Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ DR. KOUL...

Ομολογώ ότι αυτές οι γραμμές γράφονται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Στο ένα χέρι ένα Haig ουίσκι και στο άλλο χέρι μια φωτογραφία του Ρουσόπουλου. Τελικά μου κόστισε παραπάνω από όσο νόμιζα. Όμως οι εξελίξεις στην οικονομία δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να κλαίω για το Θόδωρο. Τώρα πρέπει να κλάψω για την πάρτη μου.

Οι μετοχές μου στο χρηματιστήριο συνεχίζουν την ελεύθερη πτώση και το ίδιο κάνουν και οι μετοχές μου στο γυναικείο φύλο καθώς αναγκάστηκα να δώσω πίσω τη «μπέμπα» που είχα αγοράσει. Ο κλασσικός ο Έλληνας. Ψωμί να φάει δεν έχει και θέλει να παραμείνει πρώτος στη λίστα με τους πιο ερωτικούς λαούς. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα?

Ο δόκτορας σήμερα την είδε και τηλεοπτικά και ασχολείται και με τη «στιγμή της αλήθειας» στον ΑΝΤ1. Αυτό δεν είναι ένα απλό τηλεπαιχνίδι, είναι παράδεισος. Αν θες να χωρίσεις, πας εκεί, σε ρωτάνε: διατηρείς κρυφό παράλληλο δεσμό? Λες εσύ ένα ναι και βρίσκεσαι ξαφνικά με 25.000Ε στο χέρι και χωρίς την ενοχλητική –πρώην πλέον- κοπέλα σου. Γίνεσαι που γίνεσαι ρεζίλι, ας πάρεις και κανα ψιλό. Βέβαια μέχρι να φτάσεις σε αυτή την ερώτηση θα προηγηθούν και μερικές άλλες του στυλ: « Έκλεψες ποτέ το ταμείο του πατέρα σου?», « Βαριόσουν ποτέ να γράψεις για το μπλογκ του Υ?» ή « θεωρείς ότι ο διευθυντής του Υ χρησιμοποιεί το περιοδικό για να βγάζει γκόμενες?». Οι ερωτήσεις είναι τόσο αληθινές όσο και οι απαντήσεις. Εσύ δεν έχει παρά να λες ένα ΝΑΙ και μετά η εκνευριστική φωνή να το επιβεβαιώσει: Αυτό που απάντησες…..είναι……( εδώ υποτίθεται ότι εμείς αγωνιούμε)…..αλήθεια.

Ο δόκτορας είδε και Χ Factor με το Ρουβά σε ρόλο παρουσιαστή. Πιο πολλά σαρδάμ και από τον Παπανδρέου. Σε κάποια φάση βγαίνει ένας τραγουδιστής από την Κύπρο.
Ο Ρουβάς τον ρωτάει αν θέλει να δώσει χαιρετίσματα στους φίλους του από την Κύπρο. Αλλά παράλληλα θυμάται ότι πρέπει να πει στους τηλεθεατές ότι τους βλέπουν και από τις άλλες χώρες μέσω του δορυφόρου. Οπότε τι κάνει ο μέγιστος Σάκης? Ρωτάει τον Κύπριο: μήπως θέλεις να δώσεις χαιρετίσματα στους φίλους σου από την Κύπρο, τους φίλους σου από την Ελλάδα, τους φίλους σου από την Αμερική και τον Καναδά? Μα καλά, πόσους φίλους έχει αυτός, αναρωτήθηκαν όλοι και με το δίκιο τους.

Σήμερα, η Στεφανίδου είχε στην εκπομπή της ένα γιατρό που είναι παράλληλα και πορνοστάρ. Η Όπρα της Ελλάδας, μετά τον Ψωμιάδη συνεχίζει με την ίδια ποιότητα την εκπομπή και αναζητεί πλέον πρόσωπα με δυο ειδικότητες.
Είσαι πολιτικός και το βράδυ ντύνεσαι με ζαρτιέρες?
Είσαι πυρηνικός φυσικός και το βράδυ κάνεις νούμερα πάνω στη μπάρα?
Είσαι νομπελίστας Ειρήνης και το βράδυ παίζεις Counter Strike?
Έχεις και συ μια θέση στην εκπομπή της Ελληνίδας Όπρα,

26 Οκτωβρίου χθες, Αγίου Δημητρίου και η μέρα μας απέδειξε ότι γίνονται ακόμα θαύματα. Ο Ηρακλής απέσπασε ισοπαλία με 2-2 από τον Πολυμετοχικό και ο Άρης κέρδισε τον Ολυμπιακό. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Άν αρχίσει και πηγαίνει και ο Ψωμιάδης στην Νομαρχία, πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μήπως πρέπει να ανακηρύξουμε τη μέρα Εθνική εορτή.

2 σχόλια:

... 28 Οκτωβρίου 2008 στις 1:06 π.μ.  

Πρόσεχε τι γράφεις ρε κάφρε για το Y και τον διευθυντή του...

Ανώνυμος,  29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:02 μ.μ.  

εγω την αληθεια γραφω.