Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Χαλεπώτατον το γνώσκειν εαυτόν. Πολλά γαρ υπό φιλαυτίας έκαστον εαυτώ προστιθέναι (Χίλων)


Αντιγράφουμε από το πολύ καλό και επίκαιρο blog του Γιώργου Κρόγια :


Κατάπιαμε την γλώσσα μας;
Μούγκα στην στρούγκα για το Βατοπέδι;
Να πω ότι δεν το γνωρίζεις το ζήτημα...
συνταγματολόγος και μορφωμένος άνθρωπος είσαι!
Ή... μας έπιασαν ξαφνικά οι ευγένειες με τον εκφραστή του Δεξιού Γκεμπελισμού, που αφρίζοντας έλεγε τα τρελά του για το ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να συμψηφίσει ανόμοια πράγματα;

Κανονικά έπρεπε να τον είχες στήσει στον τοίχο!!
Για να συνέλθουμε λίγο...


Που είσαι ρε Μπόλαρη...
Που είσαι ρε Καρχιμάκη...

Πως να σιωπήσει κανείς με την αφωνία αυτή ; ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει αναστατωθεί με αυτή του τη συμπεριφορά.

Αξίζει να διαβάσετε το σχόλιο του nipou, (13/4/2009 10:53 μμ)
"O Αν συνυπολογίσουμε και την παρουσία του Βενιζέλου στη Βουλή, όπου για όλα στην υπόθεση Παυλίδη, φταίει ο ταλαίπωρος δικαστικός υπάλληλος, κι όχι ο Παυλίδης, ΑΛΛΑ και τη γκρίνια που άρχισε να βγάζει πάλι, ότι δεν μετέχουν οι δικοί του στην επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων, ΟΠΩΣ και τη δήλωση που έκανε για όλα αυτά στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, για την κρίση (είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από οποιαδήποτε κυβέρνηση)......ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΑΑΑΑΛΙ;;;;;;;;;;;;;; "

Οι φίλοι αλλά και πολλά από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ μας προτρέπουν γράψτε κάτι !!!
Τι άλλο να γράψουμε ; τοποθετηθήκαμε χθες (βλ. εδώ)

Δυστυχώς οι πολιτικοί έχουν το άγχος της προσωπικής τους ανέλιξης στα κομματικά όργανα και της επικαιροποίησης του προσωπικού τους προφίλ στη κοινωνία. Θέλουν το πολιτικό έργο που παράγουν να γίνει γνωστό. Όπως και την ατομική τους προώθηση σε ανώτερα πολιτικά επίπεδα καταξίωσης. Θεμιτό ως ένα βαθμό αυτό. Αυτό που ίσως ΔΕΝ συνειδητοποιούν είναι η γενική τους εικόνα και η αποστροφή της κοινωνίας για τη πολιτική και τους πολιτικούς.

Ποιος υπήκοος σε αυτή τη χώρα ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι τα ΜΜΕ είναι διαπλεκόμενα και στηρίζονται στο "δούναι και λαβείν" ; Νομίζω ότι πρέπει να είναι ελάχιστοι αυτοί που σίγουρα κάνουν ότι ΔΕΝ συμμερίζονται ή ίσως ΔΕΝ καταλαβαίνουν αυτή τη διαπλοκή των ΜΜΕ της πολιτικής με τους πολιτικούς.

Οι συμπεριφορές αυτές έχουν καταγραφεί . . . και καταγράφονται συνεχώς, όπως και η προσωπική ιδιοτέλεια της δήθεν άμεσης ενημέρωσης σε συγκεκριμένα μέσα κάποιων μονίμων εκφωνητών και τηλεπαρουσιαστών της πολιτικής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/04/blog-post_7765.html