Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ DOBERMAN ΠΩΛΕΙΤΑΙ



Bloggers, κουκου!!
Κομματόσκυλα, μπορείτε να διαβάσετε ή έχετε μάτια μόνο στην θεσούλα για την οποία παρακαλάτε πεσμένοι στα τέσσερα με τα ματωμένα γόνατά σας να γλιστράνε στα σάλια που τρέχουν από την πρόθυμη για γλείψιμο γλώσσα σας;
Οργήλαγνα τέκνα διασταύρωσης καρέκλας και μυθολογικού Κενταύρου, θυμός σας κατακλύζει με όσα πληροφορείστε στο PREZATV στο Y MAGAZINE και σε παρόμοια blog αλλά δεν περνάτε σε δράση γιατί μέσα, πολύ μέσα σας, αηδιαστικά πολύ μέσα σας ελπίζετε ότι η κατάσταση θα αλλάξει.
Όχι να αλλάξουν αυτά που συμβαίνουν και θα συνεχίσουν, αλλά η ΔΙΚΗ σας θέση. Να γίνετε κοινωνοί των θέσεων που έχουν πρόσβαση στα βάζα με το μέλι και όχι κοινωνοί ιδεών που χρειάζονται κοχόνες για να γίνετε εκφραστές τους.
Όποιος δεν έχει ιδέες έχει ιδεολογία.
Αλλά ακόμα και αν είστε στην εξευτελιστική κατάσταση να έχετε ανάγκη μιας, κάποιας, από τις έτοιμες fastfood υψηλών λιπαρών, με χαμηλές θρεπτικές αξίες ιδεολογίες που σερβίρονται, να σας δώσω μια συμβουλή, μια που εγώ δεν την χρησιμοποιώ καθόλου:
Συμβουλή προς ατάλαντους εκκολαπτόμενους δημαγωγούς
Αλλάξτε επώνυμο. Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης Τσίπρας όχι, είναι πολύ νωρίς ακόμα' Παπαρήγας, Παπαφλέσσας. Αν μπορείτε βρείτε κανέναν γέρο και διάσημο, αν είναι δυνατόν χωρίς απογόνους για να κληρονομήσετε όχι φυσικά την περιουσία του, αλλά την υστεροφημία του.
Δεν πιστεύετε πως είναι εφικτό;
Δηλαδή πιστεύετε ότι ο Καραμανλής χωρίς το επώνυμό του θα γινόταν πρωθυπουργός, ή και βουλευτής ακόμα; Ο άνθρωπος φαίνεται οικογενειάρχης αλλά πήγαν οι κομματάρχες και φόρτωσαν στο επώνυμό του μια χώρα και τις υψηλές προσδοκίες ενός ηλίθιου λαού.
Εκλογικό μάρκετινγκ ονομάζεται στα Καιμπριτζ και στις Οξφόρδες .
Είπατε τίποτα;
Παπανδρέου; Εδώ είναι ηλίου και σελήνης φαεινότερο. Βέβαια, βοήθησε και η μαμά Μαργαρίτα. Αλίμονο, ποια μητέρα δεν θέλει το καλό της διαμέσου αυτού που βαφτίζει καλό για το παιδί της;
Αν και μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλει τον Γιωργάκη πρωθυπουργό για να εκδικηθεί τον λαό που λάτρεψε τον σύζυγό της παράφορα, ειδικά αρκετές γυναίκες μέσα από τον λαό, επειδή προφανώς δεν τον ήξεραν τόσο καλά όσο η ίδια.
Αν θέλετε επιπλέον συμβουλές για καριέρα σε Νεολέρες κομμάτων, εισαγωγή σε επιτροπές, εκλογή σε αξιώματα, αν θέλετε να γίνετε νομάρχης στην θέση του νομάρχη, αν και ένας είναι ο νομάρχης ( χαχαχα ), έμποροι οπλικών συστημάτων, μεταφορείς μαύρων σακουλών , διακινητές pampers, διεκδικητές Ολυμπιακών αγώνων κλπ γράψτε και θα επανέλθω.
Δόξα τω Γιαραμπή υλικό υπάρχει

Χαράλαμπος Σγουραμάλης


1 σχόλια:

Myrto. 14 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 π.μ.  

Αγαπητέ μου φίλε ,
Καταρχάς τα θερμά μου συγχαρητήρια για το δυνατό σου κείμενο και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στο ανήσυχο πνεύμα σου!
Η γνώμη μου είναι ότι, τους έλληνες τους διακατέχει μία πολύ μεγάλη δόση μαζοχισμού, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά αυτό ….Είναι 365 μέρες τον χρόνο αγανακτισμένοι και έξαλλοι με την κατάσταση, κάθε μέρα ζητάνε εκλογές για να αλλάξουν τα πράγματα αλλά τελικά ψηφίζουν τους ιδίους και τους ίδιους, το πανηγύρι των εκλογών κρατάει ένα μήνα και μετά πάλι από την αρχή….μέχρι τις επόμενες εκλογές ….
Το point μου είναι, ότι αυτό έχει μια και μόνο εξήγηση,ο ελληνικός λαός ελπίζει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αλλά παράλληλα τρομοκρατείτε με την ιδέα της αλλαγής αυτής …γιατί? Γιατί είναι ακόμα τόσο πίσω που αν γίνει μια τόσο συθέμελη αλλαγή δεν θα έχουν τα αρχ… να την αντιμετωπίσουν και να την υποστηρίξουν…
Έχουμε μέλλον (δυστυχώς) ακόμα μέχρι να ξυπνήσουν και οι τελευταίοι κοιμισμένοι…
Αλλά όσοι είναι ξύπνιοι από τώρα ας μην αποκοιμηθούν στην προσπάθεια…