Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

OI DEEP PURPLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΟι Deep Purple έρχονται τον Ιούλιο για να μας δώσουν μία πραγματική γεύση κλασσικού ροκ!

Ο Ian Gillan με αναλλοίωτη φωνή που μας ταξιδεύει, επιστρέφει μαζί με το πιο δυνατό line up των τελευταίων χρόνων. Ατρόμητοι, έντονοι, γεμάτοι πάθος και με μια φλόγα που δεν σταματά ποτέ να καίει, οι Deep Purple συνεχίζουν και γράφουν ιστορία στην hard rock σκηνή!

Με ιστορία σχεδόν 40 χρόνων, και πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων έχουν επάξια κερδίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο θορυβώδες γκρουπ όλων των εποχών! Ξεκίνησαν μαζί με τους Led Zeppelin & Black Sabbath και πάρα πολύ γρήγορα χαρακτηρίστηκαν ως οι θεοί της hard rock σκηνής.

Μέχρι σήμερα, οι Deep Purple συνεχίζουν να επηρεάζουν μεγάλα γκρουπ και να εμπνέουν εκατομμύρια κοινό με τη μουσική τους και τους σοφιστικέ στίχους τους. Ο ήχος τους ακούγεται πάντα ως καινούργιος...

Στην μακρόχρονη καριέρα τους έχουν περιοδέψει σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία. Στην Γαλλία το 2007 έλαβαν ειδικό βραβείο για την επιτυχία της περιοδείας τους στη χώρα, πουλώντας πάνω από 150.000 εισιτήρια σε 40 σόου σε όλη τη χώρα!

Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά για δύο βραδιές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα με την εμφάνιση τους στην ΑΘήνα, σηματοδοτούν μια νέα αρχή για τους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας μια σειρά συναυλιών που θα φιλοξενηθούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park! Πρόκειται για τον χώρο όπου απολαύσαμε το πρώτο Rockwave του 2004, τον χώρο που το 2008 στήθηκε το δεύτερο stage του Rockwave.


Πληροφoρίες
ΠΟΥ

* Terra Vibe Park - Vibe Stage, Μαλακάσα * Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη
*

ΠΟΣΟ

* Η τιμή του εισιτηρίου για τους πρώτους 2.000 που θα σπεύσουν να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους ανά πόλη (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) θα είναι €40. Μετά την εξάντληση των πρώτων 2.000 εισιτηρίων σε κάθε πόλη, η προπώληση θα συνεχιστεί με τιμή εισιτηρίου €45 * Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου * Σημεία Προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Αθήνα, τηλέφωνο: 210 3608366 * Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310 264880 * Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00, Σάββατο: 10:30-16:00

ΠΗΓΗ

Tom Sawyer