Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΑΠΟ....... ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ


Σε αυτή τη χώρα τα πάντα παγώνουν πλέον...εκτός από τον καιρό. Σειρά πήραν οι μισθοί, οι συντάξεις, τα επιδόματα...και και και!!!

Το μόνο πράγμα που ανεβαίνει είναι οι φόροι! Και τί φόροι! Κεφαλικοί!!! Εδώ μας κοροϊδεύουν και στην Ευρώπη. Άκουσα σήμερα το πρωί, ότι αυτός που παίρνει 1080 ευρώ είναι φτωχός! Πάντα για την Ευρώπη μιλάμε. Μη σας ξεγελά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα! Λάθος κάνετε. Αλλιώς ο πιο φτωχός εδώ θα έπαιρνε 1080 ευρώ...Γελάστε!
Αν μάθουν οι φίλοι Ευρωπαίοι ότι υπάρχουν Έλληνες που παίρνουν σύνταξη ακόμα και 300 ευρώ...για να μη πω πιο κάτω, θα πεθάνουν από τα γέλια.

Βάζουν που βάζουν φόρους ας τους κάνουν και σύμφωνα με το σύνταγμα! Γιατί οι φόροι αυτοί, ας πούμε ότι ...καταργούν τη φορολογική ισότητα! Χτυπάνε πάλι αυτούς που βγάζουν τα λιγότερα. Αλήθεια λέω, το είπε και ένας εργατολόγος. Όσοι έχουν εισόδημα ,για παράδειγμα, 700.000 ευρώ λέμε τώρα....δεν πληρώνουν τίποτα.

Επίσης, αυτοί οι φόροι θα έχουν αναδρομική ισχύ. Δηλαδή, κάποιος εργολάβος το 2007, που πήγε καλά έβγαλε ένα καλό εισόδημα....Τώρα που έχουμε 2009, και τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά σε αυτό το κλάδο...θα του επιβάλουν το φόρο για να πληρώσει αυτά που έβγαλε το 2007....Πάνε κοντά 2 χρόνια πίσω! Αν άκουσα καλά, μόνο μέχρι ένα έτος πίσω μπορεί να ισχύει η αναδρομικότητα!

Και τώρα πείτε μου, είναι χαζοί ή κάνουν τους χαζούς; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Αυτό το διάστημα όλοι "ματώνουν" οικονομικά....και αυτοί πέρα βρέχει! Όλες οι χώρες προσπαθούν να μειώσουν τους φόρους και τα επιτόκια...εδώ μάλλον έχουν μπερδέψει λίγο τη βούρτσα με τη @#$%&!α...Με κάνει να σκέφτομαι ότι με αυτή την κίνησή τους, πάνε να βγάλουν τα
σπασμένα από αυτά που έδωσαν στους αγρότες πρόσφατα. Συνολικά από τους φόρους θα συγκεντρώσουν περίπου 274 εκατ. ευρώ. Τι να σου κάνουν μόνο τόσα. Τζάμπα έβαλαν τους φόρους. Άντε να προλάβεις να κλείσεις μερικές τρύπες.

Μάθετε να κρατάτε τις υποσχέσεις σας. Είπατε ότι νέοι φόροι δεν πρόκειται να μπουν! Λέτε και ψεματάκια.. κακά παιδιά!