Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Δηλητηρίαζαν τα τρόφιμα για να μην τα παίρνουν οι φτωχοί!!!


Πόσο ξεφτίλας μπορεί να είσαι για να κάνεις κάτι τέτοιο!!! Και λίγα λέω. Υπάλληλοι σε κατάστημα Lidl στη Σουηδία μόλυναν με τοξικά απορρυπαντικά τα υπολείμματα τροφίμων που πέταγαν στους κάδους απορριμμάτων, έτσι ώστε (όπως λένε), να μη τα χρησιμοποιήσουν οι άστεγοι!

Αυτό είναι μίσος, κύριοι! Είναι φασισμός! Είναι αηδία και μόνο που το ακούς! Φανταστείτε κάδους γεμάτους με τρόφιμα που είχαν ξεμείνει και δε μπορούσαν να πουληθούν. Και όλα αυτά λουσμένα με χλωρίνη, χωρίς καμία επιγραφή που να προειδοποιεί την τοξικότητά τους!!!

Η εταιρία Lidl με μήνυμά της ζητάει συγνώμη για το γεγονός και ότι δεν προτείνονται τέτοιες ενέργειες από τον όμιλό τους!

Καλά κάνει και λυπάται η εταιρία, φυσικά και δεν ευθύνεται για τις ενέργειες των υπαλλήλων της, αλλά μόνο αυτή η συγνώμη δε φτάνει νομίζω! Θα μπορούσε κάποιος να πάθει κακό στη προσπάθειά του απλά.....να βρει κάτι να φάει για να ζήσει!

Τελικά το φαινόμενο να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό...είναι παγκόσμιο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Υπάρχουν τόσοι πλούσιοι και δυνατοί όμιλοι και εταιρίες, οι οποίες μόνο από τα "σκουπίδια" τους θα μπορούσαν να θρέψουν όσους έχουν ανάγκη...πραγματική ανάγκη! Αλλά κανείς δε κάνει τίποτα! Και είναι τόσο εύκολο!


TABYBLUE