Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009

ΔΙΩΓΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ(part2)


Σήμερα συνεχίζω την παρουσίαση των αυτοκρατορικών διαταγμάτων από την εποχή του Βυζαντίου εναντίον των "Ελλήνων"(όσων δηλαδή δεν ήταν χριστιανοί αλλά πολυθεϊστές και μελετητές των αρχαίων φιλοσόφων) Το πρώτο μέρος εδώ.


"Επειδή μερικοί συνελήφθησαν(αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάφτισμα) διακατεχόμενοι την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων,να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο Θεό μας,αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας. Αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων,θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάφτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερώτατες εκκλησίες μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους και μαζί με όλους του οίκου τους και να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών.


Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως,θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν(να ζητήσουν μόνοι τους δηλαδή το σωτήριο βάπτισμα) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιουσίας,ούτε κινητής ούτε ακίνητης. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες.

Θα παρεμποδίσουμε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία(μάθησης) των ανόσιων των Ελλήνων,ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν,να μη διαφθείρουν πια τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν φανεί λοιπόν κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του,θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.


Θεσπίζουμε δε και νόμο,σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά,όταν είναι σε μικρή ηλικία θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή,όσα δε είναι μεγαλύτερα στην ηλικία θα πρέπει να συχνάζουν στις ιερώτατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους(εβραιο-βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλλουν την παλαιά (αρχαιο-Ελληνική) πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών.


Όσων δε έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα ή περιουσία μεγάλη
και για να κρατήσουν προσχήματα(προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έρθουν να βαφτιστούν,αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους
και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην Ελληνική πλάνη,διατάσσουμε να δημευθεί η περιουσία τους,να αποκλεισθούν από τα πολιτικά τους δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες,αφού είναι φανερό,ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη.

Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλιτήριους Έλληνες."

(Ιουστινιάνειος κώδικας 1.11.10)

5 σχόλια:

MR. KAYA,  7 Απριλίου 2009 - 6:39 π.μ.  

Θέλεις να με τσακίσεις, έτσι;

Ανώνυμος,  7 Απριλίου 2009 - 12:02 μ.μ.  

Παιδιά πολύ καλή δουλειά.
Αυτός ο Ελληνας πότε θα ξυπνήσει!!!!!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,  7 Απριλίου 2009 - 12:07 μ.μ.  

Φίλε ανώνυμε πίστεψέ με ήδη άρχισε να ξυπνάει! Όσο βλέπει την κατρακύλα της εκκλησίας και όσο ανοίγει τα μάτια του να διαβάσει αναπόφευκτα οδηγείται σε μεγάλες αλήθειες που δυστυχώς πονάνε αλλά λυτρώνουν κιόλας. Η επόμενη γενιά δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτήν.
Μπροστά μας είναι όλα αυτά.
Όπως μας ξύπνησαν το '21 θα μας ξυπνήσουν και πάλι.

Ανώνυμος,  7 Απριλίου 2009 - 4:24 μ.μ.  

Πάνω σ" αυτό το θέμα καλό- πολύ καλό το βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου
"ΑΝΤΙΓΝώΣΗ " ΤΑ δεκανίκια του καπιταλισμού.
Οχι τίποτα άλλο , αλλα για να μάθει ο Ελληνας την αλήθεια και να μην μένει στα σχολικά βιβλια

Ανώνυμος,  7 Απριλίου 2009 - 11:01 μ.μ.  

η αλήθεια βγαίνει σιγα σιγά , να δω που θα κρυφτεί το παπαδαριό.