Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2009

Τζαμί και νεκροταφείο ζητούν οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα. Και καλά κάνουν!Ανήκουν σε διαφορετική θρησκεία και ζητούν το αυτονόητο. Να είναι ελεύθεροι να προσεύχονται σε δικό τους ναό και όχι σε υπόγεια. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το κράτος δεν το έχει κάνει ήδη πράξη! Για όνομα του Θεού! Νεκροταφείο και τζαμί ζητάνε! Δεν ζητάνε τίποτα παράλογο!

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που θα έπρεπε να φοβόμαστε. Θα μας πάρουν τη χώρα; Θα μας κατακτήσουν; τι ανοησίες είναι αυτές; ΟΛΕΣ οι θρησκείες θα πρέπει να είναι ελεύθερες. Μήπως έπαθαν τίποτα μεγάλες χώρες που το έκαναν; Μιλάμε για δικαιώματα και ελευθερίες τη στιγμή που εν έτι 2009 φοβόμαστε το τζαμί ή οτιδήποτε άλλο εκτός της επίσημης θρησκείας μας. Τελικά για άλλη μια φορά βλέπουμε πώς ο φανατισμός, θρησκευτικός και μη, μας καθηλώνει.

Πραγματικά είναι αστείο να μην αφήνουμε πολίτες αυτής της χώρας, άλλης θρησκείας, να έχουν δικό τους ναό και νεκροταφείο. Την ίδια στιγμή που τους φορολογούμε κανονικότατα. Στο κάτω κάτω είναι κατοχυρωμένη από το σύνταγμα η ανεξιθρησκεία. Αλλά φυσικά ποιος έχασε την ανθρωπιά για να τη βρει το παπαδαριό. Γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι μικρή σχέση έχει η πολιτική βούληση. Δεν πρέπει να δυσαρεστηθεί η Εκκλησία. Ούτε η κυρά Κατίνα, ούτε ο μουστακαλής ο ελληναράς ο τουρκοκτόνος.Νομίζουνε ότι με το να γίνει τζαμί αμέσως θα χάσουμε την ταυτότητα μας ως έθνος. Ότι θα γίνουν μουσουλμανικό κράτος και ότι θα είμαστε κάτω από ζυγό.(!?) Τι να απαντήσεις σε τέτοιο παραλήρημα;Πρέπει να βάλουμε τέλος στις φοβίες μας.

3 σχόλια:

Σγουραμαλης,  27 Μαΐου 2009 στις 4:03 π.μ.  

1. Υπάρχει τζαμί στην Αθήνα. Το οτι θέλουνε να γίνουν πιο πολλά είναι το ζήτημα.
2. Νεκροταφείο , όπως το θέλουνε, δεν υπάρχει. Έχει μόνο η περιοχή της Θράκης.
3. Η εκκλησία της Ελλάδος έχει παραχωρήσει στο Σχιστό 30 στρέμματα. Το πρόβλημα είναι ότι ζητάνε να το χρηματοδοτήσει η Ελλάδα.
Οπότε στο χρήμα κολλάει η υπόθεση και πολύ σωστά δε δίνουμε, ως Ελλάδα χρήματα. Αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε χρήματα σε ΟΛΕΣ τις θρησκείες.

Ανώνυμος,  27 Μαΐου 2009 στις 9:29 π.μ.  

Δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα.
Θα πρέπει να το χρηματοδοτήσει Η Ελλάδα εκτός αν θέλουμε να χρηματοδοτούνται μυστηριωδώς και από άλλα "κέντρα" η απόκετνρα.Αλλά συμφωνώ στο διαχωρισμό κράτους και εκκλησιών.Μέχρι τότε όμως...

Σγουραμαλης,  27 Μαΐου 2009 στις 9:47 π.μ.  

Κυπρου 2 & Πειραιώς, Μοσχατο, έχει μετατραπεί σε χώρο προσευχής. Ντεμέκ τζαμί θα μου πεις, αλλά τζαμί παρ'όλ'αυτά