Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΣΑΚΗΣ


Την ελληνική αντιπροσωπεία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τον Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε την Τετάρτη (25/2) στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Ο κ. Κακλαμάνης ευχήθηκε η ελληνική συμμετοχή να είναι νικηφόρα ώστε ο επόμενος διαγωνισμός να φιλοξενηθεί στην Αθήνα. «Μην τολμήσεις να έρθεις πίσω χωρίς το πρώτο βραβείο», είπε χαριτολογώντας ο δήμαρχος στο Σάκη Ρουβά.
«Η Αθήνα ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση της κρατικής ελληνικής τηλεόρασης, να βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί - και μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα - ώστε η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη μεγάλη γιορτή της Eurovision να στεφθεί με πλήρη επιτυχία, να μας φέρει το πρώτο βραβείο, που θα δώσει χαρά σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης περιγράφοντας τις προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη:

«Αν συμβεί αυτό, του χρόνου το Μάιο θα γίνει ο αντίστοιχος διαγωνισμός στην πόλη μας. Περίπου 5.000 άνθρωποι θα την επισκεφτούν, θα κερδίσει τεράστια διαφημιστική και τουριστική προβολή και μεγάλη οικονομική ανάσα σε μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη......

Διαβάστε τη συνέχεια στο OUR GREEK TV