Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΤΡΑΙ Ε ΝΤΙΦΕΡΕΝΤ ΑΓΚΛ!

Ας τα δούμε όλα λίγο πιο χαλαρά, λίγο πιο φωτεινά πιο όμορφα...
Βαρέθηκα να σας πω, αλήθεια, την μιζέρια του κόσμου, όλοι διαμαρτύρονται για όλα μα κανένας δεν λέει να κουνήσει το ρημάδι το κουλό του για να αλλάξει κάτι. Έτσι ας δοκιμάσουμε να δούμε τα γεγονότα από μια διαφορετική όψη.

Είπε ο κ. κ. Καραμανλής ότι κουράστηκε. Λογικό δεν είναι; Ανθρώπινο, γήινο. Δεν είναι δα και σούπερ-ήρωας (μπορεί να μην είναι καν ήρωας αλλά τέλος των πάντων). Εσύ κυρία μου δεν κουράζεσαι; Είσαι 150 κιλά λιγότερο. Σκέψου να έχεις να κουβαλήσεις 200 κιλά καθημερινά. Τουλάχιστον το παραδέχθηκε,άλλο αν πήγε καρφωτός. Μακάρι να το έκαναν και οι υπόλοιποι άχ(ά)ρηστοι στη Βουλή. Να τα παρατούσαν μήπως βλέπαμε και εμείς αλλά και αυτοί μια άσπρη μέρα.

Διάβασα πως θα έχουμε λέει μείωση των τουριστών κατά 4,24%. Μπράβο μας! Επιτέλους! Θα πάμε στα νησάκια μας χωρίς τους Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους. Θα είμαστε μόνο κοντοχωριανοί. Ούτε ξερατά στα πεζοδρόμια, ούτε φόνοι με Αυστραλούς. Ντόπια πράγματα, άντε καμία βεντέτα, που έχει ρε αδερφέ και ένα ρομάντζο, κάτι εποχιακό, κάτι...

(η Βγήκε και το αποτέλεσμα μιας ξέφρενης νύχτας, ενός οργίου, με Στάλιν, Λένιν και στρουμφίταΠαπαρήγα βρε),να πει πως είναι έτοιμοι,σαν κόμμα για εκλογές. Ε και που είσαστε,τι να μ'αυτό; Είναι σαν να έρθει η μαμάκα μου μια μέρα που έχω σκυλιάσει της πείνας, να μου πει πως θα είναι έτοιμη να μαγειρέψει! Ε και; Και δεν θα χορτάσω σύντομα και πρόχειρα θα φάω. Ο κόσμος νομίζω σας βαρέθηκε και εσάς και την ανε(ν)τοιμότητα σας και την προχειράδα σας. Θέλουμε κάτι άλλο, πιο σίγουρο, πιο αποτελεσματικό, πιο χορταστικό.

M'αρέσει τρομερά που έρχεται Απρίλης και όλοι ετοιμάζονται για πορείες. Ξεκίνησε η "γέννηση" μας με τη Γέννηση του Χριστού τον Δεκέμβριο, ελπίζω να μην πεθάνει με τον θάνατο Του, τώρα που έρχεται το Πάσχα. Επαναστάτησε εσύ, αλλιώς θα το κάνει η φύση!!!