Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ Υ: ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ Η ΟΡΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
(για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...)

ΠΡΑΞΗ Ι: ΣΟΥΖΑΝ:

Ήταν μια κρύα νύχτα του Ιανουαρίου.Ο άνεμος φυσούσε δυνατά κάνοντας τα δέντρα να λυγίζουν παρασύροντας φύλλα και σκουπίδια. Η Σούζαν γύρισε σπίτι κατάκοπη και αγανακτισμένη μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Παρ'ολη την κούρασή της εξακολουθούσε να είναι όμορφη και λαμπερή. Μια στάλα κρύου ιδρώτα κύλισε στο πρόσωπό της κάνοντάς την να αφήσει στη μέση του διαδρόμου τα πράγματά της και να τρέξει γεμάτη αγωνία κλάνοντας στην τουαλέτα.Βγήκε μετά από λιγο αφήνοντας ένα κομμάτι του εαυτού της πίσω και περιμένοντας να γεμίσει η μπανιέρα για να πάρει το μπάνιο της με αιθέρια έλαια. Έβαλε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί απρόσεκτα με αποτέλεσμα να πέσει στο παντελόνι της αφήνοντάς της ένα κατακόκκινο λεκέ.“Να πάρει!” σκέφτηκε και θυμήθηκε βλέποντας το λεκέ κάτι πολύ σημαντικό. “Μου τέλειωσαν οι σερβιέτες”.Το μπάνιο ήταν έτοιμο. Μπήκε στη μπανιέρα όλο χάρη και αφέθηκε στη ζεστασιά του νερού.Ξαφνικά και καθώς ηρεμούσε αναπολώντας τον Τζώρτζ ένιωσε την καυτή ανάσα του Τζάκ στο λαιμό της. Ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί της. Η έμπειρη γλώσσα του Τζάκ άρχισε να γλύφει σπιθαμή προς σπιθαμή τον λείο λαιμό της. Χαλαρή όπως ήταν από το κρασί και από τη ζεστασιά του νερού,ανήμπορη να αντιδράσει στις προθέσεις του Τζάκ κατάφερε μόνο να ψελλίσει μια λέξη:
“Φύγε”. Όμως ο Τζάκ έμεινε να επιμένει.Του είχε λείψει η μυρωδιά του κορμιού της. “Φύγε” επανέλαβε η Σούζαν και η παράκλησή της δεν βρήκε ανταπόκριση.Τότε αποφάσισε να δράσει πιο αποφασιστικά. Κοιτώντας τον Τζάκ στα μάτια και με ανεβασμένη φωνή του είπε:
“ Είπα φύγε βρωμόσκυλο! Ουστ από δω! Φύγε!”.Απογοητευμένος ο Τζάκ και με την ουρά μαζεμένη γύρισε στη θέση του αφήνοντας τη Σούζαν να κοιτάει τις μπουρμπουλήθρες που προκαλούσε η κομψή περιφέρειά της.

Πάνος Παπαπαναγιώτου
για το Y-Magazine,Ιουλιος-Αυγουστος 2008

-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΤΙ ΕUROVISION ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...