Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΑΓΡΟΤΗΣ...ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;;;;

Η νέοι Γερμανοί ιδιοκτήτες του ALPHA έδωσαν τα πρώτα στίγματα του νέου προγράμματος με 2 reality μαγειρικής μέχρι στιγμής. Η συνταγή όμως αυτή θα συνεχιστεί και στη συνέχεια με ένα νέο «βουκολικό» reality! Ο τίτλος του «Αγρότης μόνος ψάχνει...»

Αγρότες που θέλουν να μοιραστούν το όνειρο μιας διαφορετικής ζωής με το άλλο τους μισό, γυναίκες που θέλουν να δραπετεύσουν από τον εφιάλτη της καθημερινότητας της πόλης...Άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας και φιλοσοφίας έχουν τώρα την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να γνωρίσει ο ένας τον κόσμο του άλλου, και γιατί όχι να ενώσουν τα βήματά τους σε μια κοινή πορεία ζωής!

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Αγρότης μόνος ψάχνει...» έρχεται σύντομα στον Alpha, για να δώσει μια ευχάριστη νότα στη δύσκολη ζωή των ανδρών της ελληνικής υπαίθρου αλλά και μια πολύχρωμη πινελιά στη γκρίζα ζωή των γυναικών των μεγαλουπόλεων!

Βεβαια εμεις θελοντας να δωσουμε εναν πιο αμεσο και επικαιρο τιτλο στο παιχνιδι,θα το ονομαζαμε,"Αυνανας μονος ψαχνει..." ωστε να αγγιξει ολο το φασμα των απανταχου πεοκρουστων στην Ελλαδα!!!


πηγη:e-radio,πρεζα tv