δημοτικότητα ο διαγωνισμός, πριμοδοτηθήκαμε κι εμείς και μας ανακάλυψε ο πολύς κόσμος!

ΟGTV: Ισχύει ότι ασχολείστε με τη Eurovision όλο το χρόνο και όχι μόνο το Μάιο;
A.K: Ακριβώς όπως το λες. 12 μήνες το χρόνο αδιάλειπτα. Είναι όμως μια γλυκιά κούραση όλη η ενασχόληση. Απλά μερικές φορές οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί και είναι διαστήματα που θα ήθελα να είμαι πιο ήρεμος και δεν μπορώ!
ΟGTV: Πώς την βλέπεις τη φετινή μας συμμετοχή;
A.K: Είναι μια πολύ αξιόλογη συμμετοχή και ξέρω πως γίνεται πολύ δουλειά από πίσω από το Φωκά Ευαγγελινό, τους χορευτές και τον ίδιο το Σάκη βέβαια. Αυτές τις μέρες οι πρόβες είναι ασταμάτητες και εξαντλητικές!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Our Greek Tv