Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

O ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΛΕΤΙΣΙΑ...

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να επιλέξει την αίθουσα της Βουλής για να αναφερθεί αναλυτική στην υπόθεση της γνωριμίας του με την δεκαοκτάχρονη Νοέμι Λετίτσια, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε σειρά από συνεντεύξεις του σε τοπικά ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, στα πλαίσια της εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές.

«Πρώτα τους αφήνω να συνεχίσουν, για να δείξουν από τι "πάστα" είναι φτιαγμένοι και για να χάσουν στο τέλος, την εκτίμηση των ψηφοφόρων», πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι, με έμμεση αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην αντιπολίτευση. «Στην υπόθεση αυτή-πρόσθεσε ο Καβαλιέρε- δεν υπάρχει τίποτα που να είναι λιγότερο από καθαρό, κάτι που πρόκειται να προκύψει με σαφήνεια».

Ο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, δεν πρόκειται πάντως να μιλήσει στην Βουλή, τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει την πρόθεσή του. Ο Μπερλουσκόνι στις σημερινές του συνεντεύξεις, τονίζει επίσης: «είπα στην οικογένεια αυτή με την οποία διατηρούμε εδώ και χρόνια σχέση φιλίας, να μην δώσει απαντήσεις σχετικά με την πολυετή συναναστροφή μας, διότι πρέπει να γίνει σαφές σε όλους ότι όποιος παραβιάζει την προσωπική ζωή, δρα με τρόπο άθλιο και ανεπίτρεπτο».

Οι δηλώσεις αυτές του «Καβαλιέρε», θεωρούνται και μια απάντηση στον γραμματέα του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, Ντάριο Φραντσεσκίνι, ο οποίος, ζήτησε την Κυριακή από τον ιταλό πρωθυπουργό «να πει την αλήθεια σε ότι αφορά την σχέση του με την Νοέμι και να απαντήσει στα ερωτήματα που του θέτει ο τύπος».

Τέλος, σε σημερινό της άρθρο, η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην αρραβωνιαστικού της Νοέμι Λετίτσια, σύμφωνα με τις οποίες «ο Μπερλουσκόνι είδε τις φωτογραφίες της νεαρής ναπολιτάνας σε δημοσιογραφικό γραφείο τον περασμένο Οκτώβριο, και την κάλεσε, μαζί με άλλες 30 κοπέλες, να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στη βίλα του, στην Σαρδηνία».

Ο πατέρας της Νοέμι, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καταθέσει μήνυση, για συκοφαντική δυσφήμηση.(Ε-ΤΥΠΟΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ)