Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΛΙΓΟ..ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ!

Για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, είναι οριακά δυνατή η επαναλειτουργία της Φοιτητικής Λέσχης, η οποία ξεκινά κανονικά τη σίτιση των χιλιάδων δικαιούχων φοιτητών από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009.

Η Φοιτητική Λέσχη παρέχει τις υπηρεσίες της με υψηλού επιπέδου λειτουργική ασφάλεια, διότι εφαρμόζεται το σύστημα ανάλυσης κινδύνων (HACCP). Χημικός επιστήμονας, υπεύθυνος εφαρμογής HACCP, διενεργεί έλεγχο μακροσκοπικό και μικροβιολογικό, με χρήση πολλαπλών μεθόδων, όπως μεταξύ άλλων, της ανίχνευσης RNA παθογόνων μικροοργανισμών. Στη διαμόρφωση του διαιτολογίου συμβάλλει και ειδικός διατροφολόγος-διαιτολόγος του ΑΧΕΠΑ.
Με έξοδα της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσία του ΑΠΘ (περίπου 250.000 ευρώ), η Φοιτητική Λέσχη αναβάθμισε σε εξαιρετικό βαθμό τις υποδομές της. Εκτός της λειτουργίας της νέας κουζίνας, εγκαταστάθηκαν νέα πλυντήρια πιάτων και σκευών, έγινε αισθητική αναβάθμιση των αιθουσών του φοιτητικού συσσιτίου (τραπεζοκαθίσματα, κουρτίνες κ.α.) καθώς και των δύο εισόδων της Λέσχης και της Υγειονομικής Υπηρεσίας με ελαιοχρωματισμούς, επιμέλεια φωτισμού και προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το ιατρείο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών, στο χώρο της Λέσχης λειτουργεί το κεντρικό γραφείο διασύνδεσης του Πανεπιστημίου με την κοινωνία, καθώς και το γραφείο του συνηγόρου του φοιτητή.

Ώρες Λειτουργίας Λέσχης:
Άνω αίθουσα: μόνο μεσημέρι: 11:45- 14:45
Κάτω αίθουσα: Μεσημέρι: 11:45- 15:00 και Βράδυ: 17:45- 20:15