Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία:

Στον τόπο καταγωγής του, στα Ιωάννινα, θα περάσει το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τη Μεγάλη Παρασκεύη θα παρακολουθήσει την περιφορά του επιταφίου του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Αθανασίου, ενώ θα κάνει Ανάσταση στο χωριό Φραγγάδες. Ανήμερα το Πάσχα, ο Κάρολος Παπούλιας θα επισκεφτεί το στρατόπεδο «Λορέντζος Μαβίλης» στο Καλπάκι.

Ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής την περιφορά του επιταφίου στην Εκκλησία της Παντοβασίλισσας, στη Ραφήνα. Την Κυριακή του Πάσχα θα θα επισκεφθεί την αεροπορική βάση Δεκελείας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει Ανάσταση στην Ύδρα. Την Κυριακή του Πάσχα ο Γ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το κέντρο εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα ανταλλάξει ευχές με τους στρατευμένους που υπηρετούν στην αεροπορική βάση Δεκελείας, στο Τατόι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Καβάλα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, θα επισκεφτεί το πρωί της Κυριακής του Πάσχα τη ΓΑΔΑ, με σκοπό να στείλει ευχετήριο μήνυμα, μέσω ασυρμάτου, στο προσωπικό της Αστυνομίας. Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί τη σχολή Ικάρων, στο Τατόι.

-Τι παρατηρείτε; ΟΛΟΙ (με εξαίρεση τον Τσίπρα που είναι στην κοσμάρα του και τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια που απλά...είναι πρόεδρος Δημοκρατίας!) οι πολιτικοί αρχηγοί επισκέπτονται στρατόπεδα, αεροπορικές και ναυτικές βάσεις ενώ ο "φίλτατος" Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί τη ΓΑΔΑ πρώτα και ύστερα τη σχολή Ικάρων στο Τατόι.(αλήθεια...εκεί δεν είναι το "σπίτι" του τεως;) Και εγώ απλά ρωτάω γιατί; Γιατί βάσεις , στρατόπεδα και άλλα τέτοια "κοινωνικά" και όχι κάποιο νοσοκομείο , κάποιο ίδρυμα, κάποιο καταυλισμό σεισμόπληκτων ή πυρόπληκτων ή ότι άλλο μέρος με ευπαθείς κοινωνικά ομάδες;

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  17 Απριλίου 2009 στις 11:54 μ.μ.  

Σωστός!
Κάλιο σε ελεγχόμενο περιβάλλον , παρά...

Καλό Πάσχα εύχομαι και με υγεία