Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το μόνο που δεν είχε στο μυαλό του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους οπαδους της ΠΑΟΚ, ήταν να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό όμως, όταν ο φυσικός ηγέτης της ομάδας έφυγε τρία χρόνια πριν για κατηφορίσει στην Αθήνα, χάριν ενός εκ των μεγάλων αντιπάλων του «Δικεφάλου» του Βορρά, του Παναθηναϊκού, έστω κι αν αυτό συνέβη γιατί δεν... μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Ο ίδιος πάντως, δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τα προβλήματα που είχε τότε ο ΠΑΟΚ, ούτε και βέβαια επιδίωξε να αποφύγει τη συζήτηση με τους ομοϊδεάτες του (όπως στο παρελθόν έχει δηλώσει), κάθε άλλο μάλιστα.

Ο «Σάλπι», βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα και σε μία από τις βόλτες του στην Πολίχνη, βρέθηκε απέναντι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αρχικά τον αποδοκίμασαν έντονα, στη συνέχεια όμως τον άκουσαν να τους λέει ότι θέλει να γυρίσει στην Τούμπα!

«Δεν ήθελα να φύγω. Να ξέρετε ότι η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό έκανε καλό και στον ΠΑΟΚ, καθώς έφερε χρήματα στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, είχα καλύτερες προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά όχι τόσο καλές για τον ΠΑΟΚ.

»Ειλικρινά, αν ήξερα ότι θα αναλάμβανε ο Ζαγοράκης δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσής και μακάρι να γυρίσω στην ομάδα. Θέλω να γυρίσω», ήταν τα λόγια του διεθνή επιθετικού στους οπαδούς της ομάδας της συμπρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σάλπι» δεν είναι η πρώτη φορά που «ρίχνει» γέφυρες επιστροφής στον ΠΑΟΚ, όπως δεν είναι και η πρώτη φορά που εκφράζει τα συναισθήματα του για τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, είχε αναπτυχτεί και μια φιλολογία που ήθελε τον Ζήση Βρύζα και τους διοικούντες της ομάδας να ψάχνουν φόρμουλα επιστροφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ, έστω και με τη μορφή δανεισμού.
(ΤΑ ΝΕΑ)

-Ανάμεικτα τα συναισθήματα από έναν Παοκτσή...Να έρθει...ή να μην έρθει...;
Δεν ξέρω...