Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΕΛΛΑΣ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!


Προφανώς αυτή η φωτογραφία δε σας λέει κάτι! Σε άλλους κάτι θυμίζει το σημείο....Είναι από την παραλία της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχει τοποθετηθεί κόκκινη κορδέλα( από αυτές που βάζει η τροχαία..) με ένα σημείωμα, που προειδοποιεί τους πολίτες ότι θα αφαιρεθούν οι πινακίδες του οχήματος που θα παρκάρει εκεί. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ακόμα και εγώ που τυχαίνει να βρίσκομαι στο συγκεκριμένο σημείο τακτικά....με το αυτοκίνητό μου, έχω «κατεβάσει» πολλές φορές καντήλια επειδή δε βρίσκω να παρκάρω! Όμως σέβομαι την τροχαία αλλά πιο πολύ σέβομαι τον εαυτό μου! Δε θέλω να καταντήσω ο κλασσικός ο Ελληνάρας που δεν καταλαβαίνει τίποτα από λόγια!

Έτυχε λοιπόν, τη στιγμή που περνούσα από κει ,να παρκάρει αυτό το μαύρο ακριβό και πολυτελές αυτοκίνητο. Ενώ η κορδέλα συνεχίζει κατά μήκος της άκρης του δρόμου για λίγα μόνο μέτρα....παρατηρήστε ότι μπροστά από το μαύρο αμάξι...είναι κομμένη!.....Λες και θα γλιτώσει έτσι με λίγο γλείψιμο αργότερα όταν πάει να πάρει τις πινακίδες του πίσω...και καλά δεν είδα τη σήμανση και τέτοιες φτηνές δικαιολογίες! Αχχ, Ελλάς το μεγαλείο σου!

TABYBLUE