Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Οι εν Χριστώ...αδερφές ψυχές ξαναχτυπούν!


"Οι Gay είναι ηθικά απονευρωμένοι,
με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής,
που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής
των περιττωμάτων...Επίσης είναι πρόσωπα που εμπλέκονται σε τραγικές εκπτώσεις της ανθρώπινης υποστάσεως",
είπε σε ομιλία του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ,ο οποίος μάλιστα έκανε μήνυση στην οργάνωση "Σύνθεση Ενημέρωση Ευαισθητοποίηση για το HIV/AIDS" επειδή κατήγγειλαν ως ρατσιστικά τα λεγόμενά του...διεκδικώντας το ποσό του 1εκ.ευρώ!!!



Οι αδερφές ψυχές ξαναχτύπησαν! Προσέξατε με τι υποτιμητικά σχόλια αναφέρεται σε ανθρώπους; Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος εξομολογεί κόσμο και ότι του φιλάνε και το χέρι ζητώντας την ευλογία του! Σε περίπτωση που διαβάσει αυτό το κείμενο θα ήθελα πολύ να δει αυτό που έχω να του πω:

"Οι έχοντες αξιώματα στο πλήρωμα της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι ηθικά ξεφτιλισμένοι ζωντανοί νεκροί με μαύρο πέπλο προστασίας ούτως ώστε να κρύβεται επιμελώς ο μπαμπουινοειδής πισινός τους και τα σημάδια των ιερών χαστουκιών της Σούζι, Τζέλας και λοιπών αξιοσέβαστων "εκπροσώπων" του Θεού. Έχουν ως αξία ζωής το Real Estate και τις μετοχές της Εκκλησία Ε.Π.Ε .Είναι επίσης πρόσωπα που εμπλέκονται σε σκάνδαλα οικονομικά,θρησκευτικά, ερωτικά , επικαλούμενοι κατά το δοκούν τη θεία φώτιση και ευλογία του Αγίου Πνεύματος παίζοντας με τη νοημοσύνη μας, εκμεταλλευόμενοι την πίστη μας με κάθε δυνατό και κερδοφόρο τρόπο θυμίζοντάς μας καθημερινά την ύπαρξη της κόλασης επί της γης."

Υ.Γ. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι δεν αναφέρομαι στο σύνολο της Εκκλησίας παρά μόνο σε καραγκιόζηδες σαν αυτούς που δεν είναι άξιοι να φορούν τα ιερά άμφια.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ