Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Όχι δεν θα ψηφίσω Κάτμαν.



Φαίνεται πως ο Κάτμαν έχει εξελιχθεί στον σταρ των ευρωεκλογών και όλοι μ'αυτόν ασχολούνται. Ακούω από πολλούς πως θα ψηφίσουν Κάτμαν για να δείξουν στους υπόλοιπους πολιτικούς πόσο πολύ αδιαφορούν για τα παραφουσκωμένα λόγια τους.
Λυπάμαι, αλλά δεν συμφωνώ.
Ο Κάτμαν δεν είναι η λύση στα προβλήματά μας.
Και δεν είναι η λύση γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει την πλάκα του, αλλά μου δίνει την εντύπωση πως δεν είναι και πολύ στα καλά του (δεν έχω παρακολουθήσει όλη την...καριέρα του, αλλά φαίνεται πως τον εκμεταλλεύονται) και πως η κυρία Πάνια έβαλε άλλη μια φορά το χεράκι της να τον γελοιοποιήσει για να γίνει ντόρος.
Άλλο να στηρίξεις κάποιον για τον χαβαλέ, που το αποφασίζει μόνος του και έχει επίγνωση των πράξεών του, και άλλο να ψηφίσεις έναν άνθρωπο που του κάνουν τα πάντα για να...γελάσουμε.
Αυτό για μένα κάνει ακόμα χειρότερο τον πολιτικό βούρκο.
Και αν θέλουμε να βοηθήσουμε αυτό τον άνθρωπο δεν πρέπει να τον παροτρύνουμε να οδηγηθεί στο διπλανό δωμάτιο από την Έφη Θώδη.
Ας σταματήσει η κάθε Πάνια να εκμεταλλεύεται, χρόνια τώρα, ανθρώπους τάζοντάς τους χαρτζιλικάκι.
Γιατί τι νομίζετε, ότι τα χρήματα που αποφέρουν ο καθένας από τα παρατράγουδα τα καρπώνονται οι ίδιοι;
Ένα μισθουλάκο τους κόβουν και αν δεν τους κάνει ας πάνε αλλού.
Σε αυτό το κυκλωματάκι λοιπόν δεν θα συμμετάσχω.

Δεν ξέρω τι θα ψηφίσω, δεν ξέρω πώς θα εκφράσω την αγανάκτισή μου προς όλη την άθλια πολιτική ζωή της χώρας, αλλά σίγουρα δε σκοπεύω να την γελοιοποιήσω ακόμα περισσότερο.