Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ:

"Το δυστύχημα ήταν τόσο φρικτό που οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στους γονείς να αναγνωρίσουν το πτώμα της κόρης τους. Τρεις εβδομάδες αργότερα όμως οι εικόνες του θανάτου της Νίκης Κατσούρα κυκλοφορούσαν ελεύθερα στο Ίντερνετ. Σε μία από αυτές, το αποκεφαλισμένο πτώμα της κρεμόταν στην πόρτα του οδηγού μιας Πόρσε.


O θάνατος της 18χρονης Νίκης Κατσούρα ήταν μια είδηση που τα είχε όλα: χλιδή, ναρκωτικά και αίμα. Η Κατσούρα, ένα δροσερό κορίτσι με σπαστά καστανά μαλλιά, ζούσε με την οικογένειά της σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην περιοχή Όραντζ Κάουντι της Καλιφόρνιας. Είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και την ημέρα του
θανάτου της οδηγούσε την Πόρσε Καρέρα του πατέρα της, ένα αυτοκίνητο 90.000 δολαρίων. Ήταν Νοέμβριος του 2006

όταν η Νίκη έκλεψε τα κλειδιά του πατέρα της και πάτησε το γκάζι τής Πόρσε. Το προηγούμενο βράδυ οι γονείς της είχαν ανακαλύψει ότι σνίφαρε κοκαΐνη. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά για τη Νίκη. Ο πατέρας της, Χρήστος Κατσούρας, της απαγόρευσε να οδηγήσει το αμάξι της και σκόπευε την επόμενη μέρα να την πάει σε ψυχίατρο. «Πήρε τα κλειδιά μου όμως και το ΄σκασε από το σπίτι»
λέει στα «ΝΕΑ» ο κ. Κατσούρας. «Φοβόταν και ήθελε να φύγει όσο πιο μακριά μπορούσε». Η Πόρσε έτρεχε με 160 χιλιόμετρα την ώρα. Όταν προσπέρασε ένα αμάξι μπροστά της, η Νίκη έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε έναν τσιμεντένιο θάλαμο διοδίων. Η νεκροψία έδειξε ότι υπήρχαν ακόμα ίχνη κοκαΐνης στον οργανισμό της.


Δύο εβδομάδες αργότερα ο πατέρας της Νίκης, Χρήστος Κατσούρας, έλαβε ένα e-mail στον υπολογιστή του. Στην οθόνη εμφανίστηκε το αιματοβαμμένο πρόσωπο της κόρης του με τη λεζάντα: «Μπαμπάκα, κοίτα, είμαι ακόμα ζωντανή!»
Δύο αστυνομικοί της Σήμανσης που φωτογράφισαν τον τόπο του δυστυχήματος έστειλαν τις εννέα εικόνες σε φίλους και συγγενείς τους μέσω e-mail.
Γρήγορα, οι εικόνες με τις παραμορφωμένες λαμαρίνες και το ακέφαλο πτώμα της Νίκης δημοσιεύθηκαν σε χιλιάδες ιστοσελίδες. Στο σχολείο, συμμαθητές της
Νίκης κόλλησαν τις εικόνες στο ερμάριό της. Κυκλοφόρησαν βιντεάκια στο Υoutube και στο ΜySpace, κάποιοι δημιούργησαν σελίδα αφιερωμένη στο δυστύχημα.

Μέχρι και σήμερα, η οικογένεια Κατσούρα λαμβάνει γράμματα από αγνώστους στα οποία βρίσκει τις ίδιες φωτογραφίες."

-Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να ένιωσε αυτή η οικογένεια. Πόση θλίψη,πόση οργή. Όλη η διαστροφή του κόσμου έπεσε αναίτια επάνω τους. Για ποιό λόγο; Για πλάκα; Μπορεί ναι , μπορεί και όχι. Σίγουρα όμως επειδή απλά μπορούν και έτσι απλά το κάνουν. Πραγματικά είναι ότι χειρότερο για αυτήν την οικογένεια. Το διαδίκτυο δείχνει την πιο άσχημη πλευρά του. Δεν πιστεύω σε αυτό το διαδίκτυο. Δεν εκπροσωπούμε αυτό το διαδίκτυο. Σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου: Αν ποτέ σας έρθουν αυτές οι φωτογραφίες
ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ!
Σταματήστε τον συνεχιζόμενο θάνατο της Νίκης. Μπορεί αύριο να είναι το δικό σας παιδί. Δεν είναι αστείο. Είναι διαστροφή.