Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ


"Του αγοριού απένταντι πείτε του πως τα παίρνω."

Το μετέωρο βήμα του υπουργού βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ποτέ πριν το έδρανο της βουλής δεν ήταν πιο αφιλόξενο για τις χαϊδεμένες κωλότσεπές του.
Τα γαλάζια τσογλάνια τα έκαναν θάλασσα ανοίγοντας τον δρόμο στους πράσινους αετονύχηδες , που την παίζουν με τ' αριστερό , να μας κάνουν έρωτα όλο σοσιαλισμό και τρέλα. Και την ώρα που οι γάιδαροι μάλωναν σε ξένο γαμηστρώνα, αριστεροί και δεξιοί οπισθοφύλακες του κοπαδιού φλέρταραν με διπλανά εντός - εκτός
και επί τ' αυτά έδρανα.

Το άρωμα της ελεεινής κολόνιας τους ποτίζει χρόνια τώρα δηλητήριο τους πιστούς πιστωτές του δημόσιου βόθρου . Εκλιπαρούν με ανίερες ικεσίες την ευλογία του πανάγαθου και πάμπλουτου Θεού τους ώστε να συνεχίσουν να κλάνουν ανενόχλητοι στα έδρανα που κάθονταν οι συγγενείς τους. Και το πινκ-πόνκ δεν έχει τέλος.

Προεκλογικός αυνανισμός με φόντο το φτέρνισμα της Miss Piggy σε μια εποχή που οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της στυτικής μας δυσλειτουργίας προσπαθούν με δανεικά φωτοστέφανα, με μεγάλο τόκο, να μας πείσουν ότι μπορούν να μας σώσουν από τον αφανισμό. Δεν μας λένε όμως πώς θα μας σώσουν από τις μαύρες τρύπες της μέσα τσέπης του σακακιού τους χωρίς να χορέψουμε και εμείς τον χορό του Ζαλόγγου κρατώντας για μαντήλι δόσεις και γραμμάτια.
Από όποια μεριά και αν το δούμε η καλογερική είναι δύσκολη και η ελαφρότητα της μίζας πιο αβάσταχτη από ποτέ.

1 σχόλια:

Ξέρεις ποιος,  4 Μαΐου 2009 στις 2:12 π.μ.  

Δεν μπορούσα να σε βρω όλη μέρα.
Δεν έκανε κλήση. Τσέκαρε το κινητό σου.