Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΜΑΘΕΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΜΑΘΕΤΕ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΒΑΛΑ ΣΚΟΠΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΛΟΜΩΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.

1. Σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι είναι η ποσότητα και το είδος της τροφής που έχουμε καταναλώσει λίγες ώρες πριν. Η μεγάλη ποσότητα φαγητού είναι σίγουρο πως θα μας επιβαρύνει αλλα και το αν συνοδευτεί από εξίσου μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ τότε οι επίδοσης πάνε περίπατο. Επίσης καλο είναι να αποφεύγουμε τροφές όπως το σκόρδο και τα πολύ πικάντικα γιατί δημιουργούν κακοσμία στην αναπνοή μας. Λοιπόν ένα ελαφρύ γεύμα και μη έντονες γεύσης είναι σαφώς προτιμότερο.

2. Ας η σύντροφος σας πει ότι πάσχει από πονοκέφαλο να της αναφέρεται ότι μελέτες έχουν αποδείξει ότι κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης απελευθερώνονται ενδορφίνες που λειτουργούν σαν ένα πολύ αποτελεσματικό παυσίπονο.
3. Μην αφήσετε το προφυλακτικό να διακόψει τον σεξουαλικό σας ρυθμό. Το τοποθετούμε πάντα λίγο πριν την επαφή και όταν το πέος βρίσκεται σε πλήρη στύση.
4. Αν και το σεξ στο λουτρό, είναι μια θαυμάσια αισθησιακή δραστηριότητα, ίσως όμως να στεγνώσει την φυσική λίπανση του αιδοίου, η προσθήκη κάποιου λιπαντικού είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει ακόμα περισσότερη απ
όλαυση.
5. Χρησιμοποιούμε τα δάχτυλα και είναι βέβαιο ότι προσεχτικές εξερευνήσεις του εσωτερικού του κόλπου η του πρωκτού με χέρια καθαρά και νύχια περιποιημένα θα προκαλέσουν ερωτικό ντελίριο. Δεν τα βάζουμε όμως πολύ βαθιά και δεν τα κινούμε πολύ γρήγορα.
6. Ένα μεγάλο κεφάλαιο είναι και η χρήση της γλώσσας. Όταν την χρησιμοποιούμε γλείφοντας την κλειτορίδα, τα χείλη του αιδοίου της, τη γύρο περιοχή και διεισδύοντας με αυτήν ενδότερα είναι
βέβαιο ότι θα απογειώσουμε την σύντροφο μας. Εξάλλου η γλώσσα είναι και ο ισχυρότερο μυς του σώματος μας.
7. Η εκκένωση της κύστης της γυναικας, πριν την πράξη καθιστά ευκολότερο την διέγερση του σημείου G.
8. Δεν πιέζουμε με δύναμη την κλειτορίδα και δεν συγκεντρώνουμε όλη τη δραστηριότητα μας μόνο σε αυτή αλλα χρησιμοποιώντας όλα τα δάχτυλα κάνουμε ένα απαλό μασάζ διεγείροντας ολόκληρη την περιοχή είτε τρίβοντας τα χείλη του κόλπου η ακόμα και με τη διεισδύει ενός δαχτύλου στον κόλπο.
9. Μια ιδιαίτερα ερωτογόνος περιοχή ειναι και ο πρωκτός που σε ένα παράλληλο παιχνίδι χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή και κάποιο πρωκτικό βοήθημα θα έχετε μια έντονη ερωτική κορύφωση.
10. Όταν χρησιμοποιούμε κάποιο ερωτικό βοήθημα διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες, τις ακολουθούμε πιστά και αποφεύγουμε ειδικά στα βοηθήματα που χρειάζονται ηλεκτρικό ρεύμα να τα λειτουργούμε για πολλή ώρα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ







1 σχόλια:

Ανώνυμος,  27 Μαρτίου 2009 στις 2:41 π.μ.  

"θα προκαλέσουν ερωτικό ντελίριο"
τι λες χριστιανε μου???