Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Θέλω μέσα από το βήμα που μου δίνει αυτό το blog να καταγγείλω τον Καιρό. Ναι καλά διαβάσατε. Θέλω να καταγγείλω τον Καιρό. Δεν είναι δυνατόν το πρωί να κρυώνεις και να βγαίνεις κουμπωμένος και το μεσημέρι να σου πετάει έτσι 25 βαθμούς! Όχι κύριοι! Αυτό δεν θα περάσει! Θα πρέπει να οργανωθούμε όλοι, να μαζέψουμε ότι σκουπίδι έχουμε σπίτι μας αλλά και στο κεφάλι μας και να τα πετάξουμε συντονισμένα σε ευαίσθητα σημεία.

Μεγαλύτερη μόλυσνη-περισσότερες βροχές-περισσότεροι αέρηδες-περισσότεροι τυφώνες κτλ. Θα μου πείτε αυτό γίνεται έτσι και αλλιώς. Ναι αλλά δεν υπάρχει οργάνωση. Ο καθένας του κεφαλιού του θα κάνει;Επιτέλους πρέπει να μπει μια τάξη!Αφού έτσι και αλλιώς το πήραμε απόφαση να τα γαμήσουμε όλα (ας μου επιτραπεί η έκφραση) . Γιατί να μην κάνουμε τουλάχιστον αυτό σωστά; Θα φύγουμε σαν κύριοι...Μέχρι και ο Καιρός μας δουλεύει λοιπόν; Και όμως...


Για αυτό λοιπόν μη χάνετε χρόνο. Μπείτε στα αμάξια σας. Κάντε άσκοπες βόλτες εδώ και εκεί, τρώτε, πίνετε και πετάτε τα όπου βρείτε μέχρι νεωτέρας.
Οι μέρες που ο καιρός μας δούλευε φτάνουν στο τέλος τους. Ο κόσμος ξύπνησε! Η ώρα του που ο πλανήτης θα πέσει για ύπνο ήρθε!