Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Η ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

«Από πού να ξεκινήσω; Ήρθε η ώρα να μιλήσω» Λαϊκό άσμα. Νεάπολίτης. Θεσσαλονικιός. Αντύπας. Βέβαια δεν είναι του μεγέθους της Ρίτας. Αγαπημένης του κατασκευαστή του ΠΑΣΟΚ, ευεργέτη των εισαγωγέων ουϊσκυ και των εμπόρων ζιβάγκο και από τους μεγαλύτερου Dj και remixer producer, αφού κατάφερε να διασκευάσει τον σοσιαλισμό στα μέτρα, γούστα και ακούσματα των Ελλήνων και έκανε μια ολόκληρη χώρα να χορεύει στους ρυθμούς που υπαγόρευε. Τον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο αλλά παρασύρθηκε υπερβολικά από τις αδυναμίες του. Λένε ότι οι μαϊμούδες μιμούνται τους ανθρώπους. Λέω ότι ο έλληνας μαϊμουδίζει. Μιμείται. Ο Ανδρέας είχε βρει τα κουμπιά του έλληνα. Ακόμα και αυτοί που δεν τον γούσταραν κατόπιν μιμήθηκαν τις πολιτικές του γραμμές. Σήμερα στην Ελλάδα όλοι είναι ΠΑΣΟΚ με την κακή έννοια. Το βλέπουμε όλοι μας. Είναι σαν τα καφέ της παραλίας. Όλα σερβίρουν τα ίδια προϊόντα, παίζουν τις ίδιες μουσικές, έχουν τις ίδιες τιμές. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις βασίζονται σε μικρές διαφορές που πάλι έχουν σκοπό το κέρδος με την προσέλκυση των λίγων κουρασμένων από την τόση ομοιομορφία πελατών.
Μια μεγάλη , λοιπόν, διαφορά εντοπίζεται στην σεξουαλική ιδεολογία,.
Θα την αποκαλώ Πηδολογία.
Το ΠΑΣΟΚ στόχευσε και πέτυχε στο ευαίσθητο σημείο του Έλληνα, ο οποίος μέσα σε όλα τα άλλα στα οποία ήθελε να μιμηθεί, ήταν και ο τρόπος ζωής που πλάσαρε ο ηγέτης στο συγκεκριμένο θέμα.
Ποιος Έλλην δεν θα ήθελε να αλλάζει εφ' όρου ζωής ερωτικές συντρόφους; Νόμιμες και παράνομες;
Ποιος Έλλην δεν θεωρεί τον εαυτό του ικανό επιβήτορα και δεν αναζητάει μέχρι λίγο πριν τον τάφο δροσερά εικοσάχρονα, τριαντάχρονα μπουμπούκια να τρυγήσει;
Ποιος άντρας της Ελλάδος δεν θα ήθελε να μπορεί να περηφανεύεται για τις επιτυχίες του, χωρίς κανείς να μπορεί να τον κατηγορήσει για άπιστο; Και όχι μόνο να τον μεμφθεί, αλλά αντιθέτως να τον χτυπάνε φιλικά στην πλάτη και να του λένε τα γνωστά «μπράβο γίγαντα, είσαι τεράστιος» κλπ
ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ. Μια συναρπαστική ερωτική ζωή, η αναζήτηση της χαράς και της ικανοποίησης που παίρνουμε εμείς οι άνθρωποι με την πράξη του έρωτα από άλλους και διαφορετικούς ανθρώπους, το σεξ ως κομμάτι του εαυτού μας και διαδικασία για την πραγμάτωση της ύπαρξής μας έχει αποκτήσει πολλές κοινωνικές φοβίες ( ταμπού) στην χώρα μας. Παρ' όλ' αυτά ξενοπηδάμε. Δεν είναι ότι θέλουμε να απατήσουμε και να κοροϊδέψουμε τον σύντροφό μας, αλλά αναγκαζόμαστε να παίζουμε αυτόν τον κρυφό ρόλο προκειμένου να ικανοποιούμε μια ανάγκη μας ΔΙΧΩΣ να θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις. Αυτό είναι όμως άλλο θέμα για μια άλλη φορά.
Το λοιπόν, ο Έλληνας ΔΕΝ στεναχωριέται τόσο όταν ξενοπηδάει, αλλά επειδή ΔΕΝ μπορεί να μοιραστεί αυτήν του την χαρά ΔΗΜΟΣΙΑ. Να επιδείξει τις ικανότητές του. Για αυτό δεν κατηγόρησε ποτέ κανένας ΑΝΟΙΧΤΑ τον ήρωά του αλλά όλοι του έλεγαν, όπως λένε και σε καθέναν, μπράβο του που είχε την τόλμη να το δείξει.
Και κυρίως την δύναμη να μην μπορεί κανένας να του κάνει τίποτα.
Αυτή είναι η Πηδολογία του ΠΑΣΟΚ που ανέθρεψε γενιές Ελλήνων.
Όχι απλά «Γίνε αρκετά ισχυρός για να μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις» αλλά
«γίνε τόσο ισχυρός ώστε Ο,ΤΙ και να κάνεις να σου λένε Μπράβο»
Η ΝΔ από την άλλη, το Γαλάζιο ΠΑΣΟΚ δηλαδή, έχει δείξει ότι το σπέρμα των εκ Μικράς Ασίας Καραμάν Αλή έχει διχαστικές τάσεις. Πρόσφατη απόδειξη τα δίδυμα. Δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεαστεί μελλοντικά το κόμμα, αλλά για την ώρα στο Γαλάζιο ΠΑΣΟΚ δείχνουν να ντρέπονται για την Πηδολογία τους αλλά παρ' όλα' αυτά την εκφράζουν με πλάγιους τρόπους. Δεν θα αναφερθώ στον Ζαχόπουλο διότι ο άνθρωπος έχει φάτσα κλασικού ΠΑΣΟΚτσή και εγώ προσωπικά δεν βρίσκω την Τσέκου όμορφη. Μια παροιμία λέει:
«Σαν δεις καράβι στο βουνό, μου...ί το, χει τραβήξει και αν δεις γυναίκα να γελά, στον πού...σο τό' χει ρίξει»
Ποιες γυναίκες στην ΝΔ είναι συνέχεια χαμογελαστές;
Ποια εν τέλει η Πηδολογία του Μαξίμου; Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όπως και σε όλους τους άλλους τομείς η ΝΔ πάει «βλέποντας & κάνοντας», χωρίς σχέδιο, πλάνο, στόχο. Αυτό είναι καλό και κακό. Κακό επειδή οι ΝΔμοκράτες δεν ξέρουν πότε, πώς πού και με πόση όρεξη θα «χτυπήσουν» γκόμενα και έτσι συγκεντρώνουν μέσα τους δύναμη και ποσότητα «εκρηκτικής ύλης». Πεινασμένοι όπως είναι δημιουργούν το «καλό» της υπόθεσης. Δηλαδή όποτε τους «κάτσει» φάση τα δίνουν όλα μιας και δεν ξέρουν πότε θα «ξαναφάνε».
Η Πηδολογία τους μπορεί να γραφτεί κάπως έτσι.
« Ό,τι ,όσο ,όποτε και περισσότερο μπορούμε γιατί σήμερα έχει και αύριο δεν θα έχει»
Τα αριστερά κόμματα είναι πιο οργανωμένα σε τέτοια θέματα. Στις κομμουνιστικές χώρες, όπως είναι γνωστό πηδούσαν με κουπόνια. Κουπόνι για ψωμί, για λάδι, για δημητριακά, για σεξ. Κανείς δεν πέθαινε από οποιαδήποτε μορφή «πείνας» αλλά και κανείς δεν εκτονωνόταν όσο συχνά επιθυμούσε.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που υπάρχουν τόσες πόρνες από ανατολικές χώρες.
Η σεξουαλική πείνα και όχι η έλλειψη χρημάτων και υλικών αγαθών.
Ανοίξτε να διαβάσετε την επίσημη γραμμή του κόμματος μήπως και ξεστραβωθείτε.
Στην Ελλάδα επειδή τον θεσμό των κουπονιών τον έχουν κλέψει οι ειδικοί στην νόμιμη κλεψιά (δεν αναφέρομαι στις τράπεζες, αυτές είναι τοκογλύφοι με την ευλογία του κράτους) τα σουπερμάρκετ δηλαδή, η Πηδολογία της αριστεράς χωρίζεται σε δύο στάδια:
1) Αγώνες για κάθε είδους ανατροπή σε κάθε είδους κατεστημένο. Δεν ασχολείσαι με τον εαυτό σου αλλά μόνο με την κοινωνία και γιορτάζεις του Αγίου Σάββα ( Σαβουρογάμης δηλαδή)
2) Μόλις διοριστείς στο δημόσιο τότε μόνο αρχίζεις να ασχολείσαι με την εμφάνισή σου, τιμάς την γυναίκα σου αλλά και τις γυναίκες των άλλων χάριν της συσπείρωσης και της δίκαιης κατανομής των αγαθών αλλά μην το κάνεις και τούμπανο διότι δεν είναι όλοι τόσο πολύ κομμουνιστές σε όλα τα θέματα.

Τα αυστηρά με τους άλλους αλλά όχι με τον εαυτό τους κόμματα ( σικ έκφραση για τα ακραία σε ιδεολογία κόμματα!!!) έχουν περιοριστική Πηδολογία. Μπορώ να πω ότι είναι εγκλωβισμένοι στην νοοτροπία τους. Ναι, μεν, θέλουν να βγάλουν γούστα με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά αναγκάζονται χάριν της δημόσιας εικόνας τους να απορρίπτουν οτιδήποτε ξενόφερτο ως μη Ελληνοπρεπές.
Απαγορεύονται οι στάσεις του Κάμα Σούτρα. Όχι σεξ με αλλοδαπές. Όχι πάρε - δώσε με άτομα που δεν μετέχουν της Ελληνικής παιδείας. Αν και λάτρεις της αρχαίας Ελλάδος απορρίπτουν και τον Πλατωνικό Έρωτα αλλά και κάθε είδους ερωτική έκφραση όπως την εννοούσαν οι αρχαίοι ημών και υμών πρόγονοι..
Η Πηδολογία τους είναι:
«Ναι μεν, αλλά, ίσως βέβαια, χωρίς όμως και μόνο όταν εφόσον κάποιες φορές»

Ξέχασα τίποτα;

Χαράλαμπος Σγουραμάλης
http://syngrafo.blogspot.com